top of page

PROFHILO & JALUPRO

Behandling med profhilo

Med årene mister huden dens naturlige elasticitet, smidighed og fasthed. Profhilo er behandlingen til dig, der ønsker en opstramning af huden og et naturligt boost. Eller til dig, som bare gerne vil forebygge og udskyde hudens ældning og forfald. Profhilo er den allerførste injicerbare anti-aging behandling, som er baseret på en hyaluronsyre, som kan gøre en forskel på stamcelleniveua. Samtidig stimulerer Profhilo hudens egen produktion af hyaluronsyre, collagen og elastin, hvilket giver den unikke forebyggende virkning.  

Behandlingen er progressiv og virkningen kommer gradvist løbende. Det bedste resultat med Profhilo opnås med 2 behandlinger med 3-4 ugers mellemrum.  

Profhilo er yderst effektivt på både ansigt, hals og décolleté/bryst. Ligeledes bruges behandlingen med stor succes til at stramme op i maveskind, huden på knæene, mormorarme og hænder. 

Hos BLOOM Copenhagen arbejder vi udelukkende med de bedste produkter, og med vores mange års erfaring i den kosmetiske branche har vi udvalgt helt specifikke produkter, som vi ved, har den højeste kvalitet og sikkerhed. Behandling med Profhilo som kun udføres af erfarne og dygtige behandlere, vil give dig en smuk og naturlig foryngelse, uden at du ser behandlet ud.  

Hos Bloom Copenhagen går vi ikke på kompromis og tager os altid tid til dig. Husk at fillers altid bør laves af erfarne og dygtige behandlere, som respekterer hudens naturlige contour, kvalitet og struktur.

Hvis en behandling med filler er lavet rigtigt, giver den dig en smuk og naturlig foryngelse, uden at du ser behandlet ud. 

Behandling med JALUPRO

NY GENERATION AF HUDFORBEDRENDE & OPSTRAMMENDE PRODUKTER…

En ny generation er startet, hvor der tænkes i at booste kroppens egne celler og derved opnår opstramning, fugt i underhuden og finere struktur af overhuden. 

Her kombineres både hyaluronsyrens øjeblikkelige fugtgivende effekt med peptider som booster bindevævets fibroblaster til at producere ny collagen. 

 

JALUPRO indebærer et forløb med 2 behandlinger, hvor det lægges med en lille fin nål gennem 7 indstik i hver side af ansigtet. 

Behandlingerne laves med 3-4 ugers mellemrum, for at opnå den bedste effekt og hydrering.

 

Formålet med behandlingerne, at at give dig et intensivt opstrammene fugtboost og en fornyet elasticitet at huden og vævet. Det bedste ved behandlingen er at du får en friskere og mere opstrammet hud, uden at se behandlet ud. Samtidig er det en investering i en bedre hud på sigt, med færre aldringstegn. 

 

Behandlingen egner sig ligeledes og ikke mindst til dig som gerne vil forebygge alderstegn og forblive den bedste udgave af dig selv.

Behandling med Jalupro

Behandling med Jalupro hos Bloom Copnehagen

Behandling med Profhilo

Behandling med Profilo hos Bloom Copnehagen

Områder vi behandler med profhilo & Jalupro

  • Ansigtet 

  • Halsen 

  • Décolleté/bryst 

Altid med respekt for det naturlige look 

Hos Bloom Copenhagen arbejder vi udelukkende med de bedste apparater og produkter på markedet.

Vi har tilsammen over 20 års erfaring i kosmetiske behandlinger og har udvalgt helt specifikt de produkter og apparater som vi ved har den højeste kvalitet, holdbarhed og sikkerhed.  

Kosmetisk behandling er et håndværk og bør ikke være noget som bare skal overstås og hos Bloom Copenhagen, går vi aldrig på kompromis. Husk at alle kosmetiske behandlinger altid bør laves af erfarne og dygtige behandlere, som respekterer hudens contour, kvalitet og struktur.

 

Når en kosmetisk behandling er lavet rigtigt, giver den dig en smuk og naturlig foryngelse, uden at du ser behandlet ud. 

Før og efterbilleder af behandling med Profhilo & Jalupro

Før og efterbillede behandling med Jalupro hos Bloom Copenhagen
Før og efterbillede behandling med Jalupro hos Bloom Copenhagen
Før og efterbillede behandling med Profhilo hos Bloom Copenhagen
Bloom Copenhagen Book tid til forundersøgelse
  • LinkedIn - sorte cirkel
  • Facebook
  • Instagram

 

 

Når du booker tid til rynkebehandlingfillerbehandling eller sklerosering af karsprængninger på ben, gør vi opmærksom på, at der fra forundersøgelsen har fundet sted, vil være 48 timers betænkningstid før en behandling kan finde sted. 

Forundersøgelsen er helt gratis, og der vil i forbindelse med forundersøgelsen være mulighed for at stille spørgsmål til behandlingen.

Vi gør opmærksom på, at vi ikke behandler personer under 18 år eller gravide og ammende!

 

Har du spørgsmål til behandlinger eller din booking, så er vi klar til at hjælpe dig. Du kan

kontakte os her:


             

 

Mail: info@bloomcopenhagen.dk

Tlf: +45 31 21 21 39

 

Udfyld vores kontaktformular her

Vi har telefontider alle hverdage fra kl. 7:30 - 20:00

Hos Bloom Copenhagen går vi aldrig på kompromis med hverken sikkerhed, service eller kvalitet.

 

Derfor finder du heller ikke dumpede priser hos os. Vores priser er gennemsigtige, rimelige og konkurrencedygtige. 

Som ny kunde hos Bloom Copenhagen får du 25 % rabat på din første behandling.

You Bloom - Loyalitetsprogram hos Bloom Copenhagen

Forkæl dig selv eller en du holder af med vores online gavekort. De kan nemt købes her på hjemmesiden og vi sender det til dig med. det samme på mail.

Du kan også komme forbi klinikken, så pakker vi det pænt ind til dig ...

Bloom Copenhagen Køb online gavekort

Vil du vide mere om behandling med JALUPRO & Profhilo

Hvad er JALUPRO ?

JALUPRO er et helt nyt produkt som er landet i Bloom Copenhagens portefølje. 

En ny generation er startet, hvor der tænkes i at booste kroppens egne celler og derved opnår opstramning, fugt i underhuden og finere struktur af overhuden. 

Her kombineres både hyaluronsyrens øjeblikkelige fugtgivende effekt med peptider som booster bindevævets fibroblaster til at producere ny collagen. 

 

 

 

Hvad er Profhilo ?

Profhilo er velegnet til dig, som har begyndende slap, kreppet eller poset hud i ansigt eller på hals. Med alderen reduceres mængden af naturligt forekommende hyaluronsyre og kollagen, hvilket medfører en mere slap og tynd hud. Profhilo, som har det højeste indhold af hyaluronsyre på markedet, hydrerer huden indefra og stimulerer samtidig bindevævet til nydannelse af kollagene og elastine fibre, og man opnår derved en mere fast, spændstig og velhydreret hud.  Behandlingen er særdeles velegnet til en hud som mangler fugt og vitalitet.

 

Hvorfor Bloom Copenhagen ?

 

Hos Bloom Copenhagen bruger vi KUN de mest anerkendte produkter på markedet. Vi har tilsammen over 20 års erfaring med behandling med ikke permanente filler og rynkebehandlinger generelt og er dermed nogle af de mest erfarne på markedet inden for æstetisk behandling. Med høj faglighed og stærke holdninger til, at behandlinger altid skal efterlade et naturligt resultat, er du i de bedste hænder hos os i Bloom Copenhagen.  

 

Hvorfor vælge Profhilo eller JALUPRO?

Mange vælger behandling med JALUPRO & Profhilo da det er en ukompliceret metode, til at genskabe vores naturlige og ungdommelig elasticitet og glød uden kirurgi. Behandling med JALUPRO & Profhilo er utrolig populært, og det er der en grund til. Grunden til at så mange benytter sig af behandlingen, er at man kan forynge ansigtet, uden at se behandlet ud. Det er muligt at reducere kreppet hud og forbedre hudens vitalitet og glød. Behandling med Jalupro & Profhilo som laves af erfarne og dygtige behandlere, vil give dig en smuk og naturlig foryngelse, uden at du ser behandlet ud.

 

 

Hvad er rart at vide ?

 

Det er et krav fra Styrelsen for patientsikkerhed, at du 48 timer forud for din behandling konsulteres af en sygeplejerske. Du vil her modtage alt relevant information omkring behandling og forløbet og vi sikrer os naturligvis, at du er 100% klædt på til din kommende behandling.

Hvad med før, under og efter behandlingen ?

 

Inden din behandling beder vi dig overveje håndkøbsmedicin mm. Visse former for smertestillende håndkøbsmedicin, fiskeolie og naturpræparater nedsætter blodets evne til at størkne. Vi råder dig derfor til at undgå disse et par dage før behandlingen. Det samme gælder fiskeolie og ingefær. Du mindsker herved risikoen for hævelse, blå mærker og blødninger på injektionsstederne. Lider du af herpesudbrud, anbefaler vi profylaktisk medicinsk behandling 2 dage før og 3 dage efter behandlingen. 
Selve behandlingen foregår ved at profhilo injiceres I de specifikke områder. Der kan være let ubehag forbundet med selve indstikket, men vi sørger altid for, at du er lokalbedøvet på de områder, som kan være ekstra sensitive. Selve behandlingen tager typisk 10- 15 min. Når behandlingen er færdig, kan din hud føles sensitiv og der kan være let rødme og hævelse I behandlingsområdet. Efter nogle timer kan der tilkomme let blåfarvning I området, som vil være tegn på, at der er ramt en lille blodåre. Dette vil udvikle sig til et blåt mærke, som er ufarligt og forsvinder igen I løbet af nogle dage.

 

Hvordan er resultatet med JALUPRO & profhilo ?

 

Du vil begynde at se en forskel ca. 4 uger efter første behandling. Her vil du opleve en forskel på din huds kvalitet. Huden vil føles mere hydreret og elastisk. For hver behandling tilføres huden et yderligere boost, og du vil efter 2.-3. injektion fornemme, at huden er blevet glattere, mere elastisk og mere spændstig. Der er en naturlig omsætning af hyaluronsyre i huden og derfor aftager effekten gradvist med tiden. Holdbarheden afhænger af hudens tilstand, alder samt det behandlede område. Effekten kan vedligeholdes ved 1-2 injektioner om året

 

 

Hvilken ansigtpleje og tilskud anbefaler vi ?


For at optimere virkningen af din behandling, er det vigtigt, at du ligeledes husker at pleje din hud udefra. Er din hud velplejet og velhydreret, vil den også optage de aktive stoffer i behandlingen endnu bedre. Du vil hurtigere nå gode resultater og holdbarheden af behandlingen vil være væsentligt øget.

Ansigtsprodukter

  • IS CLINICAL GENEXC SERUM – overlegen antioxidantbeskyttelse – forbedrer hudens elasticitet og sundhed

  • IS CLINICAL YOUTH INTENSIVE eller IS CLINICAL YOUTH COMPLEX – Stimulerer produktionen af kollagen og elastin og udjævner fine linjer og rynker

  • IS CLINICAL ECLIPSE BEIGE SPF 50 – Daglig bredspektret UVA/UVB-beskyttelse, vandresistent og hurtigabsorberende

Supplerende produkter

  • VILD NORD COLLAGEN BEAUTY REMEDY – Bidrager til hudens elasticitet og mindsker synligheden af rynker og fine linjer.

bottom of page