BEHANDLING MED FILLERS

Filler kan bruges til mange forskellige korrektioner både små-skavanker men også til fylde i angsigtet, der med tiden vil falde og miste sin spændstighed og fylde. Mange vælger fillerbehandling, da det er en yderst effektiv måde til behandling af rynker, manglende fylde i fx læber og kindben, korrektur af næse, hage og kæbe. Vi kan give dig et naturligt løft, reducere dybe ar lave en forbedring af vævet. Efter behandling med filler vil hudens elasticitet være væsentligt forbedret, og du vil opleve en fornyet glød og væsentlig forøget vitalitet. 

Hos Bloom Copenhagen arbejder vi udelukkende med de bedste produkter og med vores mange års erfaring indenfor den kosmetiske branche, har vi udvalgt helt specifikke produkter, som vi ved har den højeste kvalitet og sikkerhed.  

Behandling med filler er et håndværk, der tager tid at perfektionere og bør laves af erfarne og dygtige behandlere.

En behandling med filler giver dig en smuk og naturlig foryngelse, uden at du ser behandlet ud. 

Hos BLOOM Copenhagen laver vi alle typer fillerbehandling

Maskulinisering 

Feminisering 

Rander under øjne 

Kindben/kinder 

Læber 

Furer fra næse til mund 

Nedadvendte mundvige 

Næsekorrektion 

Hage 

Kæbelinje 

Øreflipper 

Tindinger 

Bekymringsrynke mellem bryn 

Rynke udglatning 

Hydrering af fugtniveauet i huden 

Korrektioner af asymmetrier

Book tid hos Heidi Vandborg eller Tina Holten

Hvad er Filler?


Ikke permanent filler er en injicerbar gele som primært består af den samme type hyaluronsyre og (fugt), vi i forvejen har i vores væv samt vand. Når hyaluronsyren injiceres, vil den gradvist integrere sig i vævet og på den måde løfte, udglatte og skabe fylde i de ønskede områder. Da filler primært består af fugt, vil behandling øge huden og vævets elasticitet og fugtniveau, og på den måde skabe mere vitalitet og glød. Der findes mange forskellige producenter af filler. Hos BLOOM COPENHAGEN bruger vi primært Restylane, som er en af de mest anerkendte producenter af ikke permanent filler på markedet. Restylane blev lanceret i 1996 og er siden brugt ved over 40 millioner behandlinger verden over.
Hvordan foregår en behandling med filler?


Selve behandlingen foregår ved, at filleren injiceres i de ønskede behandlingsområder. Efter behandlingen kan der forekomme hævelse og rødme i behandlingsområdet og i nogle tilfælde begyndende blåfarvning som resultat af at der er ramt en mindre blodåre, som vil resultere i et blåt mærke.
Gør det ondt?


Behandlingen er ikke smertefuld, men mærkes som små prik der niver lidt. Ved særlige sensitive områder benyttes lokalbedøvelse, og ellers indeholder produkterne som reel lokalbedøvelse som kan mærkes i op til en time efter behandlingen i det behandlede område.
Hvor længe holder Filler?


Holdbarheden på filler varierer og afhænger meget af personen og behandlingsområdet. Behandles der omkring munden vil det som oftest holde mellem 4-6 mdr. En læbeforstørrelse holder afhængig af mængde fra 2 måneder og op til 4 måneder ca. Andre områder kan i mange tilfælde sagtens holde helt op til 9-12 mdr. og nogle gange endnu længere.
Hvilket resultatet opnås med filler?


Resultatet er umiddelbart og kan ses øjeblikkeligt efter behandlingen. Behandling med filler er utrolig populært, og det er der en grund til. Med filler kan man genskabe ungdommens fylde og spændstighed i ansigtet og dermed forynge det, uden at se behandlet ud. Det er muligt at reducere rynker, løfte kindben og underansigt, samt forbedre konturen i ansigtet, korrigere små skavanker og øge hudens vitalitet og glød. Behandling med filler er et håndværk, og det er derfor helt afgørende at du vælger den rette klinik hvor der er erfarne behandlere. Hos BLOOM COPENHAGEN har vi over 18 års erfaring indenfor fillerbehandling. Derfor kan vi guide dig til det absolutte bedste og flotteste resultat, hos os er du i profesionelle og trygge hænder.

Bloom Copenhagen  |  Carolinevej 2a, 1.th.  |  2900 Hellerup  |  +45 31 21 21 39  | info@bloomcopenhagen.dk | CVR 41510684

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Sort LinkedIn ikon