top of page

MODELBEHANDLING

Book en gratis og uforpligtende forundersøgelse til modelbehandling

Model i vores akademi eller på vores kurser

I Bloom Copenhagen uddanner og træner vi os altid i de nyeste teknikker og holder os opdateret på nye behandlinger. Samtidig bruger vi løbende modeller i vores akademi og vores på vores kurser.

 

Husk at der skal gå 48 timer fra du har været til forundersøgelsen, til du kan blive behandlet hvis det drejer sig om filler & skinboosterbehandling eller rynkebehandling, samt behandling af kar på ben. Desuden gør vi opmærksom på at vi ikke behandler personer under 18 år eller gravide eller ammende!

Har du lyst til at være model ved vores Akademi eller på vores kurser til filler, Botox, Sunekos eller Profhilo, så skal du sende en mail med billede og en forklaring af hvad du gerne vil være model til. Mail : akademi@bloomcopenhagen.dk

De krav vi stiller til vores modeller

Når du vælger at være model hos os,  siger du samtidig ja til at vi må benytte dine før og efterfoto, bruge evt billeder/video som tages ved før/under eller efter behandlingen.

Har du lyst til at være model ved vores Akademi eller på vores kurser til filler, Botox, Sunekos eller Profhilo, så skal du skrive til os på:

Mail : akademi@bloomcopenhagen.dk

bottom of page