KEMISKE PEELINGER

BEHANDLING AF RYNKER, AR OG PIGMENT

BEHANDLING AF MELASMA

GENERELT OM MELASMA
Hormonelle forandringer i kroppen i forbindelse med graviditet kan være medvirkende til afgrænset hyperpigmentering i ansigtet. Pigmentændringerne er oftest på kinderne, ved næseroden, i panden eller på overlæben.
Melasma kan være den mest generende kosmetiske hudtilstand i graviditeten, og ofte efter endt graviditet kan de afgrænsede områder fortsat ses og være til kosmetisk gene.

COSMELAN-PEELING 

 

BEHANDLING RYNKER OG AR

 

GENERELT OM SKADET HUD

Med tiden bliver hudens overflade mere grov og ujævn i hudtonen og kan fremstå grå og trist. Huden mister sin spændstighed og elasticitet, da bindevævet degenererer. Der kan være gener som akne, der kan efterlade huden ujævn i strukturen og farven. Generne kan forbedres og minimeres med et behandlingsforløb med PRX- T33 peeling baseret på TCA (trichloreddikesyre). Peelingen trænger dybere ned i huden uden at skade den ydre overflade. Peelingens aktive ingredienser får derfor lov til at virke der, hvor den er modtagelig for påvirkning. Huden vil trække sig sammen og løfte sig under denne reparation og synes mere ensartet og jævn. 

PRX T-33 PEELING

BEHANDLING AF AKNE

 

GENERELT OM AKNE

Akne, bumser, hudorme er nok en af de mest almindelige hudlidelser, som især mange rammes af i puberteten. Det ses dog også at mænd og kvinder lider under det I 20'erne og op i 30'erne. Det kan være enormt generenede, når man gerne vil fremstår med den mest ensartede hud. Den øgede talgproduktion giver fedtet hud, hudorme og kan gå over I en betændelsestilstand I talgkirtlerne som betegnes akne. 

ACNELAN-PEELING

behandling af melasma og pigmentforandringer med Cosmelan peeling fra mesoestetic.
PRX PEELING
Behandling af aktiv akne med kemisk acnelan peeling fra mesoestetic

BEHANDLING AF RYNKER, AR, AKNE OG PIGMENT.

Hvordan virker en Cosmelan-peeling mod melasma?


Cosmelans mekanisme er baseret på en hæmning af tyrosinase, som er hovedenzymet i dannelsen af melanin. Dette giver en mere stabil produktion af pigmentproducerende celler. Peelingen forudsager en ønsket kraftig afskalning af det øverste hudlag, så huden efterfølgende fremstår mere jævn og fin i hudtonen.
Cosmelan kan bruges til Melasma / chloasma (graviditetsmaske), leverpletter, acne, solskader, hyperpigmenteringer og andre pigmentforandringer på ansigt og krop.
Hvordan foregår en behandling mod melasma?


Klinikbehandlingen omhandler påføring af Cosmelan 1 ansigtsmaske der skal sidde og virke i 8-12 timer (afhængig af fototype og hudsensibilitet). Efter endt virketid vaskes
masken af hjemme.
48 timer senere start opfølgningsfasen hjemme, hvor der i forløbet medfølger produkter til hjemmebrug i de eftrefølgende 8-12 uger. Dette gennemgår vi meget grundigt med dig i klnikken, så du ikke er i tvivl om hvordan produkterne skal bruges.
Gør det ondt?


Selve påføringen af masken gør ikke ondt, men der kan I de efterfølgende timer forekomme en sviende fornemmelse, en varme og irritation I huden. Ligeledes ved brugen af Cosmelan 2 kan de samme kendte bivirkninger forekomme.
Er resultatet permanent?


Pigmentforandringer er noget af det sværeste at komme til livs. Resultatet som opnås
efter behandlingen er ikke permanent, og ofte skal der flere behandlinger til. Dog kan
nye hormonelle forandringer være medvirkende til nye pigmenteringer, samt
soleksponering også er en afgørende faktor for.
Hvor mange behandlinger kræves?


Det er meget individuelt i forhold til antal behandlinger, men der vil altid være en synlig effekt efter 1. behandling, men man skal påtænke vedligeholdende behandling. Ved konsultationen afstemmer vi forventningerne til resultatet og forløbet.

Hvordan virker en PRX T-33 Peeling med TCA?


Denne peeling trænger ind i de dybere lag af huden uden at skade den ydre overflade. På den måde får peelingens aktive ingredienser lov til at virke i de dybere hudlag, hvor den er modtagelig for påvirkning. Huden vil trække sig sammen og løfte sig under denne reparation og synes mere ensartet og jævn.
Hvordan foregår en PRX T-33 peeling?


Behandlingen foregår i professionelle hænder, hvor peelingen pålægges en afrenset hud. Peelingen masseres af flere omgange ind i huden, hvor den trænger hurtigt ind. Der mærkes varme og huden kan svide let. Ubehaget ophører meget hurtigt efter. I mens peelingen arbejdes ned i huden, vil der startes en regenereringsproces, hvor bindevævets fibroblaster bliver boostet og vil styrke og forbedre bindevævets kvalitet, samt bygge huden op indefra og op mod overfladen.
Gør det ondt?


PRX T-33 Pellingen kan prikke lidt på huden, og der kan forekomme en let rødme og varme i huden.
Hvilket resultat opnåes med en PRX T-33 peeling?


Et øjeblikkeligt resultat vil kunne ses på huden. Når du forlader klinikken vil huden være strålende og med fornyet glød. Reduktion af strækmærker, ar og rynker vil komme løbende, men vil normalt være synligt efter en måneds tid efter sidste behandling.
Hvor mange PRX - T33 behandlinger kræves for optimalt resultat?


Vi anbefaler minimum 3 behandlinger med ca. en uges mellemrum, for at opnå det bedste resultat. Resultatet vil være permanent og kan gentages for yderligere reparation og resultat.
Hvornår og hvem kan behandles med PRX T-33 Peeling?


Behandlingen kan udføres når som helst på året, i modsætning til andre peelinger, fordi den ikke gør huden lysfølsom. Så du kan, modsat med andre peelinger, opholde dig i solen efterfølgende. Den er velegnet til alle hudtyper. Der vil ikke være afskalning eller massiv udtørring af huden, som ses ved mange andre peelinger, huden kan dog godt trænge til lidt ekstra fugt i dagene efter selve behandlingen.

Hvordan virker en Acnelan-peeling mod akne?


Når talgkirtlerne tilstoppes af snavs, urenheder og bakterier giver det urenheder og akne. Acnelan som vi anvender hos BLOOM Copenhagen, er en salicylsyrebaseret peeling, som dræber aknebakterier, og I takt med at huden skaller af efter behandlingen, bliver hudens struktur mere jævn. Røde ar bliver mindre markante og urenhederne vil over gentagne behandlinger blive minimeret.
Hvordan foregår en behandling mod akne?


Behandlingen foregår I professionelle hænder, hvor peelingen pålægges på afrenset hud. Efter ca. 3 min neutraliseres salicylsyren og der laves en efterbehandlingen med den rette fugtgivende crème.
Gør det ondt?


Selve peelingen kan føles lidt varm, svidende og prikkende på huden, men fornemmelsen stopper når syren neutraliseres.
Er resultatet permanent?


Resultatet er ikke permanent forstået på den måde, at huden er en levende organisme, og en masse forskellige faktorer gør sig gældende i forhold til at holde huden pæn, det kan være hormonelle forandringer, din livsstil generelt eller stress.
Hvor mange behandlinger kræves?


Vi anbefaler vedligeholdende behandlinger med 3 behandlinger med 3-4 ugers mellemrum, samt at supplere behandlingerne med produkter som er nænsomt tilpasset netop denne hudtype.

BOOK EN GRATIS OG UFORPLIGTENDE FORUNDERSØGELSE

Der er ikke krav om betænkningstid ved behandling med medicinsk peeling. Derfor kan du få behandlingen samme dag som forundersøgelsen.

Behandling med PRX peeling til hudfornyelse og forøget glød og vitalitet
Behandling med PRX peeling til hudfornyelse og forøget glød og vitalitet