COOLTECH/

FEDTFRYSNING

BEHANDLING AF UØNSKET FEDT MED COOLTECH 

Hos Bloom Copenhagen bruger vi naturligvis kun det mest gennemtestede udstyr på markedet. Til behandling af genstridige fedtdepoter bruger vi det evidensbaserede system CoolTech.

Reduktionen af fedtdepotet er permanent!

 

Vi har et fast antal fedtceller på kroppen som blandt andet via fødeindtag og motion kan påvirkes til enten at vokse eller skrumpe I størrelsen. Vi kan kun reducere I den faste mængde af fedtceller ved en påvirkning af enten kirurgisk eller mekanisk karakter. Vores krop er unik, og vores fedtdepoter er derfor ikke lagret på den samme måde. Nogen har mere mavefedt og andre har fx. mere fedt på lår eller flanker. Cooltech- systemet er baseret på en højeffektiv fedtfrysningsmetode også kaldet for kryolipolyse.

 

Metoden benyttes til at nedkøle de temperatur følsomme fedtceller som er lagret lokalt på kroppen. Nedkølingen foregår gennem et kammer som suger det lokaliseret fedtdepot ind I sig med et vakuum, og her vil nedkølingen foregår I 70 min af det ønskede område, med netop den temperatur som påvirker celler til at gå til grunde. Fedtcellerne vil over en periode på 3 måneder blive nedbrudt af kroppen selv, og naturligt blive udskilt fra systemet.   

HVILKE OMRÅDER BEHANDLES?

  • Øvre mave

  • Nedre mave

  • Flanker - Elskovshåndtag 

  • Hage

Young man with scar after surgery on abd

HUSK FORUNDERSØGELSEN

Book en gratis og uforpligtende forundersøgelse til fedtfrysning hos specialsygeplejerske Heidi Vandborg eller Tina Holten.

Der er ikke krav om betænkningstid ved behandling med Cooltech. Derfor kan du få behandlingen samme dag som forundersøgelsen.

OM BEHANDLING AF UØNSKET FEDT MED COOLTECH

Hvad er fedtfrysning?


Cooltech - systemet er baseret på en højeffektiv fedtfrysnings metode også kaldet kryolipolyse. Metoden er gennemtestet og efter mange studier foreligger der evidens for at systemet kan påvirke de temperaturfølsomme fedtceller. Nedkølingen foregår gennem et kammer, som suger depotet ind I sig ved et vakum, og nedkøler med netop den temperatur der skal til for at fedtcellerne I det behandlede område går til grunde og dør. Fedtcellerne vil over en periode på 3 måneder blive nedbrudt af kroppen selv, og naturligt udskilt fra systemet.
Derfor er CoolTech et af de bedste og mest skånsomme alternativer til kirurgiske fjernelse af
lokaliserede fedtdepoter.
Hvilke områder kan behandles med Cooltech?


En fedtfrysning med CoolTech kan udføres på de steder, hvor der er et genstridigt lokaliseret fedtdepot.
Dette er typisk I områder såsom øvre og nedre mave, inderside og yderside af lår, “mormor” arme, sidehåndtag/flanker, bh-delle, inderside af knæ og eller dobbelthage.
Hvor lang tid tager behandlingen og gør det ondt?


Behandlingen for et område tager typisk 70 min. Derudover sætter vi tid af til at tage billeder, markere og afmærke det område som skal behandles samt en grundig gennemgang af forløbet.
Når behandlingen skal igang pålægges en vandbaseret gelepads på det område som skal behandles, herefter påsættes kammeret. Der kan i op til 1 minut efter påsætningen mærkes lidt kulde og nogen kan fornemme lidt prikken I huden. Hefterefter og igennem behandlingen mærkes ingenting, da nerverne ikke kan registrere kulde, varme og smerte så længe de er nedkølet.
Hvornår kan jeg se et resultat?


Der vil I ugen efter behandlingen være lidt øget væske I det behandlede område.
Resultatet begynder at kunne ses efter 3- 4 uger når “oprydningsprocessen” begynder at sætte ind.
Her efter vil der gradvist komme et synligt resultat af fedtfrysninegn, og efter 3 måneder vil det endelige resultat vise sig.
Resultatet vil være permanent, da behandlingen har reduceret mægden af fedtceller I det pågældende område. Man vil fortsat være I stand til at tage på I vægt, og dermed kunne få større fedtaflejringer andre steder på kroppen.