PIGMENT OG UENS HUDTONE

BEHANDLING AF PIGMENT OG UENS HUDTONE MED IPL

Rigtig mange mennesker oplever, at deres hud bliver mere uensartet med tiden. Der kommer små brune plamager til og huden synes grumset og uklar. Årsagerne er mange, men skyldes ofte solen, alder og visse former for medicin. Uens hudtone viser sig ofte i ansigtet, på halsen og brystet. Uens hudtone behandles let og effektivt med ipl og gør samtidig huden mere klar og frisk at se på. Hos Bloom Copenhagen bruger vi kun de bedste og mest gennemtestede apparater på markedet. Til behandling af uens hudtone har vi valgt at arbejde med IPL teknologi og maskinen ICON fra Synosure.

 

ICON er blandt de mest anerkendte og effektive apparater og er FDA godkendt til kosmetisk æstetisk laserbehandling. Ipl (Intense pulsed light) er et bredspektret lys, som absorberes af det mørke farvestof nede i huden. Lyset omdannes her til varme, som spalter det mørke farvestof, som transporteres væk med vores affaldsstoffer. Huden efterlades mere frisk og klar og hudtonen er jævn og ensartet. Ipl er et lys der benytter utrolig meget energi og kan forårsage skader i huden, hvorfor det er yderst vigtigt at behandlingen foretages af en kvalificeret fagperson. Hos BLOOM Copenhagen er vi registret ved styrelsen for patientsikkerhed, samtidig med at vi samlet set har over 18 års erfaring i behandling med laser/ipl. 

 

 

Hos Bloom Copenhagen behandler vi disse områder for pigment/ujævn hudtone:

Pigment / Uens hudtone - Ansigtet

Pigment / Uens hudtone - Halsen

Pigment / Uens hudtone - Brystet

Hvad er Ipl?


Ipl (Intense pulsed light) er et bredspektret lys, som absorberes af det mørke farvestof nede i huden. Lyset omdannes her til varme, som spalter det mørke farvestof, som transporteres væk med vores affaldsstoffer. Huden efterlades mere frisk og klar og hudtonen er jævn og ensartet. Ipl er et lys der benytter utrolig meget energi og kan forårsage skader i huden, hvorfor det er yderst vigtigt at behandlingen foretages af en kvalificeret fagperson. Hos BLOOM Copenhagen er vi registret ved styrelsen for patientsikkerhed, samtidig med at vi samlet set har over 18 års erfaring i behandling med laser/ipl.
Hvordan foregår en behandling af pigment/uens hudtone med ipl?


Selve behandlingen af uens hudtone foregår ved, at ipl´en køres over det ønskede behandlingsområde. Her afsættes et antal skud svarende til størrelsen af området som ønskes behandlet. Det er hurtigt overstået, naturligvis alt efter hvor stort og hvor mange områder der behandles. Fx vil behandling af kinder typisk tage ca. 15 min. Efter behandlingen vil din hud føles varm og blussende. Der kan allerede lige efter forekomme let hævelse. Hævelsen er forbigående, men kan variere alt efter hudtype og tone. Farven i hudens overflade vil som oftest blive mørkere i timerne efter behandlingen, da dette er den ønskede reaktion. Dette skyldes en biokemisk reaktion i huden. Mørkfarvningen forsvinder normalt i løbet af den første uge. Det er yderst vigtigt at huden i behandlingsområdet ikke udsættes for direkte sol de næste 4 uger.
Gør det ondt?


Behandlingen er ikke smertefuld, men kan for nogle være ubehagelig og kan mærkes som små varme niv i huden.
Hvilket resultatet opnås med fjernelse af pigment/uens hudtone med ipl?


Det er normalt nødvendigt med 1-3 behandlinger, for at opnå det bedste resultat. Herefter vil huden fremstå ensartet, med en fornyet glød og vitalitet. Resultatets varighed afhænger af, hvor meget soleksporering huden udsættes for. Det er muligt at holde resultatet rigtigt længe, hvis man beskytter sig med minimum en spf 50 og undgår for meget direkte sollys.

behandling af karsprængninger med ipl er en yderst effektiv måde at give ansigtet et friskere og mere ensartet udseene

HVILKE OMRÅDER VI BEHANDLER 

Book en gratis og uforpligtende forundersøgelse til fjernelse af pigment og uens hudtone hos specialsygeplejerske Heidi Vandborg eller Tina Holten.

Der er ikke krav om betænkningstid ved behandling med IPL / LASER. Derfor kan du få behandlingen samme dag som forundersøgelsen.

HUSK FORUNDERSØGELSEN

INFO OMKRING BEHANDLING AF PIGMENT OG UENS HUDTONE