BLOOM TREATMENTS

BLOOM TIGHTENING & GLOW

Bloom tightening & glow indebærer 2 x Profhilo-behandlinger og 3 PRX T-33 Peeling behandlinger.

Profhilo laves med 1 måned i mellem og pellingerne laves med 14 dages mellemrum. På den måde sikres det, at huden aktiveres optimalt. Formålet med Bloom Tightening & Glow, at at give dig et intensivt opstrammene fugtboost og en fornyet glød og vitalitet. Det bedste ved behandlingen er at du får en friskere og mere opstrammet hud, uden at se behandlet ud.

Behandlingen er særligt velegnet til forebyggelse af alderstegn og til personer med kreppet og tør hud som er blevet mere løs.

Hos Bloom Copenhagen arbejder vi udelukkende med de bedste produkter på markedet. Med vores mange års erfaring indenfor den kosmetiske branche, har vi udvalgt helt specifikke produkter, som vi ved har den højeste kvalitet, holdbarhed og sikkerhed.  

Behandling med filler er et håndværk og bør ikke være noget som bare skal overstås, så der er plads til den næste i rækken. Hos Bloom Copenhagen går vi ikke på kompromis og tager os altid tid til dig. Husk at fillers altid bør laves af erfarne og dygtige behandlere, som respekterer hudens contour, kvalitet og struktur.

Hvis en behandling med filler er lavet rigtigt, giver den dig en smuk og naturlig foryngelse, uden at du ser behandlet ud. 

HER FORKLARER TINA HVAD BLOOM TIGHTENING ER OG HVAD DEN GÅR UD PÅ

BOOK TID TIL EN GRATIS OG UFORPLIGTENDE FORUNDERSØGELSE

SE ET KLIP AF BEHANDLINGEN HER