FILLERBEHANDLING

BEHANDLING MED RESTYLANE OG TEOSYAL

Filler kan bruges til mange forskellige indikationer og udfordringer. Filler kan bruges til korrektioner af både små skavanker, men også til at genskabe den ungdommenlige contour, glød og vitalitet. Med tiden mister ansigtet sin spændstighed og fylde, da koncentrationen af elastin og collagen formindskes helt naturligt. Huden falder mere sammen og tyngdekraften vinder.

 

Den fine fylde vi havde i den øverste del af ansigtet, forsvinder længere og længere nedad. Mange vælger filler, da det er en yderst effektiv måde til behandling af rynker, manglende fylde i fx læber og kindben, korrektur af næse, hage og kæbe. Med filler kan vi give dig et naturligt løft, reducere dybe ar og lave en forbedring af vævet. Efter behandling med filler vil hudens elasticitet være væsentligt forbedret, og du vil opleve en fornyet glød og væsentlig forøget vitalitet. 

HVORFOR SKAL DU VÆLGE BEHANDLING MED FILLER HOS OS?

Hos Bloom Copenhagen arbejder vi udelukkende med de bedste filler på markedet. Med vores mange års erfaring indenfor den kosmetiske branche, har vi udvalgt helt specifikke filler, som vi ved har den højeste kvalitet, holdbarhed og sikkerhed.  

Behandling med filler er et håndværk og bør ikke være noget som bare skal overstås, så der er plads til den næste i rækken. Hos Bloom Copenhagen går vi ikke på kompromis og tager os altid tid til dig. Husk at fillers altid bør laves af erfarne og dygtige behandlere, som respekterer hudens contour, kvalitet og struktur.

Hvis en behandling med filler er lavet rigtigt, giver den dig en smuk og naturlig foryngelse, uden at du ser behandlet ud. 

OMRÅDER VI BEHANDLER MED FILLER

 • Rander under øjne 

 • Maskulinisering

 • Femininisering

 • Kindben/kinder 

 • Læber 

 • Furer fra næse til mund 

 • Nedadvendte mundvige 

 • Næsekorrektion 

 • Hage 

 • Kæbelinje 

 • Øreflipper 

 • Tindinger 

 • Bekymringsrynke mellem bryn 

 • Rynke udglatning 

 • Hydrering af fugtniveauet i huden 

 • Korrektioner af asymmetrier

Behandling af hudens ældningstegn og et friskerenaturligt look med filler

SE MED NÅR TINA BEHANDLER BIRGIT AABY MED FILLER I UNDERANSIGTET

HER KAN DU SE NOGLE AF VORES NATURLIGE RESULTATER MED FILLER. VIL DU SE MERE SÅ FORSÆT TIL VORES FØR OG EFTERBILLEDER

fillerbehandling hvor der er brugt filler til at skabe en naturlig læbeforstørtelse og udglatning
Fillerbehandling hvor der er lagt filler i underansigtet for at løfte nedadvendte mundvige
FILLERBEHANDLING HVOR DER LIGGES FILLER PÅ NÆSEN FOR AT KORRIGERE ASYMMETRI ELLER EN KRUM NÆSE

GENERELLE SPØRGSMÅL TIL BEHANDLING MED FILLER

Hvad er Filler?


Ikke permanente filler er en injicerbar gele som primært består af den samme type hyaluronsyre og (fugt), vi i forvejen har i vores væv samt vand. Når hyaluronsyren injiceres, vil den gradvist integrere sig i vævet og man vil med fillers kunne løfte, udglatte og skabe contour og fylde i de ønskede områder. Da filler primært består af fugt, vil behandling øge huden og vævets elasticitet og fugtniveau, og på den måde skabe mere vitalitet og glød. Der findes mange forskellige producenter af filler. Hos Bloom Copenhagen bruger vi primært Restylane og teosyal, som er nogle af de mest anerkendte ikke permanent filler på markedet.
Hvordan foregår en behandling med filler?


Selve behandlingen foregår ved, at filler injiceres i de ønskede behandlingsområder. Efter behandlingen kan der forekomme hævelse og rødme i behandlingsområdet og i nogle tilfælde begyndende blåfarvning som resultat af at der er ramt en mindre blodåre, som vil resultere i et blåt mærke.
Gør det ondt?


Behandlingen er ikke smertefuld, men mærkes som små prik der niver lidt. Ved særlige sensitive områder benyttes lokalbedøvelse, og ellers indeholder produkterne som reel lokalbedøvelse som kan mærkes i op til en time efter behandlingen i det behandlede område.
Hvor længe holder Filler?


Holdbarheden på filler varierer og afhænger meget af personen og behandlingsområdet. Behandles der omkring munden vil det som oftest holde mellem 4-6 mdr. En læbeforstørrelse holder afhængig af mængde fra 2 måneder og op til 4 måneder ca. Andre områder kan i mange tilfælde sagtens holde helt op til 9-12 mdr. og nogle gange endnu længere.
Hvilket resultatet opnås med filler?


Resultatet er umiddelbart og kan ses øjeblikkeligt efter behandlingen. Behandling med filler er utrolig populært, og det er der en grund til. Med filler kan man genskabe ungdommens fylde og spændstighed i ansigtet og dermed forynge det, uden at se behandlet ud. Det er muligt at reducere rynker, løfte kindben og underansigt, samt forbedre konturen i ansigtet, korrigere små skavanker og øge hudens vitalitet og glød. Behandling med filler er et håndværk, og det er derfor helt afgørende at du vælger den rette klinik hvor der er erfarne behandlere. Hos Bloom Copenhagen har vi over 18 års erfaring indenfor behandling med filler. Derfor kan vi guide dig til det absolutte bedste og flotteste resultat, hos os er du i profesionelle og trygge hænder.
Hvilke produkter anbefaler vi i forbindelse med din fillerbehandling?


For at optimere virkningen af din behandling, er det vigtigt, at du ligeledes husker at pleje din hud udefra. Er din hud velplejet og velhydreret, vil den også optage de aktive stoffer i behandlingen endnu bedre. Du vil hurtigere nå gode resultater og holdbarheden af behandlingen vil være væsentligt øget.

Som supplement til filler vil vi anbefale:

 • IS CLINICAL GENEXC SERUM – overlegen antioxidantbeskyttelse – forbedrer hudens elasticitet og sundhed
 • IS CLINICAL YOUTH INTENSIVE eller IS CLINICAL YOUTH COMPLEX – Stimulerer produktionen af kollagen og elastin og udjævner fine linjer og rynker
 • IS CLINICAL ECLIPSE BEIGE SPF 50 – Daglig bredspektret UVA/UVB-beskyttelse, vandresistent og hurtigabsorberende
Andbefaler supplerende kollagen tilskud


 • VILD NORD COLLAGEN BEAUTY REMEDY – Bidrager til hudens elasticitet og mindsker synligheden af rynker og fine linjer.

BOOK TID TIL EN GRATIS OG UFORPLIGTENDE FORUNDERSØGELSE