top of page

KLAR TIL JALUPRO SOMMERKAMPAGNE?

I hele JULI og AUGUST får du behandling af halsen med, når du køber en behandling til ansigtet.

Betal 4500 kr. og spar 4500 kr.

Før og efterbillede behandling med Jalupro hos Bloom Copenhagen
Før og efterbillede behandling med Jalupro hos Bloom Copenhagen

Hvad er Jalupro

NY GENERATION AF HUDFORBEDRENDE & OPSTRAMMENDE PRODUKTER…

 

JALUPRO er et helt nyt produkt som er landet i Bloom Copenhagens portefølje. 

En ny generation er startet, hvor der tænkes i at booste kroppens egne celler og derved opnår opstramning, fugt i underhuden og finere struktur af overhuden. 

Her kombineres både hyaluronsyrens øjeblikkelige fugtgivende effekt med peptider som booster bindevævets fibroblaster til at producere ny collagen. 

 

JALUPRO indebærer et forløb med 2 behandlinger, hvor det lægges med en lille fin nål gennem 7 indstik i hver side af ansigtet. 

Behandlingerne laves med 3-4 ugers mellemrum, for at opnå den bedste effekt og hydrering.

 

Formålet med behandlingerne, at at give dig et intensivt opstrammene fugtboost og en fornyet elasticitet at huden og vævet. Det bedste ved behandlingen er at du får en friskere og mere opstrammet hud, uden at se behandlet ud. Samtidig er det en investering i en bedre hud på sigt, med færre aldringstegn. 

 

Behandlingen egner sig ligeledes og ikke mindst til dig som gerne vil forebygge alderstegn og forblive den bedste udgave af dig selv.

Altid med respekt for det naturlige look 

Hos Bloom Copenhagen arbejder vi udelukkende med de bedste apparater og produkter på markedet.

Vi har tilsammen over 20 års erfaring i kosmetiske behandlinger og har udvalgt helt specifikt de produkter og apparater som vi ved har den højeste kvalitet, holdbarhed og sikkerhed.  

Kosmetisk behandling er et håndværk og bør ikke være noget som bare skal overstås og hos Bloom Copenhagen, går vi aldrig på kompromis. Husk at alle kosmetiske behandlinger altid bør laves af erfarne og dygtige behandlere, som respekterer hudens contour, kvalitet og struktur.

 

Når en kosmetisk behandling er lavet rigtigt, giver den dig en smuk og naturlig foryngelse, uden at du ser behandlet ud. 

Når du booker tid til rynkebehandlingfillerbehandling eller sklerosering af karsprængninger på ben, gør vi opmærksom på, at der fra forundersøgelsen har fundet sted, vil være 48 timers betænkningstid før en behandling kan finde sted. 

Forundersøgelsen er helt gratis, og der vil i forbindelse med forundersøgelsen være mulighed for at stille spørgsmål til behandlingen.

Vi gør opmærksom på, at vi ikke behandler personer under 18 år eller gravide og ammende!

 

Har du spørgsmål til behandlinger eller din booking, så er vi klar til at hjælpe dig. Du kan

kontakte os her:


             

 

Mail: info@bloomcopenhagen.dk

Tlf: +45 31 21 21 39

 

Udfyld vores kontaktformular her

Vi har telefontider alle hverdage fra kl. 7:30 - 20:00

Bloom Copenhagen Book tid til forundersøgelse
bottom of page