PROFHILO

BEHANDLING MED PROFHILO

Med årene mister huden dens naturlige elasticitet, smidighed og fasthed. Profhilo er behandlingen til dig, der ønsker en opstramning af huden og et naturligt boost. Eller til dig, som bare gerne vil forebygge og udskyde hudens ældning og forfald. Profhilo er den allerførste injicerbare anti-aging behandling, som er baseret på en hyaluronsyre, som kan gøre en forskel på stamcelleniveua. Samtidig stimulerer Profhilo hudens egen produktion af hyaluronsyre, collagen og elastin, hvilket giver den unikke forebyggende virkning.  

Behandlingen er progressiv og virkningen kommer gradvist løbende. Det bedste resultat med Profhilo opnås med 2 behandlinger med 3-4 ugers mellemrum.  

Profhilo er yderst effektivt på både ansigt, hals og décolleté/bryst. Ligeledes bruges behandlingen med stor succes til at stramme op i maveskind, huden på knæene, mormorarme og hænder. 

Hos BLOOM Copenhagen arbejder vi udelukkende med de bedste produkter, og med vores mange års erfaring i den kosmetiske branche har vi udvalgt helt specifikke produkter, som vi ved, har den højeste kvalitet og sikkerhed. Behandling med Profhilo som kun udføres af erfarne og dygtige behandlere, vil give dig en smuk og naturlig foryngelse, uden at du ser behandlet ud.  

Hos Bloom Copenhagen går vi ikke på kompromis og tager os altid tid til dig. Husk at fillers altid bør laves af erfarne og dygtige behandlere, som respekterer hudens naturlige contour, kvalitet og struktur.

Hvis en behandling med filler er lavet rigtigt, giver den dig en smuk og naturlig foryngelse, uden at du ser behandlet ud. 

OMRÅDER VI BEHANDLER MED PROFHILO

  • Ansigtet 

  • Halsen 

  • Décolleté/bryst 

  • Maveskind 

  • Kreppet hud over knæene 

  • Mormorarme 

  • Hænder 

Profhilo er en naturlig hudforyngende behandling

HER KAN DU SE NOGLE AF VORES NATURLIGE RESULTATER MED PROFHILO. VIL DU SE MERE SÅ FORSÆT TIL VORES FØR OG EFTERBILLEDER

FØR OG EFTERBILLEDE AF BEHANDLING MED PROFHILO I ANSIGTET
FØR OG EFTERBILLEDE AF BEHANDLING MED PROFHILO I ANSIGTET
FØR OG EFTERBILLEDE AF BEHANDLING MED PROFHILO PÅ HALSEN

GENERELLE SPØRGSMÅL TIL BEHANDLING MED PROFHILO

Hvad er Profhilo?


Profhilo er den allerførste injicerbare anti-aging behandling, som er baseret på højkoncentreret hyaluronsyre og som videnskabeligt bevist gør en forskel på stamcelleniveau. Profhilo stimulerer hudens egen produktion af hudens egen hyaluronsyre, collagen og elastin, som giver den opstrammende virkning i huden. Profhilo indeholder ikke BDDE. Dette er et stof som kryds-binder traditionelle fillers. Dette betyder at Profhilo er helt fri for syntetiske stoffer.
Hvordan foregår en behandling med profhilo?


Det er et krav fra Styrelsen for patientsikkerhed, at du 48 timer forud for din behandling konsulteres af en sygeplejerske. Du vil modtage alt relevant information omkring behandling med profhilo og forløbet og vi sikrer os naturligvis, at du er 100% klædt på til din kommende behandling. Når du kommer til din første behandling med Profhilo, vil din behandler tage en snak med dig omkring dine forventninger og i vil sammen ligge en plan, der passer præcis til dine behov og ønsker. Hos BLOOM Copenhagen er det DIG der er i centrum. Med vores mange års erfaring som kosmetiske injektionsbehandlere, vil vi guide dig til den bedste behandling, som passer præcis til dig, så vi sikrer at du får det absolut bedste resultat. Selve behandlingen foregår ved, at Profhilo injiceres i små bolus(portioner) i de ønskede behandlingsområder. Efter behandlingen kan der forekomme hævelse og rødme i behandlingsområdet. I nogle tilfælde begyndende blåfarvning i området som resultat af, at der er ramt en mindre blodkar, som vil give et blåt mærke.
Gør det ondt?


Behandlingen er ikke smertefuld, men mærkes som små prik der niver lidt. Ved særlige sensitive områder benyttes lokalbedøvelse. De fleste af de produkter som vi benytter, indeholder lokalbedøvelse, hvor effekten vil kunne mærkes i op til en time i det behandlede område.
Hvor længe holder resultatet med profhilo?


Holdbarheden på Profhilo er meget langsigtet, da behandlingen forbedrer din hud generelt. For at holde resultatet ved lige anbefaler vi 1 behandling hver 6 mdr.
Hvilket resultatet opnås med Profhilo?


Resultatet af behandlingen vil kunne ses ca. en til to måneder efter endt behandling. Resultatet vil være en glattere og strammere hud. Behandles ansigtet vil der normalt tydeligt kunne se en opstramning i underansigtet, specielt ved kæbelinjen. Huden ser friskere og mindre kreppet og tør ud og stråler med fornyet glød og energi.
Vi anbefaler supplerende tilskud


  • VILD NORD COLLAGEN BEAUTY REMEDY – Bidrager til hudens elasticitet og mindsker synligheden af rynker og fine linjer.

BOOK TID TIL EN GRATIS OG UFORPLIGTENDE FORUNDERSØGELSE