KARSPRÆNGNINGER PÅ BEN

Behandling af karsprængninger på ben med sklerosering

For de fleste mennesker er karsprængninger på benene noget, man gerne vil være foruden. Karsprængninger på benene kan komme af mange forskellige årsager, men debuterer ofte i forbindelse med hård sport, graviditet eller overvægt. Mange får også karsprængninger, pga arvelig disponering

 

Udover at karsprængninger kan medføre kosmetiske gener, oplever nogle også, at det kan gøre ondt eller skabe ubehag og tunge ben.

Hos Bloom Copenhagen behandler vi karsprængninger på benene med sklerosering. Sklerosering er yderst effektiv og vil normalt kunne reducere dine karsprængninger med 70-80%, hvilket er mærkbart.

 

Behandlingen er ligetil og giver rigtig gode resultater.

Hvorfor skal du vælge behandling hos os ?

Hos Bloom Copenhagen arbejder vi udelukkende med de bedste produkter på markedet. Med vores mange års erfaring indenfor den kosmetiske branche, har vi nøje udvalgt helt specifikke produkter, som vi ved har den højeste kvalitet, holdbarhed og sikkerhed. Til behandling af karsprængninger på benene bruger vi præparatet Aetoxysklerol.

For at kunne lave en god behandling af karsprængninger på benene, skal der bruges god tid og et godt håndlag. Behandling af kar på benene er et og bør ikke være noget som bare skal overstås, så der er plads til den næste i rækken. Hos Bloom Copenhagen går vi ikke på kompromis og tager os altid tid til dig. 

Se med ved en behandling med sklerosering af kar på ben

Det hele starter med en uforpligtende forundersøgelse

Skal vi hjælpe dig med at komme dine uønskede hår til livs, så kan vi kun opfordre dig til at booke en uforpligtende forundersøgelse hos os.

 

Forundersøgelsen er helt gratis, og der vil i forbindelse med undersøgelsen være mulighed for at stille spørgsmål til behandlingen. Det er ydermere et krav fra styrelsen for patientsikkerhed at der går min. 48 timer fra forundersøgelsen til behandlingen.

 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 31 21 21 39  eller på mail: info@bloomcopenhagen.dk

Vi ser frem til at byde dig velkommen i klinikken.

Du kan booke forundersøgelsen ved kosmetisk sygeplejerske Heidi Vandborg eller Tina Holten lige her ...

Vores priser på fjernelse af kar på benene

Hos Bloom Copenhagen tilbyder vi en lang række behandlinger til konkurrencedygtige priser, og fjernelse af karsprængninger på benene med sklerosering er ingen undtagelse.

Prisen for fjernelse af karsprængninger på benene med sklerosering afhænger af hvor mange karsprængninger på har og på hvor stort et område de befinder sig. Uanset det ønskede behandlingsområde kan vi tilbyde en attraktiv pris. 

 

For spørgsmål til vores priser eller rabatter, kontakt os gerne via:

mail: info@bloomcopenhagen.dk 

telefon +45 31212139 

Se alle vores priser klik her ...

Se resultater af vores behandling med sklerosering

0A0DB175-924D-480C-9A96-2997969BEB7F.JPG
D6B48BEF-660E-48DF-B03B-7FDB8E8B43AE.JPG

Generelle spørgsmål til behandling af kar på benene med sklerosering

Hvad er karsprængninger ?

De fleste af os kender de små blålig-røde strejer, som kan ses på vores forældre og bedste forældres ben. De kan specielt være fremtrædende på lyse ben. De kommer til de fleste af os med tiden. Nogle får karsprængninger i forbindelse med graviditeten, hvor trykket i det venøse kredsløb ofte øges. Andre får dem allerede i de unge år uden at have været gravid, fordi de er genetisk disponeret til at få dem. De har ofte set, at deres forældre har mange karsprængninger på deres ben.

 

 

Hvordan behandler man karsprængninger på benene?

Hos Bloom Copenhagen behandler vi karsprængninger på benene med Aetoxysklerol, som er et lægemiddel der anvendes medicinsk til mange former for behandling af karudvidelser. Aetoxysklerol har været anvendt i kosmetisk sammenhæng i mange år og er velkendt og bruges i meget lille dosering til kosmetisk behandling.Aetoxysklerol føres ind i karsprængningerne med en meget tynd nål og virker ved at skabe irritation i karvæggen, således at karret lukker sammen og ikke længere er synligt. Lægemidlet udskilles gennem nyrerne og forsvinder fra kroppen indenfor et par dage.

Hvorfor Bloom Copenhagen ?

 

Hos Bloom Copenhagen bruger vi KUN de mest anerkendte produkter på markedet. Vi har tilsammen over 20 års erfaring med både injektionsbehandling generelt, samt laser og ipl og er dermed nogle af de mest erfarne på markedet inden for æstetisk behandling. Med høj faglighed og stærke holdninger til, at behandlinger altid skal efterlade et naturligt resultat, er du i de bedste hænder hos os. Hos Bloom Copenhagen er vi naturligvis registret ved styrelsen for patientsikkerhed.

Hvad med før, under og efter behandlingen ?

 

Forud for din behandling, vil du blive konsulteret af klinikkens hudlæge. Du vil modtage alt relevant information omkring behandlingen så vi sikrer os, at du er 100% klædt på til din behandling hos os. Efter konsultationen skal der gå minimum 48 timer, inden du må blive behandlet. Det er et krav fra styrelsen for patientsikkerhed

 

Når du kommer til din første behandling, gennemgår vi alt om behandlingen, i forhold til de forventninger du må have. For at du kan forberede dig bedst muligt til behandlingen beder vi dig overveje håndkøbsmedicin mm. Da visse former for smertestillende håndkøbsmedicin, fiskeolie og naturpræparater nedsætter blodets evne til at størkne. Vi råder dig derfor til at undgå disse et par dage før behandlingen. Du mindsker herved risikoen for hævelse, blå mærker og blødninger på injektionsstederne.

Selve behandlingen foregår ved, at huden desinficeres og præparatet aethoxysklerol injiceres med en meget lille og fin kanyle i de små/større blå og røde kar på benet. Når karret fyldes med aetoxysklerol klistrer karret sammen og karvæggen vil stille og roligt nedbrydes over 6-8 uger. Behandlingen er ikke smertefuld, men mærkes som små prik der niver lidt. Under behandlingen kan der forekomme let hævelse og nældefeberlignende udslæt. Denne reaktion skyldes at vævet bliver irriteret og forsvinder hurtigt igen.

Efter behandlingen kan der forekomme rødme og hævelse i behandlingsområdet og der kan også i nogle tilfælde komme blå mærker. Vi giver dig en kompressionsforbinding på benet/benene, som du har på i 24 timer efterfølgende. Man skal sove med forbindingen. For et optimalt resultat, anbefaler vi, at du belaster benene mindst muligt og ikke dyrker motion i 4 dage efter behandlingen.

Hvordan er resultatet og holdbarheden på sklerosering af karsprængninger på benene ?

 

Resultatet er normalt en kar-reduktion på 70-80%. Behandlingen er permanent. De kar der forsvinder, forsvinder for evigt. Man kan naturligvis danne nye kar, hvis man er disponeret for det. Et forløb og antal behandlinger afhænger af personen og naturligvis af antal kar. Dog vil et forløb normalt løbe over 2-4 gange. Behandlingen foregår med 8 ugers mellemrum. Der vil normalt altid være en forbedring af karrene efter første behandling.