BLOOM TREATMENTS

Bloom New generation Skin Booster

Bloom New Generation Skin Booster er en unik kombineret injektionsbehandling. Her kombineres både hyaluronsyrens øjeblikkelige fugtgivende effekt med aminosyre, som sikrer et boost af kroppens egen produktion af collagen og hydrering af vævet.

Bloom New Generation Skin Booster forløb indebærer 2 behandlinger med 2 x Teosyal hydrerende boosterprodukter.  

Behandlingerne laves med 3-4 ugers mellemrum, for at opnå den bedste effekt og hydrering.

 

Formålet er at give dig et intensivt opstrammene og udglattende fugtboost og en fornyet elasticitet. Huden får et friskere og mere opstrammet look, uden at se behandlet ud.

Behandlingen er særligt velegnet til behandling af alderstegn og til personer med kreppet og tør hud som er blevet mere løs.

Områder som egner sig specielt godt til Bloom New Generation Skin Booster:

  • Ansigt

  • Halsen

  • Brystet

Hos Bloom Copenhagen arbejder vi udelukkende med de bedste produkter på markedet. Med vores mange års erfaring indenfor den kosmetiske branche, har vi udvalgt helt specifikke produkter, som vi ved har den højeste kvalitet, holdbarhed og sikkerhed.  

Behandling med filler er et håndværk og bør ikke være noget som bare skal overstås, så der er plads til den næste i rækken. Hos Bloom Copenhagen går vi ikke på kompromis og tager os altid tid til dig. Husk at fillers altid bør laves af erfarne og dygtige behandlere, som respekterer hudens contour, kvalitet og struktur.

Hvis en behandling med filler er lavet rigtigt, giver den dig en smuk og naturlig foryngelse, uden at du ser behandlet ud.