OM BLOOM COPENHAGEN

Bloom: En blomst spirer, springer ud og pryder sine omgivelser. Men med tiden ældes blomsten. De spændstige blomsterblade bliver skrøbelige, visner og falder til sidst af.

Processen minder lidt om den vores hud gennemgår. 

 

Når vi er unge er vores hud blød og spændstig, men med alderen bliver den tyndere, spændstigheden og fylden forsvinder og det kan udmunde i linjer og rynker men også i forandringer som pigment, ujævnheder og øget hårvækst. 

Men du kan gøre noget for at forsinke aldringsprocessen, og øge hudens spændstighed. Injektionsbehandlinger, laser og medicinske peelinger kan optimere dit potentiale, det vigtigste er, at du får en kompetent sparring omkring, hvad der kan gøres for netop din hud. 

 

Den faglige kompetence får du hos Bloom Copenhagen.

Tina Holten og Heidi Vandborg er særligt eksperter i injektionsbehandlinger og vurdering af ansigtets contour.

Hos Bloom Copenhagen står vi klar til at hjælpe dig, med de udfordringer i din hud, du gerne vil rette op på.


Vi møder vores kunder med diskretion og i øjenhøjde og vi ved godt, at man ikke altid ønsker at dele utilfredsheden med andre. Ofte går vores kunder rundt med problematikker, der hæmmer deres selvværd og velbefindende. Det vil vi rigtig gerne hjælpe dig med.

Bloom Copenhagen ejes af Tina Holten og Heidi Vandborg. Det er deres venlige smil og kyndige hænder, der tager imod dig de flotte lokaler på Carolinevej tæt på Strandvejen. Sammen har de 18 års erfaring med kosmetiske laser og injektionsbehandlinger. De er dermed nogle af de mest erfarne på markedet indenfor kosmetiske behandlinger og særligt injektion. Med høj faglighed og stærke holdninger til, at behandlinger altid skal efterlade et naturligt resultat, er du i de bedste hænder hos Bloom Copenhagen.  

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Bloom Copenhagen. 

De bedste hilsner 

Heidi og Tina 

HEIDI VANDBORG

  • LinkedIn Social Ikon

"Heidi er helt unik inden for sit felt som kosmetisk specialsygeplejerske og formår med sit skarpe øje for harmoni, at skabe friskhed og balance i et ansigt, både hos mænd og kvinder.

Med hendes perfektionistiske tilgang til specialet forskønner, skulpturer og forfiner hun de enkelte træk,  så resultatet altid fremstår naturligt og æstetisk.  

 

Hos hende vil du altid føle dig tryg og godt tilpas, og med hendes mange års erfaring som kosmetisk specialsygeplejerske, er du i hænderne på en behandler, som ved lige præcis hvad hun laver.

 

Heidi ser og møder altid sine kunder i øjenhøjde og formår at skabe en god relation til den enkelte. Heidi er top professionel, og går aldrig på kompromis med sikkerhed, æstetik eller sin faglighed.   

 

Jeg elsker at kunne dele min passion for det kosmetiske felt, med en der er ligeså “nørdet” som mig selv. 

Det er en ære at kunne dele min hverdag både som behandler, men også som medejer af klinikken med en så dygtig og kompetent kvinde som Heidi. Hendes varme og empatiske væremåde gør, at man føler sig som centrum  i hendes nærvær." 

TINA HOLTEN
kosmetisk specialsygeplejerske og medstifter af Bloom Copenhagen

TINA HOLTEN

  • LinkedIn Social Ikon

"Tina er med sine snart 11 år som æstetisk kosmetisk specialsygeplejerske, en af Danmarks mest erfarne til sit håndværk.

 

Tina er ikke kun utroligt faglig kompetent, hun elsker at arbejde med mennesker og skaber med sin varme og empati en unik relation til hver enkelt kunde.

Hos Tina er du aldrig en tilfældig kunde, og hun skaber tillid og tryghed.  

Tinas approach er holistisk og et af hendes absolut spidskompetencer er, at lave en fuld ansigtsanalyse, så du får et både smukt, helstøbt og naturligt resultat.

 

Tinas perfektionisme og erfaring skinner kraftigt igennem i hendes behandlinger og ingen detaljer efterlades til tilfældigheden.  

Jeg er både dybt fascineret og imponeret over Tinas faglige kompetencer, og jeg elsker, at vi begge er nørdede omkring vores fag.

 

Jeg kunne ikke ønske mig en dygtigere eller mere kompetent partner og medejer end Tina."

 

HEIDI VANDBORG

Kosmetisk specialsygeplejerske og medejer af Bloom Copenhagen

Bloom Copenhagen  |  Carolinevej 2a, 1.th.  |  2900 Hellerup  |  +45 31 21 21 39  | info@bloomcopenhagen.dk | CVR 41510684

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Sort LinkedIn ikon