top of page

 

GAVEKORT TIL BLOOM COPENAGEN​​

Er du på udkig efter den perfekte gave til ham eller hende? Et gavekort til Bloom Copenhagen er vores bud på den ultimative gaveidé til personen, der trænger til et afbræk fra hverdagens travlhed og fortjener lidt ekstra forkælelse.

Vi har over 20 års erfaring i kosmetiske behandlinger, hvorfor modtageren af gavekortet er i rigtig kyndige og trygge hænder, når vedkommende kigger forbi vores skønhedsklinik til en skøn behandling. Du kan bestille et gavekort til fødselaren, veninden, kæresten osv. her på siden.

Gavekort på et valgfrit beløb

Vi har gjort det nemt at bestille et gavekort til Bloom Copenhagen. Det eneste du skal gøre er at angive, hvilken værdi gavekortet skal have, hvorefter du skal indtaste dine kundeoplysninger. Så får du leveret et online gavekort inden længe. Gavekortet bliver sendt med det samme på mail.

Beløbet på gavekortet er valgfrit, dog minimum 200 kr.

Du kan betale for gavekortet med et betalingskort eller via MobilePay.

Den perfekte gave til manden eller kvinden, der har alt

Det er udfordrende at finde en passende gave til en mand eller kvinde, der har alt. Der er dog mindst én ting, som man aldrig kan få nok af – nemlig forkælelse. Netop forkælelse er vi specialister i at levere. Vi tilbyder nemlig en lang række skønhedsbehandlinger til ham og hende, som ønsker at forblive den bedste udgave af sig selv.

Hvad end du leder efter den ideelle gave til din bror, søster, kæreste, ven eller kollega, så kan et gavekort til en skønhedsklinik som vores være et godt bud. Du kan være sikker på, at modtageren kommer til at tænke på dig med et smil på læben, når vedkommende modtager den valgte behandling hos os.

Den perfekte firmagave

Et gavekort til Bloom Copenhagen egner sig også rigtig godt som firmagave.

Dine hårdtarbejdende medarbejdere fortjener at blive forkælet og føle sig værdsatte. Dette kan opnås ved at glæde dem med et gavekort til valgfrie behandlinger hos os. Da vi har behandlinger for både mænd og kvinder i en bred aldersgruppe, vil denne gaveidé falde i de flestes smag.

Gavekortet kan benyttes til alle vores skønhedsbehandlinger

Modtageren af et gavekort til Bloom Copenhagen kan vælge mellem en lang række behandlinger.

Til både ham og hende tilbyder vi permanent hårfjerning, filler, kemiske peelinger og meget mere. Hvad end modtageren drømmer om at slippe af med uønsket hårvækst på kroppen eller gerne vil behandles for karsprængninger på benene, så har vi en passende behandling.

3 års gyldighed fra købsdatoen

Gavekort til Bloom Copenhagen har en gyldighed på 3 år. Modtageren har dermed god tid til at bruge gavekortet og nyde godt af vores behandlinger. Ved spørgsmål til vores gavekort skal du være meget velkommen til at kontakte os telefonisk eller via mail.

bottom of page