BEHANDLING MED FILLER OG SKINBOSTER 2.0

Fillerbehandling med Restylane og Teosyal

Filler kan bruges til mange forskellige indikationer og udfordringer. Filler kan bruges til korrektioner af både små skavanker, men også til at genskabe den ungdommenlige contour, glød og vitalitet. Med tiden mister ansigtet sin spændstighed og fylde, da koncentrationen af elastin og collagen formindskes helt naturligt. Huden falder mere sammen og tyngdekraften vinder.

 

Den fine fylde vi havde i den øverste del af ansigtet, forsvinder længere og længere nedad. Mange vælger filler, da det er en yderst effektiv måde til behandling af rynker, manglende fylde i fx læber og kindben, korrektur af næse, hage og kæbe. Med filler kan vi give dig et naturligt løft, reducere dybe ar og lave en forbedring af vævet. Efter behandling med filler vil hudens elasticitet være væsentligt forbedret, og du vil opleve en fornyet glød og væsentlig forøget vitalitet. 

Skin Booster 2.0

Skinbooster 2.0 (New generation) er en ny og revolutionerende anti age behandling som arbejder med en dobbeltvirkende effekt i form af både fugt og anti aging.

Til forskel fra en traditionel skinbooster behandling, som kun består af fugt, er denne nye generations skinbooster behandling en kombination af fugt og mesoterapi, hvor man tilfører alle næringsstofferne til hudens produktion af et stærkere og sundere bindevæv og struktur.

 

Skinbooster 2.0´s dobbeltvirkende effekt,  virker både i dybden og i hudens overflade hvor den forbedrer rynker, fugtbalancen, spændstigheden og elasticiteten. Ved hjælp af antioxidanter og aminosyre forebygges huden imod aldring i det behandlede område.

Skinbooster 2.0 forløber over 2 behandlinger med 3-4 ugers mellemrum. Det endelige resultat kan ses 4-6 uger efter sidste behandling.  

Områder vi behandler med filler

Rander under øjne 

Maskulinisering

Femininisering

Kindben/kinder 

Læber 

Furer fra næse til mund 

Nedadvendte mundvige 

Næsekorrektion 

Hage 

Kæbelinje 

Øreflipper 

Tindinger 

Bekymringsrynke mellem bryn 

Rynke udglatning 

Hydrering af fugtniveauet i huden 

Korrektioner af asymmetrier

Generelt hudforbedring

Behandling af hudens ældningstegn og et friskerenaturligt look med filler

Områder vi typisk behandler med Skinbooster 2.0

Ansigtet

Halsen

Brystet

Hvorfor skal du vælge behandling hos os ?

Hos Bloom Copenhagen arbejder vi udelukkende med de bedste filler på markedet. Med vores mange års erfaring indenfor den kosmetiske branche, har vi udvalgt helt specifikke filler, som vi ved har den højeste kvalitet, holdbarhed og sikkerhed.  

Behandling med filler er et håndværk og bør ikke være noget som bare skal overstås, så der er plads til den næste i rækken. Hos Bloom Copenhagen går vi ikke på kompromis og tager os altid tid til dig. Husk at fillers altid bør laves af erfarne og dygtige behandlere, som respekterer hudens contour, kvalitet og struktur.

Hvis en behandling med filler er lavet rigtigt, giver den dig en smuk og naturlig foryngelse, uden at du ser behandlet ud. 

Se en fillerbehandling for udglatning og nedadvendte mundvige

Se en fillerbehandling af læberne

Resultater

Behandling læbeforstørelse Bloom Copenhagen
Fillerbehandling hvor der er lagt filler i underansigtet for at løfte nedadvendte mundvige
FILLERBEHANDLING HVOR DER LIGGES FILLER PÅ NÆSEN FOR AT KORRIGERE ASYMMETRI ELLER EN KRUM NÆSE

Generelle spørgsmål omkring behandling med filler

Hvad er filler ?

Ikke permanent filler er en injicerbar gele. Det aktive ingrediens er hyaluronsyre (fugt), som vi i forvejen har i vores eget væv. Filler indeholder også vand og en smule lokalbedøvelse. Når hyaluronsyren injiceres, vil den integreres gradvist i vævet og løfte, udglatte og skabe fylde i de ønskede områder.

Da filler primært består af fugt, vil behandling øge hudens og vævets elasticitet og fugtniveau og på den måde skabe mere vitalitet og glød.

 

Hvorfor Bloom Copenhagen ?

 

Hos Bloom Copenhagen bruger vi KUN de mest anerkendte produkter på markedet. Vi har tilsammen over 20 års erfaring med behandling med filler og rynkebehandlinger generelt og er dermed nogle af de mest erfarne på markedet inden for æstetisk behandling. Med høj faglighed og stærke holdninger til, at behandlinger altid skal efterlade et naturligt resultat, er du i de bedste hænder hos os i Bloom Copenhagen.  

 

Hvorfor vælge filler ?

Mange vælger behandling med filler, da det er en ukompliceret metode, til at genskabe vores naturlige og ungdommelig contour uden kirurgi. Behandling med filler er utrolig populært, og det er der en grund til. Grunden til at så mange benytter sig af behandlingen, er at man kan forynge ansigtet, uden at se behandlet ud. Det er muligt at reducere rynker, løfte kindben og underansigt, samt forbedre contouren i ansigtet, korrigere skønhedstegn og øge hudens vitalitet og glød. Behandling med filler er et håndværk, og det er derfor helt afgørende, at du vælger den rette klinik. Behandling med filler som laves af erfarne og dygtige behandlere, vil give dig en smuk og naturlig foryngelse, uden at du ser behandlet ud.

 

 

Hvad er rart at vide ?

 

Det er et krav fra Styrelsen for patientsikkerhed, at du 48 timer forud for din behandling konsulteres af en sygeplejerske. Du vil her modtage alt relevant information omkring behandling og forløbet og vi sikrer os naturligvis, at du er 100% klædt på til din kommende behandling.

Hvad med før, under og efter behandlingen ?

 

Inden din behandling beder vi dig overveje håndkøbsmedicin mm. Visse former for smertestillende håndkøbsmedicin, fiskeolie og naturpræparater nedsætter blodets evne til at størkne. Vi råder dig derfor til at undgå disse et par dage før behandlingen. Det samme gælder fiskeolie og ingefær. Du mindsker herved risikoen for hævelse, blå mærker og blødninger på injektionsstederne. Lider du af herpesudbrud, anbefaler vi profylaktisk medicinsk behandling 2 dage før og 3 dage efter behandlingen. 

Under behandlingen vil der være let ubehag forbundet med selve indstikket, men vi sørger altid for, at du er lokalbedøvet hvis der er behov for det. Selve behandlingen tager typisk 30 min.

 

Efter behandlingen kan din hud føles sensitiv og der kan være let rødme og hævelse i behandlingsområdet. Efter nogle timer kan der tilkomme let blåfarvning I området, som vil være tegn på, at der er ramt en lille blodåre. Dette vil udvikle sig til et blåt mærke, som er ufarligt og forsvinder igen i løbet af nogle dage.

 

Hvordan er resultatet og holdbarheden på filler ?


For de fleste behandlinger er resultatet øjeblikkeligt og kan ses med det samme. Der vil gå mellem 2 og 4 uger før, at filleren er fuldt integreret i dit eget væv og det fuldendte resultat ses.

Holdbarheden på filler varierer og afhænger meget af personen og behandlingsområdet. Behandles der omkring munden vil det som oftest holde mellem 4-6 mdr. En læbeforstørrelse med Restylane, holder afhængig af mængde fra 2 måneder og op til 4 måneder.  Andre områder kan i mange tilfælde sagtens holde helt op til 9-12 mdr. og nogle gange endnu længere..
 

 

 

Hvilken ansigtpleje og tilskud anbefaler vi ?


For at optimere virkningen af din behandling, er det vigtigt, at du ligeledes husker at pleje din hud udefra. Er din hud velplejet og velhydreret, vil den også optage de aktive stoffer i behandlingen endnu bedre. Du vil hurtigere nå gode resultater og holdbarheden af behandlingen vil være væsentligt øget.

Ansigtsprodukter

  • IS CLINICAL GENEXC SERUM – overlegen antioxidantbeskyttelse – forbedrer hudens elasticitet og sundhed

  • IS CLINICAL YOUTH INTENSIVE eller IS CLINICAL YOUTH COMPLEX – Stimulerer produktionen af kollagen og elastin og udjævner fine linjer og rynker

  • IS CLINICAL ECLIPSE BEIGE SPF 50 – Daglig bredspektret UVA/UVB-beskyttelse, vandresistent og hurtigabsorberende

Supplerende produkter

  • VILD NORD COLLAGEN BEAUTY REMEDY – Bidrager til hudens elasticitet og mindsker synligheden af rynker og fine linjer.

Se alle priser og rabatter her ...