top of page

RYNKEBEHANDLING FOR HENDE

En rynkebehandling er en populær kosmetisk behandling, der er effektiv til at reducere eller fjerne uønskede rynker og give dig en naturlig og smuk foryngelse. 


Hos Bloom Copenhagen har vi mange års erfaring med rynkebehandlinger og andre skønhedsbehandlinger, og vi har derfor gode forudsætninger for at hjælpe dig med at realisere dit ønske om at se friskere, yngre og mere veloplagt ud.

Bloom 25.jpg

Rynkebehandling

 RYNKEBEHANDLING FOR HENDE

Rynkebehandling

Områder vi behandler med Vistabel / Azzalure

Pande

 

Bekymringsrynke mellem bryn

Smilerynker

Brynløft

Bunnylines

Gummy smile

Nedadvendte mundvige

Rosinhage

Læbeløft

Rynker rundt om munden

Platysma (halsbånd)

Nefititiløft (træk fra hals mod kæbelinje)

Tyggemusklen (for at opnå et smallere underansigt)

20+ års erfaring i rynkebehandlinger

Vi er specialiserede i at udføre rynkebehandlinger for kvinder i alle aldre. Uanset om du er i dine 30'ere eller 60'ere, kan vi hjælpe dig med at realisere dit ønske om en mere frisk og glat hud. 


Tina og Heidi, som er klinikkens erfarne behandlere og eksperter i naturlige resultater, brænder for at give dig den bedste behandling - en behandling, der passer til dine individuelle behov og dine ønsker. Vi er specialister med stort S og stiller os kun tilfredse med de bedste resultater.  


Rynker vil naturligt forekomme med alderen, men gennem en professionel rynkebehandling hos Bloom Copenhagen er det muligt at reducere eller fjerne uønskede rynker. Tina og Heidi har omfattende viden om ansigtets anatomi og bruger kun de mest anerkendte produkter på markedet for at opnå smukke og naturlige resultater. Du er derfor i rigtig gode og kompetente hænder hos os. 
 

Før og efterbilleder af rynkebehandling

Bloom Copenhagen - Lip flip
Behandling af tyggemuskel/maseter
Bloom 12.jpg
  • LinkedIn - sorte cirkel
  • Facebook
  • Instagram

 

 

Når du booker tid til rynkebehandlingfillerbehandling eller sklerosering af karsprængninger på ben, gør vi opmærksom på, at der fra forundersøgelsen har fundet sted, vil være 48 timers betænkningstid før en behandling kan finde sted. 

Forundersøgelsen er helt gratis, og der vil i forbindelse med forundersøgelsen være mulighed for at stille spørgsmål til behandlingen.

Vi gør opmærksom på, at vi ikke behandler personer under 18 år eller gravide og ammende!

 

Har du spørgsmål til behandlinger eller din booking, så er vi klar til at hjælpe dig.

Du kan kontakte os her:

 

Kontakt

Mail: info@bloomcopenhagen.dk

Tlf: +45 31 21 21 39

 

Udfyld vores kontaktformular her

Vi har telefontider alle hverdage fra kl. 7:30 - 20:00

Hos Bloom Copenhagen går vi aldrig på kompromis med hverken sikkerhed, service eller kvalitet.

 

Derfor finder du heller ikke dumpede priser hos os. Vores priser er gennemsigtige, rimelige og konkurrencedygtige. 

Som ny kunde hos Bloom Copenhagen får du 25% rabat på din første behandling.

Loyalitetsprogram og velkomstrabat hos Bloom Copenhagen hvor

Forkæl dig selv eller en du holder af med vores online gavekort. De kan nemt købes her på hjemmesiden og vi sender det til dig med det samme på mail.

Du kan også komme forbi klinikken, så pakker vi det pænt ind til dig.

Bloom Copenhagen Køb online gavekort

Vi behandler med Botulinum toxin type A / Botox

Hos Bloom Copenhagen udfører vi rynkebehandlinger med Botulinum toxin type A, også kendt som Botox. 
 

Ved at få en behandling med Botulinum toxin type A kan du se frem til et smukt og naturligt resultat. Du vil komme til at se yngre og friskere ud, uden at det vil se kunstigt ud. 


Toxin er et populært muskelafslappende præparat, der er effektivt til at reducere og fjerne rynker samt forebygge rynkedannelse i ansigtet.

Vi forbereder dig grundigt til din rynkebehandling

Senest 48 timer før behandlingen deltager du i en konsultation, hvor du modtager al relevant information om behandlingen vedrørende muligheder, bivirkninger, holdbarhed og meget mere. Under denne konsultation har du også mulighed for at få besvaret dine spørgsmål. 
 

Det er et krav fra Styrelsen for Patientsikkerhed, at du deltager i en konsultation forud for behandlingen, og dette krav efterlever vi naturligvis. 

Hvordan foregår en rynkebehandling?

En rynkebehandling er hverken smertefuld, tidskrævende eller avanceret. En rynkebehandling udføres ved at injicere små mængder toxin i de muskelgrupper, hvor du ønsker at reducere rynker. Dette kan være i panden, mellem øjenbrynene, på hagen eller på et helt fjerde område. 


Toxin virker ved at afslappe musklerne, der skaber spændinger i huden og forårsager rynker. Behandlingen er sikker og gennemtestet, og udføres af vores erfarne behandlere.

 

Hvad kan jeg forvente af en rynkebehandling?

Som udgangspunkt kan du forvente at se resultatet af behandlingen inden for få dage og den fulde effekt efter 14 dage. Resultatet kan variere fra person til person og afhænger bl.a. af udgangspunktet og behandlingsområdet. Det anbefales at gentage behandlingen tre-fire gange om året for det bedste resultat.

Hvilke kvinder kan have gavn af en rynkebehandling?

Mange kvinder får regelmæssigt udført rynkebehandlinger. Dette gælder både kvinder, der har mange rynker i ansigtet på grund af alder og livsstil, men også kvinder, der ønsker at forebygge rynker og slap hud. 


Rynker er naturlige, men hvis du er utilfreds med dine rynker, kan du have glæde af en rynkebehandling. 

 

Vi kan forebygge og behandle mange typer rynker

Hos Bloom Copenhagen tilbyder vi rynkebehandlinger for at hjælpe dig med at komme af med dine uønskede rynker. Uanset om du har rygerynker, smilerynker, bekymringsrynker, panderynker eller enhver anden type rynker, kan vi hjælpe dig med at få en mere ungdommelig og strålende hud. 


Kontakt os i dag for at få mere information om vores rynkebehandlinger og book en konsultation. Vi ser frem til at hjælpe dig med at opnå det ønskede look.

bottom of page