COVID-19

Bloom Copenhagen passer godt på dig 

I klinikken følger vi sundhedsstyrelsens anbefalinger, samt de nationale infektionshygiejninske retningslinjer for forebyggelse af coronavirus.

Hvordan passer vi på dig ?

  • Personalet er Covid-19 vaccineret.

  • Der er håndsprit stående ved indgangen og rundt i klinikken.

  • Vi spritter og rengør alle overflader som er i personkontakt flere gange dagligt.

Hvordan passer du på os ?

  • Husk at spritte dine hænder inden du går ind i klinikken

  • Hvis du har symptomer som feber, hoste, ondt i halsen, beder vi dig altid rykke din tid. Dvs at du må ikke møde op i

Vaccine og behandling med filler

Den sidste tid har der været en del diskussion om, hvorvidt vaccinen fra Moderna kan skabe bivirkninger, som skyldes at man for nyligt er behandlet med fillers. Der har været mange spørgsmål og dem vil vi gerne være med til at redegøre for i følgende...

FDA (Food and Drug Administration) er USA’s fødevare- og lægemiddelsmyndighed.

FDA har godkendt Covid-19 vaccinerne fra både Moderna og Pfizer. Efterfølgende er vaccinerne også godkendt i EU og dermed af lægemiddelstyrelsen i DK.

Hvilken Vaccine er der tale om?

Der er udelukkende tale om vaccinen fra Moderna.

Hvor mange tilfælde af allergiske reaktioner har der været tale om?

Ifølge Health.com og Statnews.com er der tale om 3 tilfælde ud af ca. 30.000 personer, der har modtaget vaccinen fra Moderna, som har reageret med hævelser i ansigtet. De 3 personer har forinden fået kosmetiske behandlinger med fillers. Det er defor meget vigtigt at understreje at der er tale om en MEGET lille andel som har oplevet bivirkninger efter behandling med fillers. 

Hvilken allergisk reaktion er der registreret?

Enhver Vaccine kan stimulere et immunrespons, hvilket der har været meget få tilfælde af ved Moderna-vaccinen. I ganske få tilfælde udvikler personer ’forsinket’ hævelse og/eller inflammation i kroppen, som bl.a. kan udløses af en stimulering af immunsystemet, f.eks. som konsekvens af en infektion i kroppen eller efter en vaccine.

Internationale eksperter, herunder Dr. Joel L. Cohen fortæller, at man ikke skal være bekymret, når der er tale om godkendt fillers. Hos Bloom Copenhagen anvender vi udelukkende godkendte fillers.

De reaktioner der er set efter Moderna-vaccinen hos personer med fillers er yderst sjældne og har i alle tilfælde kunne behandles med cortison eller alm. antihistamin (medicin mod høfeber).

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvad kan vi gøre?

Hos Bloom Copenhagen anbefaler vi, at du ikke behandles med filler 3 uger før og 3 uger efter din Corona-vaccine.