COOLTECH/FEDTFRYSNING

Hvorfor permanent fedtfrysning ?

Argumenterne for at få lavet permanent fedtreduktion med Cooltech fedtfrysning er mange – og gode. Derfor hører behandlingen da også til blandt vores mest populære behandlinger.

Uønskede fedtdepoter er noget, som rigtig mange mennesker – både mænd og kvinder – kender til. Det kan være svært at komme af med de genstridige depoter og nogle fedtdepoter kan nærmest ikke trænes væk. Nogle gange kan det også bare være, at man trænger til et lille skub den rigtige vej, så man kan komme ned i træningscenteret.

Med Cooltech kan du nemt og effektivt reducerer fedt permanent og det gode er - de kommer ikke igen. 

Permanent fedtreduktion med Cooltech fedtfrysning

 Hos Bloom Copenhagen bruger vi naturligvis kun det mest gennemtestede udstyr på markedet. Til behandling af genstridige fedtdepoter bruger vi det evidensbaserede system CoolTech.

Reduktionen af fedtdepotet er permanent!

 

Vi har et fast antal fedtceller på kroppen som blandt andet via fødeindtag og motion kan påvirkes til enten at vokse eller skrumpe I størrelsen. Vi kan kun reducere I den faste mængde af fedtceller ved en påvirkning af enten kirurgisk eller mekanisk karakter. Vores krop er unik, og vores fedtdepoter er derfor ikke lagret på den samme måde. Nogen har mere mavefedt og andre har fx. mere fedt på lår eller flanker. Cooltech- systemet er baseret på en højeffektiv fedtfrysningsmetode også kaldet for kryolipolyse.

 

Metoden benyttes til at nedkøle de temperatur følsomme fedtceller som er lagret lokalt på kroppen. Nedkølingen foregår gennem et kammer som suger det lokaliseret fedtdepot ind I sig med et vakuum, og her vil nedkølingen foregår I 70 min af det ønskede område, med netop den temperatur som påvirker celler til at gå til grunde. Fedtcellerne vil over en periode på 3 måneder blive nedbrudt af kroppen selv, og naturligt blive udskilt fra systemet.    

Hvilke områder behandler vi

Mave

Flanker - Elskovshåndtag 

Inderlår/Yderlår

Knæ

BH-delle

Banan-delle

Hage

Permanent fedtreduktion med cooltech

Før og efterbilleder med Cooltech permanent fedtreduktion

PERMANENT FEDTFRYSNING AF MAVEN
PERMANENT FEDTFRYSNING AF TALJEN
PERMANENT FEDTFRYSNING AF MAVEN

Hos Bloom Copenhagen bruger vi før og efter billeder til at dokumentere resultatet af en behandling med cooltech fedtfrysning. Med billederne ved siden af hinanden kommer effekten for alvor til udtryk.

linket her har vi samlet nogle af de mange før og efter billeder, der er blevet taget i forbindelse med tidligere behandlinger af permanent fedtfrysning. Disse billeder vil give dig et lidt bedre indblik i, hvad der kan lade sig gøre. De anvendte billeder er naturligvis uredigerede.

Generelle spørgsmål om permanent fedtreduktion

Hvordan virker fedtfrysning med Cooltech ?

Vi har et fast antal fedtceller på kroppen som blandt andet via fødeindtag og motion kan påvirkes til enten at vokse eller skrumpe I størrelsen. Vi kan kun reducere I den faste mængde af fedtceller ved en påvirkning af enten kirurgisk eller mekanisk karakter. Vores krop er unik, og vores fedtdepoter er derfor ikke lagret på den samme måde. Nogen har mere mavefedt og andre har fx. mere fedt på lår eller flanker. Cooltech- systemet er baseret på en højeffektiv fedtfrysningsmetode også kaldet for kryolipolyse. Metoden benyttes til at nedkøle de temperatur følsomme fedtceller som er lagret lokalt på kroppen. Nedkølingen foregår gennem et kammer som suger det lokaliseret fedtdepot ind I sig med et vakuum, og her vil nedkølingen foregår I 70 min af det ønskede område, med netop den temperatur som påvirker celler til at gå til grunde. Fedtcellerne vil over en periode på 3 måneder blive nedbrudt af kroppen selv, og naturligt blive udskilt fra systemet. 

Hvorfor Bloom Copenhagen ?

 

Hos Bloom Copenhagen bruger vi KUN de mest anerkendte produkter på markedet. Vi har tilsammen over 20 års erfaring med både injektionsbehandling generelt, samt laser og ipl og er dermed nogle af de mest erfarne på markedet inden for æstetisk behandling. Med høj faglighed og stærke holdninger til, at behandlinger altid skal efterlade et naturligt resultat, er du i de bedste hænder hos os. Hos Bloom Copenhagen er vi naturligvis registret ved styrelsen for patientsikkerhed.

Hvad med før, under og efter behandlingen ?

 

Selve behandlingen foregår sådan at vi pålægger en gelepad på det område der skal behandles, efterfulgt af det kammer som passer til netop det område. Her vil du mærke et let træk I huden når vakuummet suger depotet ind I sig. Når selve nedkølingen begynder, vil du fra 10-30 sekunder mærke kulde, let prikken, hvorefter du stort set ikke vil mærke noget gennem selve behandlingen.

 

Når kammeret skal afmonteres, vil man kunne se at området er rødt og kan være formet efter kammeret. Ved stille og rolig opvarmning af området efter behandlingen vil det ligne sig selv igen efter kort tid. Når huden igen genvinder sin normale temperatur, vil man mærke at det prikker og stikker lidt I huden. Dette forsvinder efter max. 20-30 min. Dette anbefaler vi at du undgår efter behandlingen:

  • Længere tids soleksponering eller andre varmekilder, såsom sauna eller dampbad i 7 dage efter.

  • Fysisk aktivitet med mulighed for slag/traume i behandlingsområdet

  • Længerevarende rejser (indenfor de første 72 timer) da dette kan medføre væskeophobning og forårsage ubehag.

  • Stramtsiddende eller ukomfortabelt tøj, da der kan opstå lidt hævelse i det behandlede område.

Den første uge efter behandlingen kan der være øget væske I det behandlede område, og især på maven vil man kunne se at man er lidt mere oppustet end normalt. Kroppen vil over en periode på 3 måneder nedbryde de fedtceller som er gået til grunde under behandlingen.

Hvordan er resultatet og holdbarheden på permanent fedtreduktion ?

 

Man vil kunne fornemme en forbedring I det behandlede område fra ca. 6 uger og frem til de 3 måneder.  Man vil kunne reducere et fedtdepot med 20-25 % pr. Behandling I det omfang der er fedtceller der kan påvirkes. Ca. 2 % af de behandlede responderer ikke på behandlingen, da fedtcellerne ikke er temperaturfølsomme nok. Vi anbefaler følgende efter behandlingen:

  • Såfremt behandlingen udføres på et blottet hudområde anvendes SPF 50 hver dag i 4 uger efter.

  • Daglig selv-massage i behandlingsområdet i mindst 7 dage efter behandlingen.

Få en lille forsmag på en behandling med permanent fedtreduktion med Cooltech

Hvordan optimerer jeg min behandling

For at sikre det bedste resultat, anbefaler vi, at du supplerer din behandling med følgende 2 produkter, som vil optimere dit resultat:

 

  • Karmameju tørbørste Recharge eller Buff

  • Karmameju kropsolie

BUFF RECHARGE karmameju
Body oils karmameju

Om Produkterne

Tørbørstning med Recharge eller Buff:

Brug tørbørsten dagligt inden din bindevævsmassage, for at bekæmpe cellulite, stimulere nervesystemet, blodcirkulation og lymfesystemet og aktivere bindevævet. En øget aktivitet i vævet, vil resultere i at fedtcellerne udskilles hurtigere og cellulite reduceres. RECHARGE Karmameju tørbørste er egnet til alle hudtyper, men har du sensitiv hud eller er tørbørste nybegynder, kan du vælge at starte med BUFF børsten, for så senere at gå over til RECHARGE.

Kropsolien Wild:

Kropsolien giver balance og energi til krop og sind, mens den effektivt fugter, stimulerer og blødgør tør hud. Den er et perfekt supplement til behandlingen, da dens æteriske olier fra friske citrusfrugter, mynte og blomster, vil kickstarte din hud og er ideel til en stimulerende, aromaterapeutisk massage og til dagligt at bekæmpe appelsinhud. Olien er planteoliebaset og 100% naturlig og uden konservering.

Produktpakkepris

Pakke 1 

Tørbørste Recharge + Kropsolien Wild                     Pris:   750 kr.   (Spar min. 10%)

Pakke 2

Tørbørste Buff + Kropsolien Wild                               Pris:   580 kr.  (Spar min. 10%)

Cooltech håndtag.jpg

Det hele starter med en uforpligtende forundersøgelse

Det er altid en stor beslutning at skulle have udført en kosmetisk behandling, og det gælder selvfølgelig også, når det kommer til behandling af uønsket fedtdepoter med Cooltech. Derfor opfordrer vi dig til at gøre dig nogle grundige overvejelser, inden du gør yderligere.

Som ny kunde skal du booke en forundersøgelse, før du kan booke en cooltech behandling. Dette kan du nemt gøre via vores hjemmeside, og vi gør opmærksom på, at forundersøgelsen er helt gratis og uforpligtende. Ved booking af tid til behandling med Cooltech er der ingen betænkningstid.

Book en forundersøgelse i dag og kom forbi klinikken til en kort undersøgelse og en snak om dine udfordringer, ønsker og behov. Vi har de faglige forudsætninger for at vurdere, om en behandling af uønsket fedtdepoter med Cooltech er den ideelle behandling for dig, eller om en anden behandling vil være mere passende.

Book en gratis og uforpligtende forundersøgelse hos kosmetisk sygeplejerske
Heidi Vandborg eller Tina Holten