top of page

HANDELSBETINGELSER

Handelsbetingelserne er gældende for kunden og Bloom Copenhagen ved online køb af gavekort og klippekort..

 

Betalingstyper: Vi modtager Dankort /Visa Dankort/Mastercard og mobilepay.

 

Klippekort:

Gyldighed: Klippekort er som udgangspunkt gyldige i 12 måneder, hvis ikke andet er angivet under købet af klippekortet. Der kan forekomme kortere gyldighedsperioder ved fx kampagner og tilbud.

 

Brug af klippekort: Klippekort er personlige og kan ikke deles med andre. Kortet kan heller ikke overdrages til andre. Kortet kan udelukkende bruges hos Bloom Copenhagen. Det er kundens eget ansvar at få brugt sine klip inden udløbsdatoen på kortet. 

 

Købsprocessen: Klippekortet købes online og knyttes til din bookingprofil straks efter købet. Herefter kan man foretage sin booking og systemet vil automatisk trække klippet fra kortet, når behandlingen er foretaget. Der modtages også en bekræftelse/kvittering på købet på din mail. Hvis du ikke modtager en kvittering på mail, tjek da dit spam-filter og kontakt Bloom Copenhagen hvis kortet fortsat ikke er modtaget.

Betaling og priser: Betalingen trækkes når bestillingen er registreret og afsendes på mail. Dette gælder både for køb af klippekort og gavekort. Se fortrydelsesret / Refundering. Alle priser er inklusiv 25% moms. Der er ikke mulighed for at kombinere rabatter, tilbud og kampagner.

Fortrydelsesret/Refundering: Der er ikke fortrydelsesret på køb af klippekort. Evt. resterende klip på udløbne klippekort eller ved ophør i klinikken / centret, refunderes ikke og kan ikke overdrages til andre.

Gavekort:

Gyldighed: Gavekortet er gyldigt i 3 år fra købsdatoen. Specifikke gavekort på behandlinger kan ikke kombineres med andre rabatter, tilbud og kampagner.

 

Brug af kortet: Gavekortet er personligt og kan ikke deles med andre. Kortet kan heller ikke overdrages til andre. Kortet kan udelukkende bruges hos Bloom Copenhagen. Det er kundens eget ansvar at få brugt sit gavekort inden udløbsdatoen på kortet.

 

Købsprocessen: Gavekort der købes online sendes på mail til at printe, men det er også muligt at afhente gavekortet fysisk i klinikken. Ønskes afhentning, bedes du sende en mail med gavekortnummeret og ønske om tid for afhentning, så vi kan forberede det til du kommer. Der modtages også en bekræftelse/kvittering på købet på mail. Hvis du ikke modtager en kvittering på mail, tjek da dit spam-filter og kontakt Bloom Copenhagen hvis kortet fortsat ikke er modtaget.

 

Betaling og priser: Betalingen trækkes når bestillingen er registreret og afsendes på mail. Dette gælder både for køb af klippekort og gavekort. Se fortrydelsesret / Refundering. Alle priser er inklusiv 25% moms. Der er ikke mulighed for at kombinere rabatter, tilbud og kampagner.

 

Fortrydelsesret/Refundering: Købet kan fortrydes indtil 14 efter købet ved henvendelse til (Bloom Copenhagen), med mindre gavekortet er taget i brug.  

Generelt:

Afbudsregler: Afbud skal ske inden 24 timer før booking. Ved afbud senere end 24 timer før, opkræves et udeblivelsesgebyr på 500 kr.

For spørgsmål bedes du rette henvendelse til:

Bloom Copenhagen.dk

Carolinevej 2a, 1 th

2900 Hellerup

Telefon: +45 31212139

Mail: info@bloomcopenhagen.dk

 

 

 

bottom of page