top of page

PERMANENT HÅRFJERNING FOR HAM

Behandling af uønsket hår med Permanent hårfjerning 

Argumenterne for at få lavet permanent hårfjerning med laser eller ipl er mange – og gode. Derfor hører behandlingen da også til blandt vores mest populære behandlinger.

Uønsket hårvækst er noget, som rigtig mange mennesker – både mænd og kvinder – kender til. En midlertidig løsning kan være barbering, epilering eller voksbehandling. Dog vil mange kunne nikke genkendende til, at disse alternativer kan være både tidskrævende og dyre i længden. Endvidere er det ikke usædvanligt, at disse hårfjerningsmetoder giver gener som indgroede hår, hudirritation, rifter, røde knopper m.v. Disse gener kan du slippe for en gang for alle ved at få en permanent hårfjerning.

Hos Bloom Copenhagen gør vi brug af førende teknologi, IPL teknologi, der effektivt og skånsomt fjerner uønsket hår permanent. 

Ipl (Intense pulsed light) er et bredspektret lys, som absorberes af den mørke farve nede i hårets rod. Via lyset sendes varme ned igennem hårets strå og hele vejen ned i roden. Når roden opvarmes, vil den gå til grunde og ikke være i stand til at producere nye hår. På den måde reducerer man gradvist hårproduktionen mere og mere. 

Ipl er et lys der benytter utrolig meget energi og kan forårsage skader i huden, hvorfor det er meget vigtigt at behandlingen foretages af en kvalificeret fagperson.

 

Flere faktorer afgør, hvor effektivt et forløb vil være, men de fleste kunder oplever at være 70-90 % hårfri efter 8-10 udførte behandlinger. 

Alle vores apparater er FDA godkendt til kosmetisk laserbehandling. 

Hos Bloom Copenhagen er vi registret ved styrelsen for patientsikkerhed, samtidig med at vi samlet set har over 18 års erfaring i behandling med laser/ipl. 

Bloom Copenhagen permament hårfjerning med ipl

Permanent hårfjerning

Eksempler på områder vi behandler

Hårfjerning - Ansigt og hals

Hårfjerning - Ryg, nakke og skuldre

Hårfjerning - Mave og bryst

Hårfjerning - Hænder og fødder

Hårfjerning - Baller

Hårfjerning - Arme og armhuler

Hårfjerning - Hage og overlæbe

Hårfjerning - Bardenbarder og kæbe

Hårfjerning - Underansigt og halsen

Hårfjerning - Bikini/Tanga/Brazil

Hårfjerning - Underben/Lår/Inderlår 

Altid med respekt for det naturlige look 

Hos Bloom Copenhagen arbejder vi udelukkende med de bedste apparater og produkter på markedet.

Vi har tilsammen over 20 års erfaring i kosmetiske behandlinger og har udvalgt helt specifikt de produkter og apparater som vi ved har den højeste kvalitet, holdbarhed og sikkerhed.  

Kosmetisk behandling er et håndværk og bør ikke være noget som bare skal overstås og hos Bloom Copenhagen, går vi aldrig på kompromis. Husk at alle kosmetiske behandlinger altid bør laves af erfarne og dygtige behandlere, som respekterer hudens contour, kvalitet og struktur.

 

Når en kosmetisk behandling er lavet rigtigt, giver den dig en smuk og naturlig foryngelse, uden at du ser behandlet ud. 

BLOOM COPENHAGEN  Book tid til forundersøgelse
  • LinkedIn - sorte cirkel
  • Facebook
  • Instagram

 

Når du booker tid til permanent hårfjerning, uens hudtone eller karsprængninger med ipl, kemisk peeling eller permanent fedtfrysning gør vi opmærksom på, at det er et krav fra Styrelsen for Patientsikkerhed, at du forinden behandlingen forundersøges af en sygeplejerske som er godkendt til behandlingen.

Her modtager du både mundtlig og skriftlig information omkring behandlingen.

Ved behandling af permanent hårfjerning, uens hudtone, karsprængninger med ipl, kemisk peeling eller permanent fedtfrysning er der ikke et krav om betænkningstid, det vil sige at du sagtens kan modtage behandlingen samme dag som du forundersøges. 

 

Forundersøgelsen er helt gratis og uforpligtende!

Vi gør opmærksom på, at vi ikke behandler gravide eller personer under 18 år.

 

Har du spørgsmål til behandlinger eller din booking, så er vi klar til at hjælpe dig. Du kan

kontakte os her:


             

Mail: info@bloomcopenhagen.dk

Tlf: +45 31 21 21 39

 

Udfyld vores kontaktformular her

Vi har telefontider alle hverdage fra kl. 7:30 - 20:00

Hos Bloom Copenhagen går vi aldrig på kompromis med hverken sikkerhed, service eller kvalitet.

 

Derfor finder du heller ikke dumpede priser hos os. Vores priser er gennemsigtige, rimelige og konkurrencedygtige. 

Som ny kunde hos Bloom Copenhagen får du 25 % rabat på din første behandling.

Forkæl dig selv eller en du holder af med vores online gavekort. De kan nemt købes her på hjemmesiden og vi sender det til dig med. det samme på mail.

Du kan også komme forbi klinikken, så pakker vi det pænt ind til dig ...

You Bloom - Loyalitetsprogram hos Bloom Copenhagen
Bloom Copenhagen - Køb online gavekort

Læs meget mere om permanent hårfjerning her

Hvilket udstyr bruger I til permanent hårfjerning?

Til behandling af hår har vi valgt at arbejde med IPL teknologi og maskinen ICON fra Synosure. ICON er blandt de mest anerkendte og effektive apparater og er FDA godkendt til kosmetisk æstetisk laserbehandling. ICON kan behandle alle typer farvet hår og hudfarver. Ipl (Intense pulsed light) er et bredspektret lys, som absorberes af den mørke farve nede i hårets rod. Via lyset sendes varme ned igennem hårets strå og hele vejen ned i roden. Når roden opvarmes, vil den gå til grunde og ikke være i stand til at producere nye hår. På den måde bliver man gradvist mere og mere hårreduceret. Ipl er et lys der benytter utrolig meget energi og kan forårsage skader i huden, hvorfor det er yderst vigtigt at behandlingen foretages af en kvalificeret fagperson.

 

Hvorfor Bloom Copenhagen ?

 

Hos Bloom Copenhagen bruger vi KUN de mest anerkendte produkter på markedet. Vi har tilsammen over 18 års erfaring med både injektionsbehandling generelt, samt laser og ipl og er dermed nogle af de mest erfarne på markedet inden for æstetisk behandling. Med høj faglighed og stærke holdninger til, at behandlinger altid skal efterlade et naturligt resultat, er du i de bedste hænder hos os. Hos Bloom Copenhagen er vi naturligvis registret ved styrelsen for patientsikkerhed.

Hvad med før, under og efter behandlingen ?

 

Forud for din behandling, vil du blive konsulteret af en sygeplejerske. Du vil modtage alt relevant information omkring behandlingen så vi sikrer os, at du er 100% klædt på til din behandling hos os. Når du kommer til din første behandling, gennemgår vi alt om behandlingen, i forhold til de forventninger du må have. Det er vigtigt at huden ikke udsættes for direkte sol 4 uger inden behandlingen. Du må heller ikke anvende selvbruner i behandlingsområdet i 14 dage inden behandlingen. Selve behandlingen med hårfjerning foregår ved, at ipl´en køres over det ønskede behandlingsområde, hvor der afsættes et antal skud svarende til størrelsen af området. Behandlingen er hurtigt overstået og efter behandlingen kan du vende tilbage til dit arbejde eller gøremål. Behandlingen mærkes som små varme niv i huden. Efterfølgende

Efter behandling

Når behandlingen er færdig, kan din hud føles sensitiv og der kan være let rødme i behandlingsområdet. Der vil dog oftest ingen gener være. Vi anbefaler ikke at behandlingsområdet udsættes for direkte sol de næste 2 uger.

 

Hvordan er resultatet og holdbarheden på permanent hårfjerning ?

 

Permanent hårfjerning er som ordet lyder permanent. Hårets rod destrueres og kan aldrig producere hår igen. Dog vil der imellem vores hår altid være meget fine og lyse hår som ikke behandles, samtidig med at vi igennem vores liv kan aktivere ny hår i vores hårsække. De fleste vil kunne opnå en reduktion af hår på op til 70%-90% på 8-10 behandlinger. Antal behandlinger kan variere meget fra person til person, da det afhænger af antal hår, hårets karakter, den enkeltes hormonbalance og hårets vækstfaser.

 

Hvilken ansigtpleje anbefaler vi ?


Vi anbefaler som minimum

  • IS CLINICAL ECLIPSE BEIGE SPF 50 – Daglig bredspektret UVA/UVB-beskyttelse, vandresistent og hurtigabsorberende

bottom of page