top of page

Behandling med Sunekos & Body Sunekos

Sunekos

Sunekos er en injektionsbehandling som indeholder en sammensætning af aminosyrer og hyaluronsyre. Denne patenterede sammensætning stimulerer bindevævets fibroblaster til at producere nye kollagene og elastine fibre, og derved opnås en mere spændstig, vital og yngre hudkvalitet. Behandling med sunekos har fået et kæmpe gennembrud i Danmark, da det vil give dig en smuk og naturlig foryngelse, uden at du ser behandlet ud.

Sunekos er den første kosmetiske injektionsbehandling, som kan anvendes helt overfladisk til huden omkring øjnene. Sunekos er yderst velegnet til at reducere hævelser, mindre render og kreppet hud omkring øjnene.. 

Hos Bloom Copenhagen arbejder vi udelukkende med de bedste produkter på markedet. Med vores mange års erfaring indenfor den kosmetiske branche, har vi udvalgt helt specifikke produkter, som vi ved har den højeste kvalitet, holdbarhed og sikkerhed.  

Hos Bloom Copenhagen går vi ikke på kompromis og tager os altid tid til dig. Husk at fillers altid bør laves af erfarne og dygtige behandlere, som respekterer hudens naturlige contour, kvalitet og struktur.

Hvis en behandling med filler er lavet rigtigt, giver den dig en smuk og naturlig foryngelse, uden at du ser behandlet ud. 

Body Sunekos

Sunekos BODY kan bruges til slap og tør hud på blandt andet hals, mave, arme, knæ og baller.

Kan især bruges til bumpede områder på baller og lår hvor appelsinhud typisk findes. 

 

Sunekos BODY er en injektionsbehandling som indeholder en sammensætning af aminosyrer og har et ekstremt højt hyaluronsyre niveau.

Denne patenterede sammensætning stimulerer bindevævets fibroblaster til at producere nye kollagene og elastine fibre, og derved opnås en mere spændstig, vital og yngre hudkvalitet. Behandling med sunekos har fået et kæmpe gennembrud i Danmark, da det vil give dig en smuk og naturlig foryngelse, uden at du ser behandlet ud. 

Sunekos er den første kosmetiske injektionsbehandling, som kan anvendes til opstramning af løs hud. 

 

Kan kombineres med et CoolTech forløb hvor lokaliserede fedtdepoter minimeres og huden efterfølgende  skal strammes op, og eller efter graviditet hvor maveskindet miste elasticiteten. 

Behandling med Sunekos Body hos Bloom Copenhagen
Behandling med Sunekos  hos Bloom Copenhagen

Områder vi behandler med sunekos & body sunekos

Øjne

Underansigtet

 

Halsen

Brystet

Maveskind

 

Hænder

Mormorarme

Knæ

Før og efterbilleder sunekos/body sunekos

Før og efterbillede Sunekos Body hos Bloom Copenhagen
Før og efterbillede Sunekos i underansigtet hos Bloom Copenhagen

Altid med respekt for det naturlige look 

Hos Bloom Copenhagen arbejder vi udelukkende med de bedste apparater og produkter på markedet.

Vi har tilsammen over 20 års erfaring i kosmetiske behandlinger og har udvalgt helt specifikt de produkter og apparater som vi ved har den højeste kvalitet, holdbarhed og sikkerhed.  

Kosmetisk behandling er et håndværk og bør ikke være noget som bare skal overstås og hos Bloom Copenhagen, går vi aldrig på kompromis. Husk at alle kosmetiske behandlinger altid bør laves af erfarne og dygtige behandlere, som respekterer hudens contour, kvalitet og struktur.

 

Når en kosmetisk behandling er lavet rigtigt, giver den dig en smuk og naturlig foryngelse, uden at du ser behandlet ud. 

Bloom 12.jpg
  • LinkedIn - sorte cirkel
  • Facebook
  • Instagram

 

 

Når du booker tid til rynkebehandlingfillerbehandling eller sklerosering af karsprængninger på ben, gør vi opmærksom på, at der fra forundersøgelsen har fundet sted, vil være 48 timers betænkningstid før en behandling kan finde sted. 

Forundersøgelsen er helt gratis, og der vil i forbindelse med forundersøgelsen være mulighed for at stille spørgsmål til behandlingen.

Vi gør opmærksom på, at vi ikke behandler personer under 18 år eller gravide og ammende!

 

Har du spørgsmål til behandlinger eller din booking, så er vi klar til at hjælpe dig. Du kan

kontakte os her:


             

 

Mail: info@bloomcopenhagen.dk

Tlf: +45 31 21 21 39

 

Udfyld vores kontaktformular her

Vi har telefontider alle hverdage fra kl. 7:30 - 20:00

Se med på en behandling med sunekos

Hos Bloom Copenhagen går vi aldrig på kompromis med hverken sikkerhed, service eller kvalitet.

 

Derfor finder du heller ikke dumpede priser hos os. Vores priser er gennemsigtige, rimelige og konkurrencedygtige. 

Som ny kunde hos Bloom Copenhagen får du 25 % rabat på din første behandling.

You Bloom - Loyalitetsprogram hos Bloom Copenhagen

Forkæl dig selv eller en du holder af med vores online gavekort. De kan nemt købes her på hjemmesiden og vi sender det til dig med det samme på mail.

Du kan også komme forbi klinikken, så pakker vi det pænt ind til dig.

Bloom Copenhagen Køb online gavekort

Vil du vide mere om Sunekos & Body Sunekos?

Hvad er Sunekos

Sunekos er en injektionsbehandling som indeholder en sammensætning af aminosyrer og hyaluronsyre. Denne patenterede sammensætning stimulerer bindevævets fibroblaster til at producere nye kollagene og elastine fibre, og derved opnås en mere spændstig, vital og yngre hudkvalitet.  Takket være denne proces modvirker Sunekos og alderstegn, uden at ændre på din naturlige ansigtsform.

 

Hvorfor Bloom Copenhagen ?

 

Hos Bloom Copenhagen bruger vi KUN de mest anerkendte produkter på markedet. Vi har tilsammen over 20 års erfaring med behandling med ikke permanente filler, laser og rynkebehandlinger generelt og er dermed nogle af de mest erfarne på markedet inden for æstetisk behandling. Med høj faglighed og stærke holdninger til, at behandlinger altid skal efterlade et naturligt resultat, er du i de bedste hænder hos os i Bloom Copenhagen.  

 

Hvorfor vælge Sunekos ?

Mange vælger behandling med Profhilo da det er en ukompliceret metode, til at genskabe vores naturlige og ungdommelig elasticitet og glød uden kirurgi. Behandling med Sunekos og Sunekos body er utrolig populært, og det er der en grund til. Grunden til at så mange benytter sig af behandlingen, er at man kan forynge ansigtet og kroppen, uden at se behandlet ud. Det er muligt at reducere kreppet hud og forbedre hudens vitalitet og glød. Behandling med Sunekos som laves af erfarne og dygtige behandlere, vil give dig en smuk og naturlig foryngelse, uden at du ser behandlet ud.

 

 

 

Hvad er rart at vide ?

 

Det er et krav fra Styrelsen for patientsikkerhed, at du 48 timer forud for din behandling konsulteres af en sygeplejerske. Du vil her modtage alt relevant information omkring behandling og forløbet og vi sikrer os naturligvis, at du er 100% klædt på til din kommende behandling.

Hvad med før, under og efter behandlingen ?

 

Inden din behandling beder vi dig overveje håndkøbsmedicin mm. Visse former for smertestillende håndkøbsmedicin, fiskeolie og naturpræparater nedsætter blodets evne til at størkne. Vi råder dig derfor til at undgå disse et par dage før behandlingen. Det samme gælder fiskeolie og ingefær. Du mindsker herved risikoen for hævelse, blå mærker og blødninger på injektionsstederne. Lider du af herpesudbrud, anbefaler vi profylaktisk medicinsk behandling 2 dage før og 3 dage efter behandlingen. 
Selve behandlingen foregår ved at Sunekos injiceres I de specifikke områder. Der kan være let ubehag forbundet med selve indstikket, men vi sørger altid for, at du er lokalbedøvet på de områder, som kan være ekstra sensitive. Selve behandlingen tager typisk 10- 15 min. Når behandlingen er færdig, kan din hud føles sensitiv og der kan være let rødme og hævelse I behandlingsområdet. Efter nogle timer kan der tilkomme let blåfarvning I området, som vil være tegn på, at der er ramt en lille blodåre. Dette vil udvikle sig til et blåt mærke, som er ufarligt og forsvinder igen I løbet af nogle dage.

Behandlingen udføres som en kur af ca. 3-4 behandlinger med 1-2 ugers mellemrum.Herefter anbefales en opfølgende behandling efter 6 måneder.

 

Hvordan er resultatet med Sunekos ?

 

Du vil begynde at se en forskel ca. 4 uger efter første behandling. Her vil du opleve en forskel på din huds kvalitet. Huden vil føles mere hydreret og elastisk. For hver behandling tilføres huden et yderligere boost, og du vil efter 3. injektion fornemme, at huden er blevet glattere, mere elastisk og mere spændstig. Der er en naturlig omsætning af hyaluronsyre i huden og derfor aftager effekten gradvist med tiden. Holdbarheden afhænger af hudens tilstand, alder samt det behandlede område.

 

 

Hvilken ansigtpleje og tilskud anbefaler vi ?


For at optimere virkningen af din behandling, er det vigtigt, at du ligeledes husker at pleje din hud udefra. Er din hud velplejet og velhydreret, vil den også optage de aktive stoffer i behandlingen endnu bedre. Du vil hurtigere nå gode resultater og holdbarheden af behandlingen vil være væsentligt øget.

Ansigtsprodukter

  • IS CLINICAL GENEXC SERUM – overlegen antioxidantbeskyttelse – forbedrer hudens elasticitet og sundhed

  • IS CLINICAL YOUTH INTENSIVE eller IS CLINICAL YOUTH COMPLEX – Stimulerer produktionen af kollagen og elastin og udjævner fine linjer og rynker

  • IS CLINICAL ECLIPSE BEIGE SPF 50 – Daglig bredspektret UVA/UVB-beskyttelse, vandresistent og hurtigabsorberende

Supplerende produkter

  • VILD NORD COLLAGEN BEAUTY REMEDY – Bidrager til hudens elasticitet og mindsker synligheden af rynker og fine linjer.

bottom of page