KEMISKE PEELINGER

BEHANDLING AF RYNKER, AR OG PIGMENT

BEHANDLING AF MELASMA

GENERELT OM MELASMA
Hormonelle forandringer i kroppen i forbindelse med graviditet kan være medvirkende til afgrænset hyperpigmentering i ansigtet. Pigmentændringerne er oftest på kinderne, ved næseroden, i panden eller på overlæben.
Melasma kan være den mest generende kosmetiske hudtilstand i graviditeten, og ofte efter endt graviditet kan de afgrænsede områder fortsat ses og være til kosmetisk gene.

COSMELAN-PEELING 

 

BEHANDLING RYNKER OG AR

 

GENERELT OM SKADET HUD

Med tiden bliver hudens overflade mere grov og ujævn i hudtonen og kan fremstå grå og trist. Huden mister sin spændstighed og elasticitet, da bindevævet degenererer. Der kan være gener som akne, der kan efterlade huden ujævn i strukturen og farven. Generne kan forbedres og minimeres med et behandlingsforløb med PRX- T33 peeling baseret på TCA (trichloreddikesyre). Peelingen trænger dybere ned i huden uden at skade den ydre overflade. Peelingens aktive ingredienser får derfor lov til at virke der, hvor den er modtagelig for påvirkning. Huden vil trække sig sammen og løfte sig under denne reparation og synes mere ensartet og jævn. 

PRX T-33 PEELING

BEHANDLING AF AKNE

 

GENERELT OM AKNE

Akne, bumser, hudorme er nok en af de mest almindelige hudlidelser, som især mange rammes af i puberteten. Det ses dog også at mænd og kvinder lider under det I 20'erne og op i 30'erne. Det kan være enormt generenede, når man gerne vil fremstår med den mest ensartede hud. Den øgede talgproduktion giver fedtet hud, hudorme og kan gå over I en betændelsestilstand I talgkirtlerne som betegnes akne. 

ACNELAN-PEELING

behandling af melasma og pigmentforandringer med Cosmelan peeling fra mesoestetic.
PRX PEELING
Behandling af aktiv akne med kemisk acnelan peeling fra mesoestetic

BEHANDLING AF RYNKER, AR, AKNE OG PIGMENT.

BOOK EN GRATIS OG UFORPLIGTENDE FORUNDERSØGELSE

Der er ikke krav om betænkningstid ved behandling med medicinsk peeling. Derfor kan du få behandlingen samme dag som forundersøgelsen.

Behandling med PRX peeling til hudfornyelse og forøget glød og vitalitet
Behandling med PRX peeling til hudfornyelse og forøget glød og vitalitet