top of page

RYNKEBEHANDLING FOR HAM

Hos Bloom Copenhagen bruger vi toxinet Botulinum toxin type A også kaldet Botox. Botulinum toxin type A er et effektivt og meget anerkendt muskelafslappende præparat, som i den kosmetiske verden anvendes til at fjerne eller blot reducere rynker som er forårsaget af de mimiske trækninger, vi har i ansigtet typisk i den øvre del af ansigtet.

 

Man bruger toxin til at forebygge generel rynkedannelse i ansigtet samt at blødgøre nogle af de træk, som gør at man ser grov ud. Samtidig mindsker toxin muskelstyrken som f.eks. i tyggemusklen så der kan opnås et smallere underansigt.

Behandling med toxin SKAL laves af erfarne og dygtige behandlere, og et resultat af dette vil give dig en smuk og naturlig foryngelse, uden at du ser behandlet ud. Behandler man rynker, så vil disse forsvinde eller reduceres efter ønske og huden i området vil stråle med fornyet energi og glød. Grunden til at så mange benytter sig af behandling med toxin er, at man kan forynge ansigtet og opfriske, uden at se behandlet ud.

 

Toxin er en af de mest forebyggende kosmetiske behandlinger som findes. Så længe musklen er afslappet med toxin, vil huden omkring ikke folde. Mimikken giver en kontinuerlige overbelastning i huden, som er hovedårsag til, at vi får rynkerne. Behandling med Botox vil derfor kunne forebygge at der kommer rynker til at starte med, og udviske nogle af de grove træk vi tillægger os med alderen.

Bloom Copnehagen Botox mænd.jpg
Bloom Copenhagen fillerbehandling mænd.jpg

Rynkebehandling

Rynkebehandling

Områder vi behandler med Vistabel / Azzalure

Pande

 

Bekymringsrynke mellem bryn

Smilerynker

Brynløft

Bunnylines

Gummy smile

Nedadvendte mundvige

Rosinhage

Læbeløft

Rynker rundt om munden

Platysma (halsbånd)

Nefititiløft (træk fra hals mod kæbelinje)

Tyggemusklen (for at opnå et smallere underansigt)

Altid med respekt for det naturlige look 

Hos Bloom Copenhagen arbejder vi udelukkende med de bedste apparater og produkter på markedet.

Vi har tilsammen over 20 års erfaring i kosmetiske behandlinger og har udvalgt helt specifikt de produkter og apparater som vi ved har den højeste kvalitet, holdbarhed og sikkerhed.  

Kosmetisk behandling er et håndværk og bør ikke være noget som bare skal overstås og hos Bloom Copenhagen, går vi aldrig på kompromis. Husk at alle kosmetiske behandlinger altid bør laves af erfarne og dygtige behandlere, som respekterer hudens contour, kvalitet og struktur.

 

Når en kosmetisk behandling er lavet rigtigt, giver den dig en smuk og naturlig foryngelse, uden at du ser behandlet ud. 

Før og efterbilleder af rynkebehandling

Før/efterbillede Rynkebehandling - kragetær hos Bloom Copenhagen
Før/efterbillede Rynkebehandling - maseter - hos Bloom Copenhagen
BLOOM COPENHAGEN  B ook tid til forundersøgelse
  • LinkedIn - sorte cirkel
  • Facebook
  • Instagram

 

 

Når du booker tid til rynkebehandlingfillerbehandling eller sklerosering af karsprængninger på ben, gør vi opmærksom på, at der fra forundersøgelsen har fundet sted, vil være 48 timers betænkningstid før en behandling kan finde sted. 

Forundersøgelsen er helt gratis, og der vil i forbindelse med forundersøgelsen være mulighed for at stille spørgsmål til behandlingen.

Vi gør opmærksom på, at vi ikke behandler personer under 18 år eller gravide og ammende!

 

Har du spørgsmål til behandlinger eller din booking, så er vi klar til at hjælpe dig. Du kan

kontakte os her:


             

 

Mail: info@bloomcopenhagen.dk

Tlf: +45 31 21 21 39

 

Udfyld vores kontaktformular her

Vi har telefontider alle hverdage fra kl. 7:30 - 20:00

Hos Bloom Copenhagen går vi aldrig på kompromis med hverken sikkerhed, service eller kvalitet.

 

Derfor finder du heller ikke dumpede priser hos os. Vores priser er gennemsigtige, rimelige og konkurrencedygtige. 

Som ny kunde hos Bloom Copenhagen får du 25 % rabat på din første behandling.

You Bloom - Loyalitetsprogram hos Bloom Copenhagen

Forkæl dig selv eller en du holder af med vores online gavekort. De kan nemt købes her på hjemmesiden og vi sender det til dig med. det samme på mail.

Du kan også komme forbi klinikken, så pakker vi det pænt ind til dig ...

Bloom Copenhagen Køb online gavekort

Vil du vide mere om rynkebehandling se her ...

Hvad er Toxin ?

Toxin er et effektivt og meget anerkendt muskelafslappende præparat, som i den kosmetiske verden anvendes til at fjerne eller blot reducere rynker som er forårsaget af de mimiske trækninger vi har i ansigtet, typisk i øvre ansigt. Man bruger det ligeledes til at forebygge generel rynkedannelse i ansigtet samt at blødgøre nogle af de træk som gør at man ser grov ud, og eller mindsker muskelstyrken som f.eks. i tyggemusklen så der kan opnås et smallere underansigt. Behandling med Toxin skal laves af erfarne og dygtige behandlere, og et resultat af dette vil give dig en smuk og naturlig foryngelse, uden at du ser behandlet ud.

Hvorfor Bloom Copenhagen ?

 

Hos Bloom Copenhagen bruger vi KUN de mest anerkendte produkter på markedet. Vi har tilsammen over 20 års erfaring med behandling med Toxin og rynkebehandlinger generelt og er dermed nogle af de mest erfarne på markedet inden for æstetisk behandling. Med høj faglighed og stærke holdninger til, at behandlinger altid skal efterlade et naturligt resultat, er du i de bedste hænder hos os i Bloom Copenhagen.  

 

Hvorfor vælge toxin ?

Grunden til at så mange benytter sig af behandling med BOTOX er, at man kan forynge ansigtet og opfriske, uden at se behandlet ud. Det er samtidig en af de mest forebyggende kosmetiske behandlinger som findes. Så længe musklen er afslappet, vil huden omkring ikke folde. Mimikken giver en kontinuerlige overbelastning i huden, som er hovedårsag til, at vi får rynkerne. Behandling med BOTOX vil derfor kunne forebygge at der kommer rynker til at starte med, og udviske nogle af de grove træk vi tillægger os med alderen. Når man behandler med Toxin, er det meget vigtigt at din behandler har en dybdegående viden omkring ansigtets anatomi og fysiologi. Derfor er det helt afgørende, at du vælger den rette klinik. Behandling med Toxin som laves af erfarne og dygtige behandlere, vil give dig en smuk og naturlig foryngelse, uden at du ser behandlet ud.

 

 

Hvad er rart at vide ?

 

Det er et krav fra Styrelsen for patientsikkerhed, at du 48 timer forud for din behandling kommer til en konsultation. Ved konsultationen får du både skriftlig og mundtlig information og indikationen for behandling med Toxin stilles ALTID af klinikkens hudlæge. På den måde sikrer vi os, at du er 100% klædt på til din kommende behandling.

Hvad med før, under og efter behandling med Toxin ?

 

En behandling med Toxin tager ikke mere end et par minutter.  Selve behandlingen foregår ved, at der injiceres små mængder Toxin i muskelgrupper hvor der ønskes en udglattende effekt. Behandlingen er ikke smertefuld, men mærkes som små prik der niver lidt. Lige efter behandlingen ses der nogle små “myggestik-lignende” buler svarende til indstiksstederne. De forsvinder typisk efter 15-30. Min. Man vil sagtens kunne genoptage arbejde og daglige gøremål direkte efter behandlingen med BOTOX.

 

Hvordan er resultatet og holdbarheden på Toxin?


Efter behandlingen med Toxin, vil der gå 1-2 uger hvor musklen gradvist afslappes. Efter 14 dage vil du have det forventede resultat. Resultatet afhænger naturligvis af behandlingsområdet og dine ønsker og behov. Behandler man rynker, så vil disse forsvinde eller reduceres efter ønske og huden i området vil stråle med fornyet energi og glød. 

Holdbarheden på toxin er individuelt, men vi anbefaler at du gentager behandlingen hveer 3-4 måneed for det bedste resultat. 
 

 

 

Hvilken ansigtpleje og tilskud anbefaler vi ?

 

For at optimere virkningen af din behandling, er det vigtigt, at du ligeledes husker at pleje din hud udefra. Er din hud velplejet og velhydreret, vil den også optage de aktive stoffer i behandlingen endnu bedre. Du vil hurtigere nå gode resultater og holdbarheden af behandlingen vil være væsentligt øget.

 

Som supplement til Toxin vil vi anbefale:

  • IS CLINICAL YOUTH EYE - Udglatter, hydrerer og reducerer hævede øjne, rynker og poser omkring øjnene.

  • IS CLINICAL SUPER SERUM – Reducerer fine linjer og rynker – udjævner pigmentforandringer – øger kollagenproduktionen signifikant

  • IS CLINICAL YOUTH INTENSIVE eller IS CLINICAL YOUTH COMPLEX – Stimurer produktionen af kollagen og elastin og udjævner fine linjer og rynker

  • IS CLINICAL ECLIPSE BEIGE SPF 50 – Daglig bredspektret UVA/UVB-beskyttelse, vandresistent og hurtigabsorberende

Suplerende kosttilskud

  • VILD NORD COLLAGEN BEAUTY REMEDY – Bidrager til hudens elasticitet og mindsker synligheden af rynker og fine linjer.

bottom of page