KARSPRÆNGNINGER

FJERNELSE AF KARSPRÆNGNINGER MED IPL

 

Karsprængninger er små kar i hudens overflade der udvides eller brister. Karsprængninger viser sig ofte i ansigtet, på halsen, brystet og benene. Årsagerne er mange, men skyldes ofte solen, alder og medicin. Karsprængninger behandles let og effektivt med ipl og giver samtidig huden et boost og en fornyet energi. Bloom Copenhagen bruger kun de bedste og mest gennemtestede apparater på markedet. Til behandling af karsprængninger har vi valgt IPL teknologi og maskinen ICON fra Synosure.

 

ICON er blandt de mest anerkendte og effektive apparater og er FDA godkendt til kosmetisk laserbehandling. Ipl (Intense pulsed light) er et bredspektret lys, som absorberes af hæmoglobin (Det røde farvestof i blodet). Lyset omdannes til varme, som nedbryder karvæggen, hvorefter karret går til grunde og forsvinder. Ipl benytter utrolig meget energi og kan forårsage skader i huden, hvorfor det er yderst vigtigt at behandlingen foretages af en kvalificeret fagperson. Hos BLOOM Copenhagen er vi registret ved styrelsen for patientsikkerhed, samtidig med at vi samlet set har over 18 års erfaring i behandling med laser/ipl. 

HVILKE OMRÅDER BEHANDLINGER VI MED IPL

  

- Hele ansigtet

- Kinder

- Kinder og næse

- Enkelte karsprængninger

 

- Halsen

 

- Bryst/decollite

behandling af karsprængninger med ipl er en yderst effektiv måde at give ansigtet et friskere og mere ensartet udseene

BOOK EN GRATIS OG UFORPLIGTENDE FORUNDERSØGELSE HOS SPECIALSYGEPLEJERSKE HEIDI VANDBORG ELLER TINA HOLTEN

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM LASER / IPL

Hvordan foregår en behandling med ipl?


Selve behandlingen af karsprængninger foregår ved, at ipl´en køres over det ønskede behandlingsområde. Her afsættes et antal skud svarende til størrelsen af området som ønskes behandlet. Det er hurtigt overstået, naturligvis alt efter hvor stort og hvor mange områder der behandles. Fx vil behandling af karsprængninger på kinder typisk tage ca. 10 min.
Gør det ondt at få IPL?


Behandlingen er ikke smertefuld, men kan for nogle være let ubehagelig og kan mærkes som små varme niv i huden
Hvor længe holder behandling af karsprængninger?


Når man behandler karsprængninger med ipl er resultatet permanent. De kar der forsvinder, forsvinder for evigt. Man kan naturligvis danne nye kar hvis man er disponeret og livsstil og soleksponering spiller en meget stor rolle i forhold til udvikling af karsprængninger.
Hvilket resultatet opnås med behandling af karsprængninger med ipl?


Et forløb og antal behandlinger afhænger meget af personen, livsstil og naturligvis af antal kar. Dog vil et forløb normalt løbe over 2-4 gange. Det er muligt at behandle hver 3-4 uge, hvis huden ikke har været udsat for direkte sol. Normalt vil man kunne fjerne de fleste kar, men der kan være mere genstridige kar som kræver flere behandlinger og ca. 2-5 % oplever enkelte kar som ikke forsvinder.
Hvad er Ipl?


Ipl (Intense pulsed light) er et bredspektret lys, som absorberes af hæmoglobin (Det røde farvestof i blodet). Lyset omdannes til varme, som nedbryder karvæggen, hvorefter karret går til grunde og forsvinder. Ipl benytter utrolig meget energi og kan forårsage skader i huden, hvorfor det er yderst vigtigt at behandlingen foretages af en kvalificeret fagperson. Hos BLOOM Copenhagen er vi registret ved styrelsen for patientsikkerhed, samtidig med at vi samlet set har over 18 års erfaring i behandling med laser/ipl.