BEHANDLINGER

Læs om vores behandlinger her

Her kan du finde vigtig information omkring vores behandlinger. 
Du kan vælge enten at klikke videre i vores univers for kvinder eller for mænd.

Du kan læse om hvordan fx en rynkebehandling eller fillerbehandling foregår, hvordan den føles og hvad du skal være opmærksom på før og efter din behandling. Du kan læse mere omkring vores laser/ipl, hvor vi har mulighed for at hjælpe dig af med uønsket hårvækst med permanent hårfjerning og genstridige karsprængninger eller rødme i ansigtet eller halsen / brystet.

FOR HENDE

FOR HAM

Med respekt for det naturlige look

Hos Bloom Copenhagen arbejder vi udelukkende med de bedste apparater og produkter på markedet.

Vi har tilsammen over 20 års erfaring i kosmetiske behandlinger og har udvalgt helt specifikt de produkter og apparater som vi ved har den højeste kvalitet, holdbarhed og sikkerhed.  

For Tina Holten og Heidi Vandborg er kosmetisk behandling et håndværk og bør ikke være noget som bare skal overstås. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet eller sikkerhed og behandler altid med respekt for det naturlige look.

Alle kosmetiske behandlinger bør laves af erfarne og dygtige behandlere, som respekterer hudens contour, kvalitet og struktur.

Når en kosmetisk behandling er lavet rigtigt, giver den dig en smuk og naturlig foryngelse, uden at du ser behandlet ud. 

Når du booker tid

Når du booker tid til rynkebehandlingfiller eller karsprængninger på ben, gør vi opmærksom på, at der fra forundersøgelsen har fundet sted, vil være 48 timers betænkningstid før en behandling kan finde sted. 

Ved behandling med Permanent hårfjerning, karsprængninger og pigment, som behandles med ipl / Laser og kemiske peelinger, kan behandlingen forestages umiddelbart samme dag efter forundersøgelsen.

 

Vi gør opmærksom på, at vi ikke behandler personer under 18 år eller gravide og ammende!

 

Har du spørgsmål til behandlinger eller din booking, så er vi klar til at hjælpe dig. Du kan

kontakte os på:

 


             

Mail: info@bloomcopenhagen.dk

Tlf: +45 31 21 21 39

 

Vi kontakter dig

Vi har telefontider alle hverdage fra kl. 8-20

OBS !!

Alle kunder skal før deres første behandling hos Bloom Copenhagen til en forundersøgelse. Dette gælder ligemeget om du tidligere er blevet behandlet et andet sted