KARSPRÆNGNINGER PÅ BEN

BEHANDLING AF KAR PÅ BENENE MED SKLEROSERING

fjernelse af kar på benene med sklerosering

For mange mennesker er karsprængninger meget hæmmende. Karsprængninger på benene kan komme af mange forskellige årsager, men debuterer ofte i forbindelse med hård sport, graviditet eller overvægt.

Mange får også karsprængninger, pga arvelig disponering

Udover at karsprængninger kan medføre kosmetiske gener, oplever nogle også, at det kan gøre ondt eller skabe ubehag og tunge ben.

Hos Bloom Copenhagen behandler vi karsprængninger på benene med sklerosering. Sklerosering er yderst effektiv og vil normalt kunne reducere dine karsprængninger med 70-80%, hvilket er mærkbart. Behandlingen er ligetil og giver rigtig gode resultater.

Sklerosering af karspængninger på ben er et håndværk og hos Bloom Copenhagen, har vi mange års erfaring med sklerosering.

Vi ved hvor stor en forskel, det kan gøre for den enkelte, at få behandlet den kosmetiske gene som karsprængninger på benene kan være.

SE MED NÅR HEIDI BEHANDLER MED SKLEROSERING AF KARSPRÆNGNINGER PÅ BEN

HER KAN DU SE NOGLE AF VORES FINE RESULTATER MED SKLEROSERING.

0A0DB175-924D-480C-9A96-2997969BEB7F.JPG
D6B48BEF-660E-48DF-B03B-7FDB8E8B43AE.JPG

OM BEHANDLING AF KAR (SKLEROSERING) PÅ BEN

Hvad er Sklerosering?


Ved sklerosering af karsprængninger på ben, benyttes et lægemiddel ved navn Aethoxysklerol. Aethoxysklerol injiceres med en meget lille og fin kanyle i de små/større blå og røde kar på benen. Når karret fyldes med aetoxysklerol klistrer karret sammen og karvæggen vil stille og roligt nedbrydes over 6-8 uger. Det kan på mange videoer ligne magi, men det er det ikke. Det er en langsommelig men yderst effektiv proces som vi igangsætter med lægemidlet. Behandlingen vil typisk skulle gentages afhængigt af tykkelse af kar og områdets størrelse.
Hvordan foregår en behandling med Sklerosering af karsprængninger?


Det er et krav fra Styrelsen for patientsikkerhed, at du 48 timer forud for din behandling konsulteres af en speciallæge. Du vil modtage alt relevant information omkring behandling og forløbet, og vi sikrer os naturligvis, at du er 100% klædt på til din kommende behandling. Når du kommer til din første behandling, vil din behandler tale med dig omkring forventninger og I vil sammen lægge en plan, der passer præcis til dine behov og ønsker. Hos Bloom Copenhagen er det DIG der er i centrum. Vi har mange års erfaring indenfor kosmetisk injektionsbehandling og vil guide dig til den behandling, som passer præcis til dig, så vi sikrer, at du får det bedste resultat. Selve behandlingen foregår ved, at produktet injiceres med en meget tynd og fin kanyle i de områder, som man ønsker at behandle. Efter behandlingen kan der forekomme rødme og hævelse i behandlingsområdet og der kan også i nogle tilfælde komme blå mærker. Vi giver dig en kompressionsforbinding på benet/benene, som du har på i 24 timer. Det er vigtigt at du ikke dyrker motion i 4 dage efter behandlingen.
Gør det ondt?


Behandlingen er ikke smertefuld, men mærkes som små prik der niver lidt.
Hvor mange behandlinger og hvor længe holder Sklerosering?


Behandlingen er permanent. De kar der forsvinder, forsvinder for evigt. Man kan naturligvis danne nye kar, hvis man er disponeret for det. Et forløb og antal behandlinger afhænger af personen og naturligvis af antal kar. Dog vil et forløb normalt løbe over 2-4 gange. Behandlingen foregår med 8 ugers mellemrum.
Hvilket resultatet opnås med Sklerosering af karsprængninger?


Man vil normalt opnå en kar-reduktion på 70-80%.

BOOK EN GRATIS OG UFORPLIGTENDE  FORUNDERSØGELSE