PERMANENT HÅRFJERNING MED IPL

Permanent hårfjerning sparer dig tid og skåner dig for gener fra barbering og voks

Argumenterne for at få lavet permanent hårfjerning med laser eller ipl er mange – og gode. Derfor hører behandlingen da også til blandt vores mest populære behandlinger.

Uønsket hårvækst er noget, som rigtig mange mennesker – både mænd og kvinder – kender til. En midlertidig løsning kan være barbering, epilering eller voksbehandling. Dog vil mange kunne nikke genkendende til, at disse alternativer kan være både tidskrævende og dyre i længden. Endvidere er det ikke usædvanligt, at disse hårfjerningsmetoder giver gener som indgroede hår, hudirritation, rifter, røde knopper m.v. Disse gener kan du slippe for en gang for alle ved at få en permanent hårfjerning.

Hos Bloom Copenhagen gør vi brug af førende teknologi, IPL teknologi, der effektivt og skånsomt fjerner uønsket hår permanent. 

IMG_6127.jpg

Ipl (Intense pulsed light) er et bredspektret lys, som absorberes af den mørke farve nede i hårets rod. Via lyset sendes varme ned igennem hårets strå og hele vejen ned i roden. Når roden opvarmes, vil den gå til grunde og ikke være i stand til at producere nye hår. På den måde reducerer man gradvist hårproduktionen mere og mere. 

Ipl er et lys der benytter utrolig meget energi og kan forårsage skader i huden, hvorfor det er meget vigtigt at behandlingen foretages af en kvalificeret fagperson.

 

Flere faktorer afgør, hvor effektivt et forløb vil være, men de fleste kunder oplever at være 70-90 % hårfri efter 8-10 udførte behandlinger. 

Alle vores apparater er FDA godkendt til kosmetisk laserbehandling. 

Hos Bloom Copenhagen er vi registret ved styrelsen for patientsikkerhed, samtidig med at vi samlet set har over 18 års erfaring i behandling med laser/ipl. 

Permanent hårfjerning er næsten for alle

Vi behandler adskillige områder med IPL teknologi, eksempelvis hage, overlæbe, ryg, nakke og skuldre, armhuler, baller, hænder og meget mere. Det er muligt at behandle alle hudtyper og hår, på nær helt lyse hår eller dun.

Uønsket hårvækst kan ramme alle mennesker på tværs af aldersgrupper, køn, nationaliteter m.v. Derfor tilbyder vi – med få undtagelser – permanent hårfjerning med IPL teknologi til alle. Behandlingen tilbydes dog ikke til gravide og personer under 18 år.

Permanent hårfjerning med ipl / Laser
Man with pain problems.jpg

Eksempler på områder vi behandler

Hårfjerning - Hage og overlæbe

Hårfjerning - Bardenbarder og kæbe

Hårfjerning - Underansigt og halsen

Hårfjerning - Bikini/Tanga/Brazil

Hårfjerning - Underben/Lår/Inderlår 

Hårfjerning - Arme og armhuler

Hårfjerning - Ryg, nakke og skuldre

Hårfjerning - Mave og bryst

Hårfjerning - Hænder og fødder

Hårfjerning - Baller

Eksempler på områder vi behandler

Hårfjerning - Ansigt og hals

Hårfjerning - Brazil

Hårfjerning - Ben 

Hårfjerning - Arme og armhuler

Hårfjerning - Ryg, nakke og skuldre

Hårfjerning - Mave og bryst

Hårfjerning - Hænder og fødder

Hårfjerning - Baller

Det er til at betale sig med permanent hårfjerning

Hos Bloom Copenhagen tilbyder vi en lang række behandlinger til konkurrencedygtige priser, og hårfjerning med IPL er ingen undtagelse. Se alle vores priser her ...

Prisen for permanent hårfjerning afhænger af flere faktorer. Det afhænger først og fremmest af, hvilket eller hvilke område(r) der skal behandles. Uanset det ønskede behandlingsområde kan vi tilbyde en attraktiv pris.

Ønsker du at spare penge på permanent hårfjerning? Så kan du med fordel kigge nærmere på vores rabatter og klippekort. Vi tilbyder en fast rabat ved behandling af flere områder, men derudover tilbyder vi også klippekort, hvor der ligeledes er penge at spare på vores behandlinger. For spørgsmål til vores priser eller rabatter, kontakt os gerne via mail eller telefon.

Det hele starter med en uforpligtende forundersøgelse

Skal vi hjælpe dig med at komme dine uønskede hår til livs, så kan vi kun opfordre dig til at booke en uforpligtende forundersøgelse hos os.

 

Forundersøgelsen er helt gratis, og der vil i forbindelse med undersøgelsen være mulighed for at stille spørgsmål til behandlingen. Du er også altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål på telefon +45 31 21 21 39  eller på mail: info@bloomcopenhagen.dk

Vi ser frem til at byde dig velkommen i klinikken.

Du kan booke forundersøgelsen ved kosmetisk sygeplejerske Heidi Vandborg eller Tina Holten lige her ...

Ofte stillede spørgsmål omkring behandling med ipl

Hvilket udstyr bruger I til permanent hårfjerning?

Til behandling af hår har vi valgt at arbejde med IPL teknologi og maskinen ICON fra Synosure. ICON er blandt de mest anerkendte og effektive apparater og er FDA godkendt til kosmetisk æstetisk laserbehandling. ICON kan behandle alle typer farvet hår og hudfarver. Ipl (Intense pulsed light) er et bredspektret lys, som absorberes af den mørke farve nede i hårets rod. Via lyset sendes varme ned igennem hårets strå og hele vejen ned i roden. Når roden opvarmes, vil den gå til grunde og ikke være i stand til at producere nye hår. På den måde bliver man gradvist mere og mere hårreduceret. Ipl er et lys der benytter utrolig meget energi og kan forårsage skader i huden, hvorfor det er yderst vigtigt at behandlingen foretages af en kvalificeret fagperson.

 

Hvorfor Bloom Copenhagen ?

 

Hos Bloom Copenhagen bruger vi KUN de mest anerkendte produkter på markedet. Vi har tilsammen over 18 års erfaring med både injektionsbehandling generelt, samt laser og ipl og er dermed nogle af de mest erfarne på markedet inden for æstetisk behandling. Med høj faglighed og stærke holdninger til, at behandlinger altid skal efterlade et naturligt resultat, er du i de bedste hænder hos os. Hos Bloom Copenhagen er vi naturligvis registret ved styrelsen for patientsikkerhed.

Hvad med før, under og efter behandlingen ?

 

Forud for din behandling, vil du blive konsulteret af en sygeplejerske. Du vil modtage alt relevant information omkring behandlingen så vi sikrer os, at du er 100% klædt på til din behandling hos os. Når du kommer til din første behandling, gennemgår vi alt om behandlingen, i forhold til de forventninger du må have. Det er vigtigt at huden ikke udsættes for direkte sol 4 uger inden behandlingen. Du må heller ikke anvende selvbruner i behandlingsområdet i 14 dage inden behandlingen. Selve behandlingen med hårfjerning foregår ved, at ipl´en køres over det ønskede behandlingsområde, hvor der afsættes et antal skud svarende til størrelsen af området. Behandlingen er hurtigt overstået og efter behandlingen kan du vende tilbage til dit arbejde eller gøremål. Behandlingen mærkes som små varme niv i huden. Efterfølgende

Efter behandling

Når behandlingen er færdig, kan din hud føles sensitiv og der kan være let rødme i behandlingsområdet. Der vil dog oftest ingen gener være. Vi anbefaler ikke at behandlingsområdet udsættes for direkte sol de næste 2 uger.

 

Hvordan er resultatet og holdbarheden på permanent hårfjerning ?

 

Permanent hårfjerning er som ordet lyder permanent. Hårets rod destrueres og kan aldrig producere hår igen. Dog vil der imellem vores hår altid være meget fine og lyse hår som ikke behandles, samtidig med at vi igennem vores liv kan aktivere ny hår i vores hårsække. De fleste vil kunne opnå en reduktion af hår på op til 70%-90% på 8-10 behandlinger. Antal behandlinger kan variere meget fra person til person, da det afhænger af antal hår, hårets karakter, den enkeltes hormonbalance og hårets vækstfaser.

 

Hvilken ansigtpleje anbefaler vi ?


Vi anbefaler som minimum

  • IS CLINICAL ECLIPSE BEIGE SPF 50 – Daglig bredspektret UVA/UVB-beskyttelse, vandresistent og hurtigabsorberende