FILLERS

Fillers kan bruges til mange forskellige indikationer og udfordringer. Fillers kan bruges til korrektioner af både små-skavanker men også til at genskabe den oprindelige kontour, glød og vitalitet. Med tiden mister ansigtet sin spændstighed og fylde, da koncentrationen af elastin og collagen forminskes helt naturligt. Huden falder mere sammen og tyngdekraften vinder. Den fine fylde vi havde i den øverste del af ansigtet, forsvinder længere og længere nedad. Mange vælger fillers, da det er en yderst effektiv måde til behandling af rynker, manglende fylde i fx læber og kindben, korrektur af næse, hage og kæbe. Med fillers kan vi give dig et naturligt løft, reducere dybe ar og lave en forbedring af vævet. Efter behandling med fillers vil hudens elasticitet være væsentligt forbedret, og du vil opleve en fornyet glød og væsentlig forøget vitalitet. 

Hos Bloom Copenhagen arbejder vi udelukkende med de bedste fillers på markedet. Med vores mange års erfaring indenfor den kosmetiske branche, har vi udvalgt helt specifikke fillers, som vi ved har den højeste kvalitet, holdbarhed og sikkerhed.  

Behandling med fillers er et håndværk og bør ikke være noget som bare skal overståes, så der er plads til den næste i rækken. Hos Bloom Copenhagen går vi ikke på kompromis og tager os altid tid til dig. Husk at fillers altid bør laves af erfarne og dygtige behandlere, som respekterer hudens kontour, kvalitet og struktur.

Hvis en behandling med fillers er lavet rigtigt, giver den dig en smuk og naturlig foryngelse, uden at du ser behandlet ud. 

DE OMRÅDER VI NORMALT BEHANDLER MED FILLERS

 

Maskulinisering 

Feminisering 

Rander under øjne 

Kindben/kinder 

Læber 

Furer fra næse til mund 

Nedadvendte mundvige 

Næsekorrektion 

Hage 

Kæbelinje 

Øreflipper 

Tindinger 

Bekymringsrynke mellem bryn 

Rynke udglatning 

Hydrering af fugtniveauet i huden 

Korrektioner af asymmetrier

Book en gratis og uforpligtende forundersøgelse til fillers hos Heidi Vandborg eller Tina Holten

Hvad er Fillers?


Ikke permanente fillers er en injicerbar gele som primært består af den samme type hyaluronsyre og (fugt), vi i forvejen har i vores væv samt vand. Når hyaluronsyren injiceres, vil den gradvist integrere sig i vævet og man vil med fillers kunne løfte, udglatte og skabe kontour og fylde i de ønskede områder. Da fillers primært består af fugt, vil behandling øge huden og vævets elasticitet og fugtniveau, og på den måde skabe mere vitalitet og glød. Der findes mange forskellige producenter af fillers. Hos Bloom Copenhagen bruger vi primært Restylane og teosyal, som er nogle af de mest anerkendte ikke permanent fillers på markedet.
Hvordan foregår en behandling med fillers?


Selve behandlingen foregår ved, at fillers injiceres i de ønskede behandlingsområder. Efter behandlingen kan der forekomme hævelse og rødme i behandlingsområdet og i nogle tilfælde begyndende blåfarvning som resultat af at der er ramt en mindre blodåre, som vil resultere i et blåt mærke.
Gør det ondt?


Behandlingen er ikke smertefuld, men mærkes som små prik der niver lidt. Ved særlige sensitive områder benyttes lokalbedøvelse, og ellers indeholder produkterne som reel lokalbedøvelse som kan mærkes i op til en time efter behandlingen i det behandlede område.
Hvor længe holder Fillers?


Holdbarheden på fillers varierer og afhænger meget af personen og behandlingsområdet. Behandles der omkring munden vil det som oftest holde mellem 4-6 mdr. En læbeforstørrelse holder afhængig af mængde fra 2 måneder og op til 4 måneder ca. Andre områder kan i mange tilfælde sagtens holde helt op til 9-12 mdr. og nogle gange endnu længere.
Hvilket resultatet opnås med fillers?


Resultatet er umiddelbart og kan ses øjeblikkeligt efter behandlingen. Behandling med fillers er utrolig populært, og det er der en grund til. Med fillers kan man genskabe ungdommens fylde og spændstighed i ansigtet og dermed forynge det, uden at se behandlet ud. Det er muligt at reducere rynker, løfte kindben og underansigt, samt forbedre konturen i ansigtet, korrigere små skavanker og øge hudens vitalitet og glød. Behandling med fillers er et håndværk, og det er derfor helt afgørende at du vælger den rette klinik hvor der er erfarne behandlere. Hos Bloom Copenhagen har vi over 18 års erfaring indenfor behandling med fillers. Derfor kan vi guide dig til det absolutte bedste og flotteste resultat, hos os er du i profesionelle og trygge hænder.
Hvordan foregår en behandling med fillers?


For at du kan forberede dig bedst muligt til behandlingen med filler, beder vi dig overveje håndkøbsmedicin mm. Da visse former for smertestillende håndkøbsmedicin, fiskeolie og naturpræparater nedsætter blodets evne til at størkne. Vi råder dig derfor til at undgå disse et par dage før behandlingen. Du mindsker herved risikoen for hævelse, blå mærker og blødninger på injektionsstederne. Lider du af herpesudbrud ved mundregionen, vil vi I forbindelse med behandling på læber og omkring munden anbefale profylaktisk medicinsk behandling 2 dage før og 3 dage efter behandlingen. Når du kommer til din første behandling med fillers, vil vi tage fotos af din hud. Dette er et krav fra styrelsen for patientsikkerhed. Alle fotos opbevares sikkert og I overensstemmelse med forskrevne retningslinjer for GDPR. Vi anbefaler at du kommer 30 min før din reelle tid, hvis du ønsker lokalbedøvelse. Det kan være en fordel, når vi behandler sensitive områder som fx læberne og omkring munden. Før behandlingenmed filler tegnes huden op og fillers injiceres I de aftalte områder. Der kan være let ubehag forbundet med selve indstikket, men vi sørger altid for, at du er lokalbedøvet på de områder, som kan være ekstra sensitive. Selve behandlingen tager typisk 20-30 min.

Når behandlingen er færdig, kan din hud føles sensitiv og der kan være let rødme og hævelse I behandlingsområdet. Efter nogle timer kan der tilkomme let blåfarvning I området, som vil være tegn på, at der er ramt en lille blodåre. Dette vil udvikle sig til et blåt mærke, som er ufarligt og forsvinder igen I løbet af nogle dage.

Bloom Copenhagen Medical Aesthetic clinic 2020 aps | Carolinevej 2a 1th | 2900 Hellerup | +45 31 21 21 39   

     | info@bloomcopenhagen.dk | CVR 41510684  |  Cookie- og privatlivspolitik 

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Sort LinkedIn ikon