top of page

BEHANDLING MED HAIRFILLER

Behandling med hairfiller for uønsket hårtab

Hårtab kan være en stor kosmetisk gene, og kan ramme både yngre/ældre mænd og kvinder. Det er for mange så stor en gene, at det kan blive en psykisk belastning. Årsagen til hårtab kan opstå af forskellige årsager som stress, hormonelle forandringer, graviditet, infektioner og hudsygdomme. Hårtab kan også være arveligt betinget, men oftest ses hårtab hos mænd i almindelighed. Hårtab kaldes i medicinsk terminologi for alopeci. 

Med hairfillers er det nu muligt at genskabe hårvæksten, i områder hvor den er nedsat. Behandling mod hårtab med hairfillers fra DR. CYJ, er et forløb som strækker sig over 2-3 mdr. Behandlingsforløbet indebærer 4-7 behandlinger.
Der vil være 2 forskellige forløb, som afhænger af, hvor nedsat hårvæksten er.
 
Standard forløb: 2 måneder - med 4 behandlinger, som laves med 14 dages interval.
 
Intensivt forløb: 5 måneder - med 7 behandlinger. Der laves 4 behandlinger med 14 dages interval og herefter 1 behandling pr. måned i 3 mdr.

For at optimere og accelerere resultatet, bruges hjemme en specialshampoo, conditioner og serum.
 
Hos BLOOM Copenhagen arbejder vi udelukkende med de bedste produkter, og med vores mange års erfaring i den kosmetiske branche har vi udvalgt helt specifikke produkter, som vi ved, har den højeste kvalitet og sikkerhed.
Behandling med Hairfiller kan kun udføres af erfarne og dygtige behandlere. 

Bloom Copenhagen hairfiller til mænd ved uønsket hårtab

Hairfiller for ham

Hairfiller for hende

Bloom Copenhagen hairfiller til kvinder ved uønsket hårtab

Altid med respekt for det naturlige look 

Hos Bloom Copenhagen arbejder vi udelukkende med de bedste apparater og produkter på markedet.

Vi har tilsammen over 20 års erfaring i kosmetiske behandlinger og har udvalgt helt specifikt de produkter og apparater som vi ved har den højeste kvalitet, holdbarhed og sikkerhed.  

Kosmetisk behandling er et håndværk og bør ikke være noget som bare skal overstås og hos Bloom Copenhagen, går vi aldrig på kompromis. Husk at alle kosmetiske behandlinger altid bør laves af erfarne og dygtige behandlere, som respekterer hudens contour, kvalitet og struktur.

 

Når en kosmetisk behandling er lavet rigtigt, giver den dig en smuk og naturlig foryngelse, uden at du ser behandlet ud. 

Før og efterbilleder af behandling med hairfiller

BLOOM COPENHAGEN HAIRFILLER
 HAIRFILLER - Bloom Copenhagen
Bloom Copenhagen - Hårfiller
Før/efter billeder Hårfiller - Bloom Copenhagen
 4 behandlinger med Hårfiller efter 2 måneder
Hårfiller behandling - Bloom Copenhagen
Fillerbehandling mænd - Bloom Copenhagen
  • LinkedIn - sorte cirkel
  • Facebook
  • Instagram

 

 

Når du booker tid til rynkebehandlingfillerbehandling eller sklerosering af karsprængninger på ben, gør vi opmærksom på, at der fra forundersøgelsen har fundet sted, vil være 48 timers betænkningstid før en behandling kan finde sted. 

Forundersøgelsen er helt gratis, og der vil i forbindelse med forundersøgelsen være mulighed for at stille spørgsmål til behandlingen.

Vi gør opmærksom på, at vi ikke behandler personer under 18 år eller gravide og ammende!

 

Har du spørgsmål til behandlinger eller din booking, så er vi klar til at hjælpe dig. Du kan

kontakte os her:


             

 

Mail: info@bloomcopenhagen.dk

Tlf: +45 31 21 21 39

 

Udfyld vores kontaktformular her

Vi har telefontider alle hverdage fra kl. 7:30 - 20:00

Hos Bloom Copenhagen går vi aldrig på kompromis med hverken sikkerhed, service eller kvalitet.

 

Derfor finder du heller ikke dumpede priser hos os. Vores priser er gennemsigtige, rimelige og konkurrencedygtige. 

Som ny kunde hos Bloom Copenhagen får du 25 % rabat på din første behandling.

Loyalitetsprogram hos Bloom Copenhagen - You Bloom

Forkæl dig selv eller en du holder af med vores online gavekort. De kan nemt købes her på hjemmesiden og vi sender det til dig med. det samme på mail.

Du kan også komme forbi klinikken, så pakker vi det pænt ind til dig ...

Bloom Copenhagen gavekort

Se med når vi behandler med Hairfiller

Læs mere om behandling med hairfiller

Hvad er hairfiller?


Hårtab er en stor kosmetisk gene, og kan ramme både yngre/ældre mænd og kvinder. Det er for mange så stor en gene at det kan blive en psykisk belastning. Årsagen til hårtab kan opstå af forskellige årsager såsom stress, hormonelle forandringer, graviditet, infektioner, hudsygdomme, kan være arveligt betinget, men oftest ses hårtab hos mænd i almindelighed. Tab af hår kaldes i medicinsk terminologi for alopeci. Det er nu muligt at genskabe hårbundens optimale miljø samt genskabe hårvækst i områder hvor den er gået tabt, afhængigt af årsagen til hårtabet. Hairfilleren består af 7 nøje sammensatte peptider, som skal opregulere de gener og proteiner som er ansvarlige for at hår kan vokse, ligeledes skal de gener og proteiner som er ansvarlige for hårtab nedregulere. Hårtab kan være en stor kosmetisk gene, og kan ramme både yngre/ældre mænd og kvinder. Det er for mange så stor en gene, at det kan blive en psykisk belastning. Årsagen til hårtab kan opstå af forskellige årsager som stress, hormonelle forandringer, graviditet, infektioner og hudsygdomme. Hårtab kan også være arveligt betinget, men oftest ses hårtab hos mænd i almindelighed. Hårtab kaldes i medicinsk terminologi for alopeci. Med hairfillers er det nu muligt at genskabe hårvæksten, i områder hvor den er nedsat.

Hvorfor Bloom Copenhagen ?

 

Hos Bloom Copenhagen bruger vi KUN de mest anerkendte produkter på markedet. Vi har tilsammen over 20 års erfaring med behandling med Toxin og rynkebehandlinger generelt og er dermed nogle af de mest erfarne på markedet inden for æstetisk behandling. Med høj faglighed og stærke holdninger til, at behandlinger altid skal efterlade et naturligt resultat, er du i de bedste hænder hos os i Bloom Copenhagen.  

Hvor mang behandlinger med hairfiller ?

 

Behandling mod hårtab med hairfillers fra DR. CYJ, er et forløb som strækker sig over 2-3 mdr. Behandlingsforløbet indebærer 4-7 behandlinger. Der vil være 2 forskellige forløb, som afhænger af, hvor nedsat hårvæksten er.

 

Standard forløb: 2 måneder - med 4 behandlinger, som laves med 14 dages interval.

Intensivt forløb: 5 måneder - med 7 behandlinger. Der laves 4 behandlinger med 14 dages interval og herefter 1 behandling pr. måned i 3 mdr.

 

Hvad er rart at vide ?

 

Det er et krav fra Styrelsen for patientsikkerhed, at du 48 timer forud for din behandling kommer til en konsultation. Ved konsultationen får du både skriftlig og mundtlig information og indikationen for behandling med Toxin stilles ALTID af klinikkens hudlæge. På den måde sikrer vi os, at du er 100% klædt på til din kommende behandling.

Hvad med før, under og efter behandling med hairfiller ?

 

For at du kan forberede dig bedst muligt til behandlingen beder vi dig overveje håndkøbsmedicin mm. Da visse former for smertestillende håndkøbsmedicin, fiskeolie og naturpræparater nedsætter blodets evne til at størkne. Vi råder dig derfor til at undgå disse et par dage før behandlingen. Du mindsker herved risikoen for hævelse, blå mærker og blødninger på injektionsstederne. Når du kommer til din første behandling, vil vi tage fotos af din hud/det område som skal behandles. Dette er et krav fra styrelsen for patientsikkerhed. Alle fotos opbevares sikkert og I overensstemmelse med forskrevne retningslinjer for GDPR. Vi anbefaler at du kommer 30 min før din reelle tid, hvis du ønsker lokalbedøvelse. Det kan være en fordel, når vi behandler sensitive områder såsom hovedbunden.

Området som behandles afrenses grundigt og optegnes hvis det er muligt.  Der kan være let ubehag forbundet med selve indstikket, men vi sørger altid for, at du er lokalbedøvet på de områder, som kan være ekstra sensitive. Selve behandlingen tager typisk 20-30 min.

Når behandlingen er færdig, kan din hud føles sensitiv og der kan være let rødme og hævelse I behandlingsområdet. Efter nogle timer kan der tilkomme let blåfarvning I området, som vil være tegn på, at der er ramt en lille blodåre. Dette vil udvikle sig til et blåt mærke, som er ufarligt og forsvinder igen I løbet af nogle dage.

 

Hvordan er resultatet og holdbarheden på Hairfiller?

 

Der vil ikke være nogen forbedring at se i det behandlede område før efter 4. behandling (8 uger). Det er en langsommelig fysiologisk proces der forløber, hvor peptiderne skal bidrage med at genskabe hårsække og sørge for at ernære dem så de vokser sundt ud, og forbliver stabile.

Hos BLOOM Copenhagen har vi over 18 års erfaring indenfor behandling med filler og du vil derfor altid være i professionelle og trygge hænder. Det er dog et nyt tiltag at vi tilbyder Hairfiller, og vores viden omkring DR. CYJ Hairfiller bygger på de meget grundige studier bag produktet samt den verdensomtale behandlingen/resultaterne allerede har fået.

 

 

Hvilken ansigtpleje og tilskud anbefaler vi ?

 

For at optimere virkningen af din behandling, er det vigtigt, at du ligeledes husker at pleje din hud udefra. Er din hud velplejet og velhydreret, vil den også optage de aktive stoffer i behandlingen endnu bedre. Du vil hurtigere nå gode resultater og holdbarheden af behandlingen vil være væsentligt øget.

 

Som supplement til Toxin vil vi anbefale:

  • IS CLINICAL YOUTH EYE - Udglatter, hydrerer og reducerer hævede øjne, rynker og poser omkring øjnene.

  • IS CLINICAL SUPER SERUM – Reducerer fine linjer og rynker – udjævner pigmentforandringer – øger kollagenproduktionen signifikant

  • IS CLINICAL YOUTH INTENSIVE eller IS CLINICAL YOUTH COMPLEX – Stimurer produktionen af kollagen og elastin og udjævner fine linjer og rynker

  • IS CLINICAL ECLIPSE BEIGE SPF 50 – Daglig bredspektret UVA/UVB-beskyttelse, vandresistent og hurtigabsorberende

Suplerende kosttilskud

  • VILD NORD COLLAGEN BEAUTY REMEDY – Bidrager til hudens elasticitet og mindsker synligheden af rynker og fine linjer.

bottom of page