BEHANDLING MED BOTOX

Hos Bloom Copenhagen bruger vi Botulinum toxin type A også kaldet BOTOX. Dette er et effektivt og meget anerkendt muskelafslappende præparat, som i den kosmetiske verden anvendes til at fjerne eller blot reducere rynker som er forudsagte af de mimiske trækninger, vi har i ansigtet typisk i den øvre del af ansigtet.

 

Man bruger det ligeledes til at forebygge generel rynkedannelse i ansigtet samt at blødgøre nogle af de træk, som gør at man ser grov ud. Samtidig mindsker BOTOX muskelstyrken som f.eks. i tyggemusklen så der kan opnås et smallere underansigt.

Behandling med BOTOX SKAL laves af erfarne og dygtige behandlere, og et resultat af dette vil give dig en smuk og naturlig foryngelse, uden at du ser behandlet ud, hvis det er lavet af erfarne behandlere, ellers kan det give et forstenet udseende.

 Hvad behandler vi med BOTOX? 

Pande

Bekymringsrynke mellem bryn

Smilerynker

Brynløft

Bunnylines

Gummy smile

Nedadvendte mundvige

Rosinhage

Rynker rundt om munden

platysma (halsbånd)

Nefititiløft (træk fra hals mod kæbelinje)

Tyggemusklen (for at opnå et smallere underansigt)

Book en gratis og uforpligtende forundersøgelse hos

Heidi Vandborg eller Tina Holten

Hvordan foregår en behandling med BOTOX?


Når du kommer til din første behandling, vil vi gennemgå alt omkring forløbet og i forhold til de forventninger du har. Sammen lægger vi en plan, der passer præcis til dine behov og ønsker. Hos Bloom Copenhagen er det DIG der er i centrum. Med over 18 års erfaring indenfor kosmetisk injektionsbehandling, vil vi guide dig til den bedste behandling, så vi sikrer, at du får det bedste og mest naturlige resultat. En af vores absolut kerneværdier er æstetik, og vi behandler altid ud fra det begreb at ”Less is more”. Selve behandlingen foregår ved, at der injiceres små mængder BOTOX i muskelgrupper hvor der ønskes en udglattende effekt. Efter behandlingen vil der kunne ses små myggestikslignende prikker, som typisk forsvinder efter ca. 20 minutter. Man vil kunne genoptage arbejde og daglige gøremål direkte efter behandlingen med BOTOX.
Gør det ondt?


Behandlingen er ikke smertefuld, men mærkes som små prik der niver lidt.
Hvor længe holder BOTOX?


BOTOX virker effektivt i musklen i ca. 3-4 mdr. Herefter vil virkningen aftage og musklen vil gradvist opnå fuldstændig samme styrke som inden behandlingen. For det bedste resultat, ønsker vi at behandle dig igen efter 3-4 måneder. På den måde sikrer vi os et kontinuerligt flot og naturligt resultat og at der ikke kommer nye svære rynkeskader på huden.
Hvilket resultatet opnås med BOTOX?


Efter behandlingen med BOTOX, vil der gå 1-2 uger hvor musklen gradvist afslappes. Efter 14 dage vil du have det forventede resultat. Resultatet afhænger naturligvis af behandlingsområdet og dine ønsker og behov. Behandler man rynker, så vil disse forsvinde eller reduceres efter ønske og huden i området vil stråle med fornyet energi og glød. Grunden til at så mange benytter sig af behandling med BOTOX er, at man kan forynge ansigtet og opfriske, uden at se behandlet ud. Det er samtidig en af de mest forebyggende kosmetiske behandlinger som findes. Så længe musklen er afslappet, vil huden omkring ikke folde. Mimikken giver en kontinuerlige overbelastning i huden, som er hovedårsag til, at vi får rynkerne. Behandling med BOTOX vil derfor kunne forebygge at der kommer rynker til at starte med, og udviske nogle af de grove træk, vi tillægger os med alderen.

Bloom Copenhagen Medical Aesthetic clinic 2020 aps | Carolinevej 2a 1th | 2900 Hellerup | +45 31 21 21 39   

     | info@bloomcopenhagen.dk | CVR 41510684  |  Cookie- og privatlivspolitik 

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Sort LinkedIn ikon