SUNEKOS

BEHANDLING MED SUNEKOS 

Sunekos er en injektionsbehandling som indeholder en sammensætning af aminosyrer og hyaluronsyre. Denne patenterede sammensætning stimulerer bindevævets fibroblaster til at producere nye kollagene og elastine fibre, og derved opnås en mere spændstig, vital og yngre hudkvalitet. Behandling med sunekos har fået et kæmpe gennembrud i Danmark, da det vil give dig en smuk og naturlig foryngelse, uden at du ser behandlet ud. 

Sunekos er den første kosmetiske injektionsbehandling, som kan anvendes helt overfladisk til huden omkring øjnene. Sunekos er yderst velegnet til at reducere hævelser, mindre render og kreppet hud omkring øjnene.. 

Hos Bloom Copenhagen arbejder vi udelukkende med de bedste produkter på markedet. Med vores mange års erfaring indenfor den kosmetiske branche, har vi udvalgt helt specifikke produkter, som vi ved har den højeste kvalitet, holdbarhed og sikkerhed.  

Hos Bloom Copenhagen går vi ikke på kompromis og tager os altid tid til dig. Husk at fillers altid bør laves af erfarne og dygtige behandlere, som respekterer hudens naturlige contour, kvalitet og struktur.

Hvis en behandling med filler er lavet rigtigt, giver den dig en smuk og naturlig foryngelse, uden at du ser behandlet ud. 

SE MED NÅR HEIDI BEHANDLER BIRGIT AABY MED SUNEKOS OMKRING ØJNENE

OMRÅDER VI BEHANDLER MED SUNEKOS

Øjenomgivelser

Underansigt

Hals

Deculite

Hænder

Mave

Mormorarme

Knæ og lår

sunekos.png

HER KAN DU SE NOGLE AF VORES NATURLIGE RESULTATER MED SUNEKOS. VIL DU SE MERE SÅ FORSÆT TIL VORES FØR OG EFTERBILLEDER

sunekos 200.png
sunekos200øjne.png
3sunekos200.png

SPØRGSMÅL TIL BEHANDLING MED SUNEKOS

Hvad er Sunekos?


Sunekos er en injektionsbehandling som indeholder en sammensætning af aminosyrer og hyaluronsyre. Denne patenterede sammensætning stimulerer bindevævets fibroblaster til at producere nye kollagene og elastine fibre, og derved opnås en mere spændstig, vital og yngre hudkvalitet. Behandling med sunekos har fået et kæmpe gennembrud i Danmark, da det vil give dig en smuk og naturlig foryngelse, uden at du ser behandlet ud.
Hvordan foregår en behandling med Sunekos?


Selve behandlingen foregår ved, at sunekos injiceres i de ønskede behandlingsområder. Efter behandlingen kan der forekomme hævelse og rødme i behandlingsområdet og i nogle tilfælde begyndende blåfarvning som resultat af at der er ramt en mindre blodåre, som vil resultere i et blåt mærke.
Gør det ondt?


Der kan være let ubehag forbundet med selve indstikket/ indstikkene, men vi sørger altid for, at du er lokalbedøvet på de områder, som kan være ekstra sensitive. Selve behandlingen tager typisk 15-20 min.
Hvor længe holder Sunekos?


For at opnå et optimalt resultat skal behandlingen gentages efter 14 dage, for fortsat at booste bindevævet til at producere nye fibre i bindevævet. Du vil se en forbedring allerede efter 1 behandling. Vi anbefaler som minimum 3 behandlinger og herefter holdes ved lige med 1-2 behandlinger hver 6 måned.
Hvilket resultatet opnås med sunekos?


Der vil normalt være et lille resultatet allerede efter 1. behandling. Resultatet vil være en glattere og mere velhydreret hud. Din ansigtsform vil ikke ændre sig, men din hud vil være opstrammet og mindre kreppet. Sunekos er den perfekte behandling til dig der ønsker et naturligt resultat, og gerne vil forebygge og forbedre huden.
Hvilke produkter anbefaler vi i forbindelse med din sunekos behandling?


For at optimere virkningen af din behandling, er det vigtigt, at du husker at pleje din hud udefra. Er din hud velplejet og velhydreret, vil den også optage de aktive stoffer i behandlingen endnu bedre. Du vil hurtigere nå gode resultater og holdbarheden af behandlingen vil være væsentligt øget.

Som supplement til Sunekos vil vi anbefale:

  • KARMAMEJU TØRBØRSTE TIL ANSIGTET - Stimulerer og exfolierer skånsomt huden. Regelmæssig brug hjælper med at forbedre hudens fasthed og reducere hævelser og mørke rande omkring øjnene.
  • IS CLINICAL YOUTH EYE - Udglatter, hydrerer og reducerer hævede øjne, rynker og poser omkring øjnene.
  • IS CLINICAL GENEXC SERUM – Overlegen antioxidantbeskyttelse – forbedrer hudens elasticitet og sundhed
  • IS CLINICAL YOUTH INTENSIVE eller IS CLINICAL YOUTH COMPLEX – Stimurer produktionen af kollagen og elastin og udjævner fine linjer og rynker
  • IS CLINICAL ECLIPSE BEIGE SPF 50 – Daglig bredspektret UVA/UVB-beskyttelse, vandresistent og hurtigabsorberende
Supplerende tilskud


  • VILD NORD COLLAGEN BEAUTY REMEDY – Bidrager til hudens elasticitet og mindsker synligheden af rynker og fine linjer.

BOOK TID TIL EN GRATIS OG UFORPLIGTENDE FORUNDERSØGELSE