top of page

FJERNELSE AF KARSPRÆNGNINGER

Behandling af karsprængninger med IPL

Karsprængninger er små kar i hudens overflade der udvides eller brister. Karsprængninger viser sig ofte i ansigtet, på halsen, brystet og benene. Årsagerne er mange, men skyldes ofte solen, alder og medicin.

 

Karsprængninger behandles let og effektivt med IPL og giver samtidig huden et boost og en fornyet energi. Bloom Copenhagen bruger kun de bedste og mest gennemtestede apparater på markedet.

Til behandling af karsprængninger har vi valgt IPL teknologi og maskinen ICON fra Synosure.

ICON er blandt de mest anerkendte og effektive apparater og er FDA godkendt til kosmetisk laserbehandling.

IPL (Intense Pulsed Light) er et bredspektret lys, som absorberes af hæmoglobin (det røde farvestof i blodet). Lyset omdannes til varme, som nedbryder karvæggen, hvorefter karret går til grunde og forsvinder.

IPL benytter utrolig meget energi og kan forårsage skader i huden, hvorfor det er yderst vigtigt at behandlingen foretages af en kvalificeret fagperson.

 

Hos BLOOM Copenhagen er vi registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed, samtidig med at vi samlet set har over 20 års erfaring i behandling med laser/IPL. 

Behandling af karspræninger med ipl
Bloom Copenhagen behandling af karspræninger for ham

Før/efter billede - røde ar

Før/efterbillede af behandling af røde ar med ipl hos Bloom Copenhagen

Før/efterbillede - karsprængninger

Før/efterbillede på Fjernelse af karsprængninger Bloom Copenhagen

Altid med respekt for det naturlige look 

Hos Bloom Copenhagen arbejder vi udelukkende med de bedste apparater og produkter på markedet.

Vi har tilsammen over 20 års erfaring i kosmetiske behandlinger og har udvalgt helt specifikt de produkter og apparater som vi ved har den højeste kvalitet, holdbarhed og sikkerhed.  

Kosmetisk behandling er et håndværk og bør ikke være noget som bare skal overstås og hos Bloom Copenhagen, går vi aldrig på kompromis. Husk at alle kosmetiske behandlinger altid bør laves af erfarne og dygtige behandlere, som respekterer hudens contour, kvalitet og struktur.

 

Når en kosmetisk behandling er lavet rigtigt, giver den dig en smuk og naturlig foryngelse, uden at du ser behandlet ud. 

Hos Bloom Copenhagen går vi aldrig på kompromis med hverken sikkerhed, service eller kvalitet.

 

Derfor finder du heller ikke dumpede priser hos os. Vores priser er gennemsigtige, rimelige og konkurrencedygtige. 

Som ny kunde hos Bloom Copenhagen får du 25 % rabat på din første behandling.

Forkæl dig selv eller en du holder af med vores online gavekort. De kan nemt købes her på hjemmesiden og vi sender det til dig med det samme på mail.

Du kan også komme forbi klinikken, så pakker vi det pænt ind til dig.

You Bloom - Loyalitetsprogram hos Bloom Copenhagen
Køb online gkavekort K
Bloom Copenhagen Book tid til forundersøgelse

 

Når du booker tid til permanent hårfjerning, uens hudtone eller karsprængninger med ipl, kemisk peeling eller permanent fedtfrysning gør vi opmærksom på, at det er et krav fra Styrelsen for Patientsikkerhed, at du forinden behandlingen forundersøges af en sygeplejerske som er godkendt til behandlingen.

Her modtager du både mundtlig og skriftlig information omkring behandlingen.

Ved behandling af permanent hårfjerning, uens hudtone, karsprængninger med ipl, kemisk peeling eller permanent fedtfrysning er der ikke et krav om betænkningstid. Det vil sige, at du sagtens kan modtage behandlingen samme dag som du forundersøges. 

Forundersøgelsen er helt gratis og uforpligtende!

Vi gør opmærksom på, at vi ikke behandler gravide eller personer under 18 år.

Har du spørgsmål til behandlinger eller din booking, så er vi klar til at hjælpe dig.

Du kan kontakte os her:


             

Mail: info@bloomcopenhagen.dk

Tlf: +45 31 21 21 39

 

Udfyld vores kontaktformular her

Vi har telefontider alle hverdage fra kl. 7:30 - 20:00

  • LinkedIn - sorte cirkel
  • Facebook
  • Instagram

Ofte stillede spørgsmål omkring behandling af karsprængninger med IPL

Hvad er karsprængninger og hvordan virker IPL?

Karsprængninger er små kar i hudens overflade der udvides eller brister. Karsprængninger viser sig ofte i ansigtet, på halsen, brystet og benene. Årsagerne er mange, men skyldes ofte solen, alder og medicin. Karsprængninger behandles let og effektivt med ipl og giver samtidig huden et boost og en fornyet energi. Ipl (Intense pulsed light) er et bredspektret lys, som absorberes af hæmoglobin (Det røde farvestof i blodet). Lyset omdannes til varme, som nedbryder karvæggen, hvorefter karret går til grunde og forsvinder. Ipl benytter utrolig meget energi og kan forårsage skader i huden, hvorfor det er yderst vigtigt at behandlingen foretages af en kvalificeret fagperson. Hos BLOOM Copenhagen er vi registret ved styrelsen for patientsikkerhed, samtidig med at vi samlet set har over 18 års erfaring i behandling med laser/ipl.

Hvorfor Bloom Copenhagen?

Hos Bloom Copenhagen bruger vi KUN de mest anerkendte produkter på markedet. Til behandling af karsprængninger har vi valgt IPL teknologi og maskinen ICON fra Synosure. ICON er blandt de mest anerkendte og effektive apparater og er FDA godkendt til kosmetisk laserbehandling.

Vi har tilsammen over 18 års erfaring med behandling med IPL og laser og rynkebehandlinger generelt og er dermed nogle af de mest erfarne på markedet inden for æstetisk behandling. Med høj faglighed og stærke holdninger til, at behandlinger altid skal efterlade et naturligt resultat, er du i de bedste hænder hos os i Bloom Copenhagen. 

 

Hvorfor vælge IPL?

Mange vælger behandling med IPL, da det er en ukompliceret metode, til at genskabe vores naturlige og ungdommelig glød og vitalitet i huden.  Behandling med IPL er utrolig populært, og det er der en grund til. Grunden til at så mange benytter sig af behandlingen, er at man kan forynge ansigtet, uden at se behandlet ud. 

Hvad er rart at vide om din behandling af karsprængninger?

Det er et krav fra Styrelsen for Patientsikkerhed, at du konsulteres af en specialsygeplejerske inden behandlingen. Du vil her modtage alt relevant information omkring behandling og forløbet og vi sikrer os naturligvis, at du er 100% klædt på til din kommende behandling. Der er ingen betænkningstid ift. behandling med IPL.

Hvad med før, under og efter behandlingen med IPL til karsprængninger?

Forud for din behandling, vil du blive konsulteret af en sygeplejerske. Her modtager du relevant information omkring behandlingen og forløbet, og vi sikrer os, at du er 100% klædt på til din kommende behandling. Når du kommer til din første behandling, vil vi gennemgå alt om behandlingen med dig i forhold til de forventninger du må have. Hos BLOOM Copenhagen er det DIG, der er i centrum. Vi har over 18 års erfaring indenfor laser/IPL-behandling, og vi vil guide dig til den bedste behandling, som passer præcis til dine behov og ønsker. Når du kommer til din første behandling, tager vi fotos af din hud. Dette er et krav fra Styrelsen for Patientsikkerhed. Alle fotos opbevares sikkert og i overensstemmelse med foreskrevne retningslinjer for GDPR. Det er vigtigt, at huden ikke udsættes for direkte sol 4 uger inden behandlingen. Du må heller ikke anvende selvbruner i behandlingsområdet i 14 dage inden behandlingen. Er dette ikke overholdt og vi må udskyde/aflyse behandlingen, forbeholder vi os ret til at opkræve 500 kr. i gebyr.

Under og efter behandling

Selve behandlingen af karsprængninger foregår ved, at IPL'en køres over det ønskede behandlingsområde. Her afsættes et antal skud svarende til størrelsen af området som ønskes behandlet. Det er hurtigt overstået, naturligvis alt efter hvor stort og hvor mange områder der behandles. F.eks. vil behandling af karsprængninger på kinder typisk tage ca. 10 min. Behandlingen er ikke smertefuld, men kan for nogle være let ubehagelig og kan mærkes som små varme niv i huden. Efter behandlingen vil din hud føles varm og blussende. Der kan allerede lige efter forekomme hævelse. Hævelsen er forbigående, men kan variere alt efter hvor mange kar der behandles og om man har tildens til at hæve. Det er yderst vigtigt at huden i ikke udsættes for direkte sol de næste 4 uger.

Hvordan er resultatet og holdbarheden på behandling af karsprængninger med Ipl?

Når man behandler karsprængninger med ipl er resultatet permanent. De kar der forsvinder, forsvinder for evigt. Man kan naturligvis danne nye kar hvis man er disponeret og livsstil og soleksponering spiller en meget stor rolle i forhold til udvikling af karsprængninger. Et forløb og antal behandlinger afhænger meget af personen, livsstil og naturligvis af antal kar. Dog vil et forløb normalt løbe over 2-4 gange. Det er muligt at behandle hver 3-4 uge, hvis huden ikke har været udsat for direkte sol. Normalt vil man kunne fjerne de fleste kar, men der kan være mere genstridige kar som kræver flere behandlinger og ca. 2-5 % oplever enkelte kar som ikke forsvinder.

 

Hvilken ansigtpleje og tilskud anbefaler vi til din IPL behandling?

For at optimere virkningen af din behandling, er det vigtigt, at du ligeledes husker at pleje din hud udefra. Er din hud velplejet og velhydreret, vil den også optage de aktive stoffer i behandlingen endnu bedre. Du vil hurtigere opnå gode resultater og holdbarheden af behandlingen vil være væsentligt forlænget.

 

Som supplement til Sunekos vil vi anbefale:

  • IS CLINICAL LIGHTENING SERUM – Reducerer og forebygger hyperpigmentering

  • IS CLINICAL LIGHTENING CREME – Plejende creme der reducerer og forebygger hyperpigmentering

  • IS CLINICAL ECLIPSE BEIGE SPF 50 – Daglig bredspektret UVA/UVB-beskyttelse, vandresistent og hurtigabsorberende

Supplerende produkter

  • VILD NORD COLLAGEN BEAUTY REMEDY – Bidrager til hudens elasticitet og mindsker synligheden af rynker og fine linjer.

bottom of page