top of page

RYNKEBEHANDLING FOR HAM

En rynkebehandling er en skønhedsbehandling, der har til formål at forbedre udseendet af din hud ved at reducere synlige tegn på aldring. Når behandlingen udføres korrekt, vil du opnå en smuk og glat hud, der ser naturlig ud. Vores behandlere er netop eksperter i at skabe naturlige resultater, der ikke ser kunstige eller overdrevne ud. 


En rynkebehandling er effektiv til at fjerne forskellige typer af rynker, herunder mimiske rynker såsom panderynker og smilerynker, samt til at udglatte furer i huden, der kan give et træt eller ældre udseende. Ved at få udført en rynkebehandling hos Bloom Copenhagen kan du opnå en frisk og ungdommelig udstråling uden at gå på kompromis med et naturligt udseende.

Bloom Copnehagen - Botox mæn
Fillerbehandling mænd - Bloom

Rynkebehandling

Rynkebehandling

Områder vi behandler med Vistabel / Azzalure

Pande

 

Bekymringsrynke mellem bryn

Smilerynker

Brynløft

Bunnylines

Gummy smile

Nedadvendte mundvige

Rosinhage

Læbeløft

Rynker rundt om munden

Platysma (halsbånd)

Nefititiløft (træk fra hals mod kæbelinje)

Tyggemusklen (for at opnå et smallere underansigt)

Altid med respekt for det naturlige look 

Hos Bloom Copenhagen arbejder vi udelukkende med de bedste apparater og produkter på markedet.

Vi har tilsammen over 20 års erfaring i kosmetiske behandlinger og har udvalgt helt specifikt de produkter og apparater som vi ved har den højeste kvalitet, holdbarhed og sikkerhed.  

Kosmetisk behandling er et håndværk og bør ikke være noget som bare skal overstås og hos Bloom Copenhagen, går vi aldrig på kompromis. Husk at alle kosmetiske behandlinger altid bør laves af erfarne og dygtige behandlere, som respekterer hudens contour, kvalitet og struktur.

 

Når en kosmetisk behandling er lavet rigtigt, giver den dig en smuk og naturlig foryngelse, uden at du ser behandlet ud. 

Før og efterbilleder af rynkebehandling

Rynkebehandling -  Bloom Copenhagen
Rynkebehandling - Maseter - Bloom Copenhagen
Book tid til forundersøgelse
  • LinkedIn - sorte cirkel
  • Facebook
  • Instagram

 

 

Når du booker tid til rynkebehandlingfillerbehandling eller sklerosering af karsprængninger på ben, gør vi opmærksom på, at der fra forundersøgelsen har fundet sted, vil være 48 timers betænkningstid før en behandling kan finde sted. 

Forundersøgelsen er helt gratis, og der vil i forbindelse med forundersøgelsen være mulighed for at stille spørgsmål til behandlingen.

Vi gør opmærksom på, at vi ikke behandler personer under 18 år eller gravide og ammende!

 

Har du spørgsmål til behandlinger eller din booking, så er vi klar til at hjælpe dig. Du kan

kontakte os her:


             

 

Mail: info@bloomcopenhagen.dk

Tlf: +45 31 21 21 39

 

Udfyld vores kontaktformular her

Vi har telefontider alle hverdage fra kl. 7:30 - 20:00

Hos Bloom Copenhagen går vi aldrig på kompromis med hverken sikkerhed, service eller kvalitet.

 

Derfor finder du heller ikke dumpede priser hos os. Vores priser er gennemsigtige, rimelige og konkurrencedygtige. 

Som ny kunde hos Bloom Copenhagen får du 25 % rabat på din første behandling.

Loyalitetsprogram hos Bloom

Forkæl dig selv eller en du holder af med vores online gavekort. De kan nemt købes her på hjemmesiden og vi sender det til dig med. det samme på mail.

Du kan også komme forbi klinikken, så pakker vi det pænt ind til dig ...

Bloom Copenhagen gavekort

Hvorfor får mænd rynker?

Alle mennesker - både mænd og kvinder - vil på et tidspunkt udvikle rynker. Nogle er mere tilbøjelige til at få rynker end andre, men det er naturligt, at du med alderen oplever uønskede tegn på aldring såsom rynker. 


Dog er det ikke kun aldring, der spiller en rolle. Genetisk arv og livsstil spiller også ind ift. dannelse af rynker. Rygning og et stort alkoholforbrug er eksempler på livsstilsrelaterede årsager til, at du kan udvikle flere rynker end gennemsnittet. Uanset årsagen til rynkerne, er det muligt at fjerne eller reducere dem med en rynkebehandling.

Få en effektiv og næsten smertefri rynkebehandling hos Bloom Copenhagen

Det er en myte, at behandling af rynker er smertefuldt. Hos Bloom Copenhagen udfører vi skånsomme, men effektive behandlinger af rynker. Du vil mærke små prik, når der injiceres små mængder af et muskelafslappende præparat i de muskelgrupper, hvor du har rynker, hvilket kan føles som små niv i huden. Behandlingen er ikke smertefuld, men kan føles let ubehagelig

Det forventede resultat af behandlingen opnås efter cirka 14 dage

Ca. 14 dage efter behandlingen vil du se den fulde effekt af din rynkebehandling. Du vil opleve, at rynkerne enten er markant reducerede eller helt forsvundet, hvilket vil give dig en glattere og mere ungdommelig hud. For at opretholde dette resultat anbefales det at gentage behandlingen hver tredje eller fjerde måned, så du kan nyde godt af din smukke og strålende hud i længere tid.

Du kan selv gøre noget for at optimere effekten af rynkebehandlingen 

En rynkebehandling, udført af vores dygtige behandlere hos Bloom Copenhagen, er effektiv i sig selv, men hvis du vil optimere effekten, er det vigtigt, at du plejer din hud ordentligt. Kunsten er at holde din hud godt hydreret og plejet, så den bedre kan optage de aktive ingredienser i behandlingen

 

Hvorfor du bør vælge Bloom Copenhagen til din rynkebehandling

Der er mange gode grunde til at vælge os, når du skal have udført en rynkebehandling. 
Tina og Heidi har først og fremmest adskillige års erfaring, hvilket betyder, at vi har opnået omfattende viden og ekspertise inden for området. 


Vi værdsætter endvidere hver enkelt klient og tager os tid til at forstå deres individuelle behov og ønsker. 
Vores priser er desuden konkurrencedygtige, hvilket betyder, at du kan få udført en professionel og effektiv rynkebehandling til en rimelig pris.

bottom of page