top of page

PERMANENT FEDTFRYSNING MED COOLTECH

Behandling med Cooltech fedtfrysning

Argumenterne for at få lavet permanent fedtreduktion med Cooltech fedtfrysning er mange – og gode. Derfor hører behandlingen da også til blandt vores mest populære behandlinger.

Uønskede fedtdepoter er noget, som rigtig mange mennesker – både mænd og kvinder – kender til. Det kan være svært at komme af med de genstridige depoter og nogle fedtdepoter kan nærmest ikke trænes væk. Nogle gange kan det også bare være, at man trænger til et lille skub den rigtige vej, så man kan komme ned i træningscenteret.

Med Cooltech kan du nemt og effektivt reducere fedt permanent, og det gode er - de kommer ikke igen. 

Hos Bloom Copenhagen bruger vi naturligvis kun det mest gennemtestede udstyr på markedet. Til behandling af genstridige fedtdepoter bruger vi det evidensbaserede system CoolTech.

 

Reduktionen af fedtdepotet er permanent!

Vi har et fast antal fedtceller på kroppen som blandt andet via fødeindtag og motion kan påvirkes til enten at vokse eller skrumpe i størrelsen. Vi kan kun reducere i den faste mængde af fedtceller ved en påvirkning af enten kirurgisk eller mekanisk karakter. Vores krop er unik, og vores fedtdepoter er derfor ikke lagret på den samme måde. Nogen har mere mavefedt og andre har f.eks. mere fedt på lår eller flanker. Cooltech-systemet er baseret på en højeffektiv fedtfrysningsmetode også kaldet for kryolipolyse.

Metoden benyttes til at nedkøle de temperaturfølsomme fedtceller, som er lagret lokalt på kroppen. Nedkølingen foregår gennem et kammer som suger det lokaliserede fedtdepot ind med et vakuum, og her vil nedkølingen foregå i 70 minutter af det ønskede område, med præcis den temperatur, som påvirker celler til at gå til grunde. Fedtcellerne vil over en periode på 3 måneder blive nedbrudt af kroppen selv, og naturligt blive udskilt fra systemet.   

Bloom 6.jpg

Før/efterbillede - Permanent fedtfrysning

Før/efterbillede - Permanent fedtfrysning

Før/efterbillede - Permanent fedtfrysning

Før/efterbillede - Permanent fedtfrysning
Før/efterbillede - Permanent fedtfrysning
Permanent fedtreduktion med Cooltech Bloom Copenhagen

Altid med respekt for det naturlige look 

Hos Bloom Copenhagen arbejder vi udelukkende med de bedste apparater og produkter på markedet.

Vi har tilsammen over 20 års erfaring i kosmetiske behandlinger og har udvalgt helt specifikt de produkter og apparater som vi ved har den højeste kvalitet, holdbarhed og sikkerhed.  

Kosmetisk behandling er et håndværk og bør ikke være noget som bare skal overstås og hos Bloom Copenhagen, går vi aldrig på kompromis. Husk at alle kosmetiske behandlinger altid bør laves af erfarne og dygtige behandlere, som respekterer hudens contour, kvalitet og struktur.

 

Når en kosmetisk behandling er lavet rigtigt, giver den dig en smuk og naturlig foryngelse, uden at du ser behandlet ud. 

Hos Bloom Copenhagen går vi aldrig på kompromis med hverken sikkerhed, service eller kvalitet.

 

Derfor finder du heller ikke dumpede priser hos os. Vores priser er gennemsigtige, rimelige og konkurrencedygtige. 

Som ny kunde hos Bloom Copenhagen får du 25% rabat på din første behandling.

Forkæl dig selv eller en du holder af med vores online gavekort. De kan nemt købes her på hjemmesiden og vi sender det til dig med. det samme på mail.

Du kan også komme forbi klinikken, så pakker vi det pænt ind til dig.

You Bloom - Loyalitetsprogram hos Bloom Copenhagen
Bloom Copenhagen Køb online gavekort
Bloom Copnehagen forundersøgelse
  • LinkedIn - sorte cirkel
  • Facebook
  • Instagram

 

Når du booker tid til permanent hårfjerning, uens hudtone eller karsprængninger med ipl, kemisk peeling eller permanent fedtfrysning gør vi opmærksom på, at det er et krav fra Styrelsen for Patientsikkerhed, at du forinden behandlingen forundersøges af en sygeplejerske som er godkendt til behandlingen.

Her modtager du både mundtlig og skriftlig information omkring behandlingen.

Ved behandling af permanent hårfjerning, uens hudtone, karsprængninger med ipl, kemisk peeling eller permanent fedtfrysning er der ikke et krav om betænkningstid, det vil sige at du sagtens kan modtage behandlingen samme dag som du forundersøges. 

 

Forundersøgelsen er helt gratis og uforpligtende!

Vi gør opmærksom på, at vi ikke behandler gravide eller personer under 18 år.

 

Har du spørgsmål til behandlinger eller din booking, så er vi klar til at hjælpe dig.

Du kan kontakte os her:


             

Mail: info@bloomcopenhagen.dk

Tlf: +45 31 21 21 39

 

Udfyld vores kontaktformular her

Vi har telefontider alle hverdage fra kl. 7:30 - 20:00

Se med ved en behandling med permanent fedtfrysning med Cooltech

Vil du vide mere om permanent fedtfrysning? Så læs med her

Hvad er permanent fedtfrysning?

Vi har et fast antal fedtceller på kroppen som blandt andet via fødeindtag og motion kan påvirkes til enten at vokse eller skrumpe i størrelsen. Vi kan kun reducere i den faste mængde af fedtceller ved en påvirkning af enten kirurgisk eller mekanisk karakter. Vores krop er unik, og vores fedtdepoter er derfor ikke lagret på den samme måde. Nogen har mere mavefedt og andre har f.eks. mere fedt på lår eller flanker. Cooltech-systemet er baseret på en højeffektiv fedtfrysningsmetode også kaldet for kryolipolyse. Metoden benyttes til at nedkøle de temperaturfølsomme fedtceller, som er lagret lokalt på kroppen. Nedkølingen foregår gennem et kammer, som suger det lokaliserede fedtdepot ind med et vakuum, og her vil nedkølingen foregå i 70 minutter af det ønskede område, med præcis den temperatur som påvirker celler til at gå til grunde. Fedtcellerne vil over en periode på 3 måneder blive nedbrudt af kroppen selv, og naturligt blive udskilt fra systemet. 

Hvordan foregår en permanent fedtfrysning med Cooltech?

Når du kommer til din første behandling, tager vi fotos af det/de områder som skal behandles, samt vejer dig og måler behandlingsområdet op. Alle fotos opbevares sikkert og i overensstemmelse med foreskrevne retningslinjer for GDPR.

Selve behandlingen foregår sådan at vi pålægger en gelepad på det område der skal behandles, efterfulgt af det kammer som passer til netop det område. Her vil du mærke et let træk i huden når vakuummet suger depotet ind. Når selve nedkølingen begynder, vil du fra 10-30 sekunder mærke kulde, let prikken, hvorefter du stort set ikke vil mærke noget gennem selve behandlingen.

Hvorfor Bloom Copenhagen?

Hos Bloom Copenhagen bruger vi KUN de mest anerkendte produkter på markedet. Vi har tilsammen over 20 års erfaring med både injektionsbehandling generelt, samt laser og IPL og er dermed nogle af de mest erfarne på markedet inden for æstetisk behandling. Med høj faglighed og stærke holdninger til, at behandlinger altid skal efterlade et naturligt resultat, er du i de bedste hænder hos os. Hos Bloom Copenhagen er vi naturligvis registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed.

Hvad med efter behandlingen?

Når kammeret skal afmonteres, vil man kunne se at området er rødt og kan være formet efter kammeret. Ved stille og rolig opvarmning af området efter behandlingen vil det ligne sig selv igen efter kort tid. Når huden igen genvinder sin normale temperatur, vil man mærke at det prikker og stikker lidt i huden. Dette går væk efter max. 20-30 min.

Efter behandlingen anbefaler vi, at du undgår:

  • Længere tids soleksponering eller andre varmekilder, såsom sauna eller dampbad i 7 dage efter.

  • Fysisk aktivitet med mulighed for slag/traume i behandlingsområdet

  • Længerevarende rejser (indenfor de første 72 timer) da dette kan medføre væskeophobning og forårsage ubehag.

  • Stramtsiddende eller ukomfortabelt tøj, da der kan opstå lidt hævelse i det behandlede område.

Hvordan er resultatet og holdbarheden på permanent fedtfrysning?

Den første uge efter behandlingen kan der være øget væske I det behandlede område, og især på maven vil man kunne se at man er lidt mere oppustet end normalt. Kroppen vil over en periode på 3 måneder nedbryde de fedtceller som er gået til grunde under behandlingen. Man vil kunne fornemme en forbedring I det behandlede område fra ca. 6 uger og frem til de 3 måneder. Man vil kunne reducere et fedtdepot med 20-25 % pr. behandling i det omfang der er fedtceller, der kan påvirkes. Ca. 2% af de behandlede responderer ikke på behandlingen, da fedtcellerne ikke er temperaturfølsomme nok.

 

Efter behandlingen anbefaler vi følgende:

  • Såfremt behandlingen udføres på et blottet hudområde anvendes SPF 50 hver dag i 4 uger efter.

  • Daglig selvmassage i behandlingsområdet i mindst 7 dage efter behandlingen.

 

bottom of page