BEHANDLINGER

LÆS OM VORES BEHANDLINGER

Her kan du finde vigtig information omkring vores behandlinger. 

Du kan læse om hvordan fx en rynkebehandling eller fillerbehandling foregår, hvordan den føles og hvad du skal være opmærksom på før og efter din behandling. Du kan læse mere omkring vores laser/ipl, hvor vi har mulighed for at hjælpe dig af med uønsket hårvækst med hårfjerning og genstridige karsprængninger eller rødme i ansigtet eller halsen / brystet.

FOR HENDE

FOR HAM

MED RESPEKT FOR DET NATURLIGE LOOK

Hos Bloom Copenhagen arbejder vi udelukkende med de bedste apparater og produkter på markedet.

Vi har tilsammen over 18 års erfaring i kosmetiske specialbehandlinger og har udvalgt helt specifikt de produkter og apparater som vi ved har den højeste kvalitet, holdbarhed og sikkerhed.  

Kosmetisk behandling er et håndværk og bør ikke være noget som bare skal overstås og hos Bloom Copenhagen, går vi aldrig på kompromis. Husk at alle kosmetiske behandlinger altid bør laves af erfarne og dygtige behandlere, som respekterer hudens contour, kvalitet og struktur.

Når en kosmetisk behandling er lavet rigtigt, giver den dig en smuk og naturlig foryngelse, uden at du ser behandlet ud. 

NÅR DU BOOKER TID

Når du booker tid til rynkebehandling, Filler eller sklerosering, gør vi opmærksom på, at der fra forundersøgelsen har fundet sted, vil være 48 timers betænkningstid før en behandling kan finde sted.

 

Ved behandling med Hårfjerning, karsprængninger og pigment, som behandles med ipl / Laser og kemiske peelinger, kan behandlingen forestages umiddelbart samme dag efter forundersøgelsen.

 

Har du spørgsmål til behandlinger eller din booking, så er vi klar til at hjælpe dig på:

 

Telefon :  31 21 21 39 eller 

Mail : info@bloomcopenhagen.dk

OBS !!

Alle kunder skal før deres første behandling hos Bloom Copenhagen til en forundersøgelse. Dette gælder ligemeget om du tidligere er blevet behandlet et andet sted

Hos os er alle forundersøgelser gratis og uforpligtende!

Vi behandler ikke gravide eller ammende, samt kunder under 18 år.