Hårfjerning med ipl/laser

Hårfjerning med laser/Ipl er en yderst effektiv måde at behandle uønsket hår. Det er muligt at behandle de fleste hår på både kroppen og i ansigtet, dog med undtagelse af meget fine dun og lyse hår. Hos Bloom Copenhagen bruger vi udelukkende det bedste og mest anerkendte udstyr på markedet. Til behandling af hår har vi valgt at arbejde med IPL teknologi og maskinen ICON fra Synosure. ICON er blandt de mest anerkendte og effektive apparater og er FDA godkendt til kosmetisk æstetisk laserbehandling. ICON kan behandle alle typer farvet hår og hudfarver. Ipl (Intense pulsed light) er et bredspektret lys, som absorberes af den mørke farve nede i hårets rod. Via lyset sendes varme ned igennem hårets strå og hele vejen ned i roden. Når roden opvarmes, vil den gå til grunde og ikke være i stand til at producere nye hår. På den måde bliver man gradvist mere og mere hårreduceret. Ipl er et lys der benytter utrolig meget energi og kan forårsage skader i huden, hvorfor det er yderst vigtigt at behandlingen foretages af en kvalificeret fagperson. Hos BLOOM Copenhagen er vi registret ved styrelsen for patientsikkerhed, samtidig med at vi samlet set har over 18 års erfaring i behandling med laser/ipl. 

 

Hos Bloom Copenhagen laver vi hårfjerning i ansigtet og på hele kroppen. Her er eksempler på områder:

Ryg, skuldre og nakke

Hals

Kinder

Ben

Arme og armhuler

Mave og bryst

Hænder og fødder

I hele November kan du få 30% på din ipl/laserbehandling

 

Book en gratis og uforpligtende forundersøgelse hos Heidi Vandborg eller Tina Holten  og hør nærmere omkring behandlingen

Hvad er Ipl?


Ipl (Intense pulsed light) er et bredspektret lys, som absorberes af den mørke farve nede i hårets rod. Via lyset sendes varme ned igennem hårets strå og hele vejen ned i roden. Når roden opvarmes, vil den gå til grunde og ikke være i stand til at producere nye hår. På den måde bliver man gradvist mere og mere hårreduceret. Ipl er et lys der benytter utrolig meget energi og kan forårsage skader i huden, hvorfor det er yderst vigtigt at behandlingen foretages af en kvalificeret fagperson. Hos BLOOM Copenhagen er vi registret ved styrelsen for patientsikkerhed, samtidig med at vi samlet set har over 18 års erfaring i behandling med laser/ipl.
Hvordan foregår en behandling med ipl?


Selve behandlingen med hårfjerning foregår ved, at ipl´en køres over det ønskede behandlingsområde, hvor der afsættes et antal skud svarende til størrelsen af området. Behandlingen er hurtigt overstået, alt efter hvor stort og hvor mange områder der behandles. Efter behandlingen kan du uden problemer vende tilbage til dit arbejde eller gøremål.
Gør det ondt?


Behandlingen er ikke smertefuld, men mærkes som små varme niv i huden. Efterfølgende vil der normalt ingen gener være.
Hvilket resultatet opnås med hårfjerning med ipl?


Permanent hårfjerning er som ordet lyder permanent. Hårets rod destrueres og kan aldrig producere hår igen. Dog vil der imellem vores hår altid være meget fine og lyse hår som ikke behandles, samtidig med at vi igennem vores liv kan aktivere ny hår i vores hårsække. De fleste vil kunne opnå en hårreduktion på op til 70%-90% på 8-12 behandlinger. Antal behandlinger kan dog variere meget fra person til person, da det afhænger af antal hår, hårets karakter, den enkeltes hormonbalance og hårets vækstfaser. De fleste vil Hos BLOOM Copenhagen vi altid tage udgangspunkt i lige præcis dig og dine hår og give dig en ærlig og grundig vurdering.

Bloom Copenhagen Medical Aesthetic clinic 2020 aps | Carolinevej 2a 1th | 2900 Hellerup | +45 31 21 21 39   

     | info@bloomcopenhagen.dk | CVR 41510684  |  Cookie- og privatlivspolitik 

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Sort LinkedIn ikon