VORES FORSKELLIGE BEHANDLINGER MED FILLER

IKKE PERMANENTE FILLER

Filler kan bruges til mange forskellige indikationer og udfordringer. Filler kan bruges til korrektioner af både små skavanker, men også til at genskabe den ungdommenlige contour, glød og vitalitet. Med tiden mister ansigtet sin spændstighed og fylde, da koncentrationen af elastin og collagen formindskes helt naturligt. Huden falder mere sammen og tyngdekraften vinder.

 

Den fine fylde vi havde i den øverste del af ansigtet, forsvinder længere og længere nedad. Mange vælger filler, da det er en yderst effektiv måde til behandling af rynker, manglende fylde i fx læber og kindben, korrektur af næse, hage og kæbe. Med filler kan vi give dig et naturligt løft, reducere dybe ar og lave en forbedring af vævet. Efter behandling med filler vil hudens elasticitet være væsentligt forbedret, og du vil opleve en fornyet glød og væsentlig forøget vitalitet. 

Hos Bloom Copenhagen arbejder vi udelukkende med de bedste filler på markedet. Med vores mange års erfaring indenfor den kosmetiske branche, har vi udvalgt helt specifikke filler, som vi ved har den højeste kvalitet, holdbarhed og sikkerhed.  

Behandling med filler er et håndværk og bør ikke være noget som bare skal overstås, så der er plads til den næste i rækken. Hos Bloom Copenhagen går vi ikke på kompromis og tager os altid tid til dig. Husk at fillers altid bør laves af erfarne og dygtige behandlere, som respekterer hudens contour, kvalitet og struktur.

Hvis en behandling med filler er lavet rigtigt, giver den dig en smuk og naturlig foryngelse, uden at du ser behandlet ud. 

OMRÅDER VI BEHANDLER MED FILLER

 • Rander under øjne 

 • Maskulinisering

 • Femininisering

 • Kindben/kinder 

 • Læber 

 • Furer fra næse til mund 

 • Nedadvendte mundvige 

 • Næsekorrektion 

 • Hage 

 • Kæbelinje 

 • Øreflipper 

 • Tindinger 

 • Bekymringsrynke mellem bryn 

 • Rynke udglatning 

 • Hydrering af fugtniveauet i huden 

 • Korrektioner af asymmetrier

BOOK TID TID FORUNDERSØGELSE

Book en gratis og uforpligtende forundersøgelse hos specialsygeplejerske Heidi Vandborg eller Tina Holten

GENERELLE SPØRGSMÅL TIL BEHANDLING MED FILLER

Hvad er Filler?


Ikke permanente filler er en injicerbar gele som primært består af den samme type hyaluronsyre og (fugt), vi i forvejen har i vores væv samt vand. Når hyaluronsyren injiceres, vil den gradvist integrere sig i vævet og man vil med fillers kunne løfte, udglatte og skabe contour og fylde i de ønskede områder. Da filler primært består af fugt, vil behandling øge huden og vævets elasticitet og fugtniveau, og på den måde skabe mere vitalitet og glød. Der findes mange forskellige producenter af filler. Hos Bloom Copenhagen bruger vi primært Restylane og teosyal, som er nogle af de mest anerkendte ikke permanent filler på markedet.
Hvordan foregår en behandling med filler?


Selve behandlingen foregår ved, at filler injiceres i de ønskede behandlingsområder. Efter behandlingen kan der forekomme hævelse og rødme i behandlingsområdet og i nogle tilfælde begyndende blåfarvning som resultat af at der er ramt en mindre blodåre, som vil resultere i et blåt mærke.
Gør det ondt?


Behandlingen er ikke smertefuld, men mærkes som små prik der niver lidt. Ved særlige sensitive områder benyttes lokalbedøvelse, og ellers indeholder produkterne som reel lokalbedøvelse som kan mærkes i op til en time efter behandlingen i det behandlede område.
Hvor længe holder Filler?


Holdbarheden på filler varierer og afhænger meget af personen og behandlingsområdet. Behandles der omkring munden vil det som oftest holde mellem 4-6 mdr. En læbeforstørrelse holder afhængig af mængde fra 2 måneder og op til 4 måneder ca. Andre områder kan i mange tilfælde sagtens holde helt op til 9-12 mdr. og nogle gange endnu længere.
Hvilket resultatet opnås med filler?


Resultatet er umiddelbart og kan ses øjeblikkeligt efter behandlingen. Behandling med filler er utrolig populært, og det er der en grund til. Med filler kan man genskabe ungdommens fylde og spændstighed i ansigtet og dermed forynge det, uden at se behandlet ud. Det er muligt at reducere rynker, løfte kindben og underansigt, samt forbedre konturen i ansigtet, korrigere små skavanker og øge hudens vitalitet og glød. Behandling med filler er et håndværk, og det er derfor helt afgørende at du vælger den rette klinik hvor der er erfarne behandlere. Hos Bloom Copenhagen har vi over 18 års erfaring indenfor behandling med filler. Derfor kan vi guide dig til det absolutte bedste og flotteste resultat, hos os er du i profesionelle og trygge hænder.

HAIRFILLERS

Hårtab kan være en stor kosmetisk gene, og kan ramme både yngre/ældre mænd og kvinder. Det er for mange så stor en gene, at det kan blive en psykisk belastning. Årsagen til hårtab kan opstå af forskellige årsager som stress, hormonelle forandringer, graviditet, infektioner og hudsygdomme. Hårtab kan også være arveligt betinget, men oftest ses hårtab hos mænd i almindelighed. Hårtab kaldes i medicinsk terminologi for alopeci. 

 

Med hairfillers er det nu muligt at genskabe hårvæksten, i områder hvor det er gået tabt.  Behandling mod hårtab med hairfillers fra DR. CYJ, er et forløb der strækker sig over 5 mdr. Behandlingsforløbet indebærer 10 behandlinger med 14 dages interval, herefter vil der være vedligeholdende behandlinger hver 6. måned.  

 

Hos BLOOM Copenhagen arbejder vi udelukkende med de bedste produkter, og med vores mange års erfaring i den kosmetiske branche har vi udvalgt helt specifikke produkter, som vi ved, har den højeste kvalitet og sikkerhed. Behandling med Hairfiller kan kun udføres af erfarne og dygtige behandlere. 

BOOK TID TID FORUNDERSØGELSE

Book en gratis og uforpligtende forundersøgelse hos specialsygeplejerske Heidi Vandborg eller Tina Holten

SPØRGSMÅL TIL BEHANDLING MED DR. JYC HAIRFILLER

Hvad er DR. JYC Hairfiller?


Hairfilleren består af 7 nøje sammensatte peptider, som skal opregulere de gener og proteiner som er ansvarlige for at hår kan vokse, ligeledes skal de gener og proteiner som er ansvarlige for hårtab nedregulere. Dette er en længerevarende proces som forløber over 10 behandlinger med 14 dages interval, herefter vil der være vedligeholdende behandlinger hver 6. måned.
Hvordan foregår behandling med Hairfiller?


Det er et krav fra Styrelsen for patientsikkerhed, at du 48 timer forud for din behandling konsulteres af en kosmetisk sygeplejerske. Du vil modtage alt relevant information omkring behandling og forløbet og vi sikrer os naturligvis, at du er 100% klædt på til din kommende behandling. Når du kommer til din første behandling med Hairfiller vil din behandler tage en snak med dig omkring forventninger til behandlingen og i vil sammen ligge en plan, der passer præcis til dine behov og ønsker. Hos BLOOM Copenhagen er det DIG der er i centrum. Med vores mange års erfaring som kosmetiske injektionsbehandlere, vil vi guide dig til den bedste behandling, som passer præcis til dig, så vi sikrer at du får det absolut bedste resultat. Selve behandlingen foregår ved, at Hairfilleren injiceres i små bolus(portioner) i de ønskede behandlingsområder. Efter behandlingen kan der forekomme hævelse og rødme i behandlingsområdet. I nogle tilfælde begyndende blåfarvning i området som resultat af, at der er ramt en mindre blodkar, som vil give et blåt mærke.
Gør det ondt?


Behandlingen er ikke smertefuld, men mærkes som små prik der niver lidt. Ved særlige sensitive områder benyttes lokalbedøvelse. De fleste af de produkter som vi benytter, indeholder lokalbedøvelse, hvor effekten vil kunne mærkes i op til en time i det behandlede område.
Hvor længe holder Hairfiller?


Man kan ikke snakke om holdbarhed ved et forløb med Hairfiller, da det er noget der skal holdes vedlige. Der gives først og fremmest 10 behandlinger med 14 dages interval. Herefter må man forvente at der skal behandles hver 6. måned hvor der gives minimum 1 behandling. Hårsække er en levende organisme, og skal derfor gives de nødvendige byggesten for at overleve hvis de ikke selv er i stand til at genere dem.
Hvilket resultatet opnås med hairfiller?


Resultatet af behandlingen vil kunne ses ca. 8 uger efter endt første behandling. Forbedringen vil ske gradvist, og viser sig ved at nye hår vokser ud fra de behandlede områder. Der vil ses en “tæthed” i hårene.
Hvad behandler vi med Hairfiller?


Hårtab som har givet bare pletter, udtyndede områder som er forårsaget af almindelig betinget hårtab, og eller hårtab forårsaget af stress, hvor der ikke længere er en aktiv stresstilstand. Ligeledes udtyndet hår efter graviditet kan behandles.

RYNKEBEHANDLING FILLER   SKLEROSERING LASER  IPL | HAIRFILLER |  SUNEKOS |  PROFHILO |  FEDTFRYSNING 

Bloom Copenhagen Medical Aesthetic clinic 2020 aps | Carolinevej 2a 1th | 2900 Hellerup | +45 31 21 21 39   

     | info@bloomcopenhagen.dk | CVR 41510684  |  Cookie- og privatlivspolitik 

 • Black Instagram Icon
 • Black Facebook Icon
 • Sort LinkedIn ikon