top of page

OM BLOOM COPENHAGEN

Klinik - - Bloom Copenhagen
Bloom Copenhagen klinik

En blomst spirer, springer ud og pryder sine omgivelser. Med tiden ældes blomsten og de spændstige blomsterblade visner og falder af. Når vi er unge er vores hud blød og spændstig, men med alderen bliver den tyndere og spændstigheden og fylden forsvinder. Disse forandringer kan udmunde i linjer og rynker, men også i forandringer som pigment, ujævnheder og øget hårvækst. 

 

Hos Bloom Copenhagen får du ærlighed, integritet og faglige kompetence på højeste plan. 

Tina Holten og Heidi Vandborg er særligt erfarne i injektionsbehandlinger som rynkebehandling, filler samt vurdering af ansigtets contour. Vi er specialiseret i injektionsbehandlinger til rynker, linjer og opstramning, samt laserbehandlinger og vi er klar til at hjælpe dig, med de udfordringer i din hud, du gerne vil rette op på.


Vi møder vores kunder med diskretion og i øjenhøjde og vi ved godt, at man ikke altid ønsker at dele utilfredsheden med andre. Ofte går vores kunder rundt med problematikker, der hæmmer deres selvværd og velbefindende. Det vil vi rigtig gerne hjælpe dig med. Vi syntes alle har ret til at have det godt med sig selv, både indvendig og udvendig.

Bloom Copenhagen ejes af sygeplejerskerne Tina Holten og Heidi Vandborg. Det er deres venlige smil og kyndige hænder, der tager imod dig de flotte lokaler på Carolinevej tæt på Strandvejen. Sammen har de over 20 års erfaring med kosmetiske laser og injektionsbehandlinger. De er dermed nogle af de mest erfarne på markedet indenfor kosmetiske behandlinger og særligt injektion. Med høj faglighed og stærke holdninger til, at behandlinger altid skal efterlade et naturligt resultat, er du i de bedste hænder hos Bloom Copenhagen.  

Tina og Heidi fra Bloom Copenhagen

HEIDI VANDBORG

  • LinkedIn Social Ikon

Tina udtaler sig om sin partner Heidi Vandborg

 

"Heidi har efter min mening en helt unik tilgang til sit fag som kosmetisk sygeplejerske og formår med sit skarpe øje for harmoni, at skabe friskhed og balance i et ansigt, både hos mænd og kvinder.

Med hendes perfektionistiske tilgang til specialet forskønner, skulpturer og forfiner hun de enkelte træk,  så resultatet altid fremstår naturligt og æstetisk.  

 

Hos hende vil du altid føle dig tryg og godt tilpas, og med sine mange års erfaring som kosmetisk sygeplejerske, er du i hænderne på en behandler, som ved lige præcis hvad hun laver.

 

Heidi ser og møder altid sine kunder i øjenhøjde og formår at skabe en god relation til den enkelte. Heidi er top professionel, og går aldrig på kompromis med sikkerhed, æstetik eller sin faglighed.   

 

Jeg elsker at kunne dele min passion for det kosmetiske felt, med en der er ligeså “nørdet” som mig selv. 

Det er en ære at kunne dele min hverdag både som behandler, men også som medejer af klinikken med en så dygtig og kompetent kvinde som Heidi. Hendes varme og empatiske væremåde gør, at man føler sig som centrum  i hendes nærvær." 

TINA HOLTEN
kosmetisk sygeplejerske og medstifter af Bloom Copenhagen

Kosmetisk sygeplejerske Heidi Vandborg B
Kosmetisk sygeplejerske Tina Holten Bloom Copenhagen medical aesthetic Clinic

TINA HOLTEN

  • LinkedIn Social Ikon

Heidi udtaler sig om sin partner Tina Holten

 

"Tina er med sine mange år som kosmetisk sygeplejerske, en af de mest erfarne i branchen til sit håndværk.

Tina er ikke kun utroligt faglig kompetent, hun elsker at arbejde med mennesker og skaber med sin varme og empati en unik relation til hver enkelt kunde.

Hos Tina er du aldrig en tilfældig kunde, og hun skaber tillid og tryghed.  

Tinas approach er holistisk og et af hendes absolut spidskompetencer er, at lave en fuld ansigtsanalyse, så du får et både smukt, helstøbt og naturligt resultat.

 

Tinas perfektionisme og erfaring skinner kraftigt igennem i hendes behandlinger og ingen detaljer efterlades til tilfældigheden.  

Jeg er både dybt fascineret og imponeret over Tinas faglige kompetencer, og jeg elsker, at vi begge er nørdede omkring vores fag.

 

Jeg kunne ikke ønske mig en dygtigere eller mere kompetent partner og medejer end Tina."

 

HEIDI VANDBORG

Kosmetisk sygeplejerske og medejer af Bloom Copenhagen

bottom of page