HAIRFILLERS

BEHANDLING MED HAIRFILLER TIL HÅRTAB

Hårtab kan være en stor kosmetisk gene, og kan ramme både yngre/ældre mænd og kvinder. Det er for mange så stor en gene, at det kan blive en psykisk belastning. Årsagen til hårtab kan opstå af forskellige årsager som stress, hormonelle forandringer, graviditet, infektioner og hudsygdomme. Hårtab kan også være arveligt betinget, men oftest ses hårtab hos mænd i almindelighed. Hårtab kaldes i medicinsk terminologi for alopeci. 

 

hairfiller

Med hairfillers er det nu muligt at genskabe hårvæksten, i områder hvor den er nedsat. Behandling mod hårtab med hairfillers fra DR. CYJ, er et forløb som strækker sig over 2-3 mdr. Behandlingsforløbet indebærer 4-7 behandlinger.
Der vil være 2 forskellige forløb, som afhænger af, hvor nedsat hårvæksten er.
 
Standard forløb: 2 måneder - med 4 behandlinger, som laves med 14 dages interval.
 
Intensivt forløb: 5 måneder - med 7 behandlinger. Der laves 4 behandlinger med 14 dages interval og herefter 1 behandling pr. måned i 3 mdr.

For at optimere og accelerere resultatet, bruges hjemme en specialshampoo, conditioner og serum.
 
Hos BLOOM Copenhagen arbejder vi udelukkende med de bedste produkter, og med vores mange års erfaring i den kosmetiske branche har vi udvalgt helt specifikke produkter, som vi ved, har den højeste kvalitet og sikkerhed.
Behandling med Hairfiller kan kun udføres af erfarne og dygtige behandlere. 

VI TILRETTELÆGGER ET SKRÆDDERSYET FORLØB SPECIALT TIL DIG

Behandling med hairfiller til uønsket hårtab
forundersøgelse til hairfiller mod uønsket hårtab

SE MED NÅR VI BEHANDLER MED HAIRFILLER FOR UØNSKET HÅRTAB

HER KAN DU SE NOGLE AF VORES NATURLIGE RESULTATER MED BOTOX. VIL DU SE MERE SÅ FORSÆT TIL VORES FØR OG EFTERBILLEDER

Behandling Hairfiller mod uønsket hårtab
Behandling Hairfiller mod uønsket hårtab
Behandling Hairfiller mod uønsket hårtab

SPØRGSMÅL TIL BEHANDLING MED DR. JYC HAIRFILLER

Hvad er DR. JYC Hairfiller?


Hairfilleren består af 7 nøje sammensatte peptider, som skal opregulere de gener og proteiner som er ansvarlige for at hår kan vokse, ligeledes skal de gener og proteiner som er ansvarlige for hårtab nedregulere. Der er to forskellige forløb. Et standardforløb hvis man har let nedsat hårvækst og hårtab. Standardforløbet løber over 2 mdr. og der behandles med 14 dages interval. Der er også et intensivt forløb, hvis man har moderat til kraftig nedsat vækst og hårtab. Dette forløb løber over 5 mdr. Der laves 4 behandlinger med 14 dages interval og herefter 3 behandlinger med 1 måneds interval.
Hvordan foregår behandling med Hairfiller?


Det er et krav fra Styrelsen for patientsikkerhed, at du 48 timer forud for din behandling konsulteres af en kosmetisk sygeplejerske. Du vil modtage alt relevant information omkring behandling og forløbet og vi sikrer os naturligvis, at du er 100% klædt på til din kommende behandling. Når du kommer til din første behandling med Hairfiller vil din behandler tage en snak med dig omkring forventninger til behandlingen og i vil sammen ligge en plan, der passer præcis til dine behov og ønsker. Hos BLOOM Copenhagen er det DIG der er i centrum. Med vores mange års erfaring som kosmetiske injektionsbehandlere, vil vi guide dig til den bedste behandling, som passer præcis til dig, så vi sikrer at du får det absolut bedste resultat. Selve behandlingen foregår ved, at Hairfilleren injiceres i små bolus(portioner) i de ønskede behandlingsområder. Efter behandlingen kan der forekomme hævelse og rødme i behandlingsområdet. I nogle tilfælde begyndende blåfarvning i området som resultat af, at der er ramt en mindre blodkar, som vil give et blåt mærke.
Gør det ondt?


Behandlingen er ikke smertefuld, men mærkes som små prik der niver lidt. Ved særlige sensitive områder benyttes lokalbedøvelse. De fleste af de produkter som vi benytter, indeholder lokalbedøvelse, hvor effekten vil kunne mærkes i op til en time i det behandlede område.
Hvor længe holder Hairfiller?


Resultatet er varrigt, dog kan man med tiden og alderen opleve Man kan ikke snakke om holdbarhed ved et forløb med Hairfiller, da det er noget der skal holdes vedlige. Der gives først og fremmest 10 behandlinger med 14 dages interval. Herefter må man forvente at der skal behandles hver 6. måned hvor der gives minimum 1 behandling. Hårsække er en levende organisme, og skal derfor gives de nødvendige byggesten for at overleve hvis de ikke selv er i stand til at genere dem.
Hvilket resultatet opnås med hairfiller?


Resultatet af behandlingen vil kunne ses ca. 8 uger efter første behandling. Forbedringen vil ske gradvist, og viser sig ved at nye hår vokser ud fra de behandlede områder. Der vil ses en “tæthed” i hårene.
Hvad behandler vi med Hairfiller?


Hårtab som har givet bare pletter, udtyndede områder som er forårsaget af almindelig betinget hårtab, og eller hårtab forårsaget af stress, hvor der ikke længere er en aktiv stresstilstand. Ligeledes udtyndet hår efter graviditet kan behandles.

BOOK TID TIL EN GRATIS OG UFORPLIGTENDE FORUNDERSØGELSE